- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Смях по време на секс
Случвало ли ви се е по време на секс да се сетите за нещо или да стане нещо смешно и да се сшукате от смях?На мен ми се е случвало 2 пъти,но на приятелят ми това не му попречи да си доварши работата.Но иначе е много кофти да не мойеш да спреш да се смееш![]()
![]()
хихих, да, случвало ми се е.
последният път, когато го правихме,
почнах да се смея заради звукът,
и се получи доста тъпо..
защото и на него му стана смешно.. O___O
иначе също доста често, когато го правим си говорим за някфи супер тъпи неща и пак се смея (щот аз се смея на всичко).. О__О
ама все пак не ни пречи деи двамата винаги си свършваме : )
Първоначално написано от steli4ka_in_love
![]()
Е на тва му викам забавен секс
![]()
хахахахаа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хУбаВиТе нЕщА сЕ сЛучВаТ к0гАтУ нАй - мАлкУ гИ уЧаКвАмЕ [!]
Моят нещо е болничък и смука снощи Гулиа Актив..а после реши да ми прави френска любов. Не знам дали сте пробвали, ама все едно ми намаза половите органи с анестизиращ спирт. После си взех и аз бонбонче, посмуках и му върнах жеста.......ходи из стаята, размахва нещо да си вее и мърмори...ох, главичката ми, ох, че е гадно........Голям смях падна.....Не правете френска любов, след като сте смукали нещо ментово половин час.
А иначе редовния му номер беше да гледа Шоуто на Слави и да се изхили на нещо........забранено му е в този часови пояс да включва телевизора, ак иска интимни ласки......Като цяло често се смеем и в леглото е купон![]()
Ми случи се скоро - първо и двамата се ритнахме в леглото, после паднахме, след това като продължихме застанахме в такава поза та половин час не можахме да се уцелим и ни стана смешно яко и на двамата - то толкова гафове за 10 минути не ни се бяха случвали никога
qka temi4ka![]()
![]()
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...
Че ние преди вицове си разказвахме.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Е не това ме разби простоПървоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
По темата - ами като се замисля до сега не ми се е случвало нещо чак толкова много да се хилим![]()
Let love be the song that always makes you sing!
And hope it will touch your heart and stay there forever!
Ние винаги се хилим .... Особено аз ..
Предпоследния път ме попита дали не съм пияна ..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Често ни се случва и на двамата тъй като сме още нови в тоя занаят и първия път беше по-скоро няква комедия,а аз умирх от смях,че не може да уцели... там дето трябва да влезе.![]()
ole i na men mi stava sme6no ot zvuka ili kat si govorim i kat kaja ne6y tupo i se smeq sama na sebesiПървоначално написано от Iowa
zatova predpo4itam da mal4im![]()
![]()
![]()
Ммм да случвало ми се е и приятелката ми вика секс ли ще правим или ще ми се хилиш.
Ние се смяхме един път на смешните звуци по време на секс.Беше много забавно![]()
моето момче е малко ново в това начинание и понякога не може да уцели..и аз казвам "малко по-надясно" и той в обратната посока и на мен ми става смешно и казвам "другото дясно, мило"![]()
![]()
People=SHIT!!!
ама, че си лошаПървоначално написано от SlipKnoT696
к'во му се смееш на момчето...вместо да вземеш ти да си го вкараш, ми се изявяваш и като лош навигатор
![]()
Let love be the song that always makes you sing!
And hope it will touch your heart and stay there forever!
офф и ние с навигацията сме една скица...мило не натам по-нагоре..милоооо не твааа гореее..и аз ест. се хиля като идиот...офф дали ще се оправим някой ден?
![]()
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
И на мене ми се е случвало да се сетя за нещо смешно,и приятеля ми казва : Аз забравих вече какво сме почнали![]()
Първоначално написано от rozova_lady
аз за тва ве4е викам..ай после ще ти разправам..
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Аве който е праил секс на коз знае какво се нарича истински смях по време на секс...Няма такъв филм..![]()