.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Смях по време на секс

Случвало ли ви се е по време на секс да се сетите за нещо или да стане нещо смешно и да се сшукате от смях?На мен ми се е случвало 2 пъти,но на приятелят ми това не му попречи да си доварши работата.Но иначе е много кофти да не мойеш да спреш да се смееш

хихих, да, случвало ми се е.
    последният път, когато го правихме,
    почнах да се смея заради звукът,
    и се получи доста тъпо..
    защото и на него му стана смешно.. O___O

иначе също доста често, когато го правим си говорим за някфи супер тъпи неща и пак се смея (щот аз се смея на всичко).. О__О

ама все пак не ни пречи де и двамата винаги си свършваме : )

Град
    София

Re: Смях по време на секс

Цитирай Първоначално написано от steli4ka_in_love
    Случвало ли ви се е по време на секс да се сетите за нещо или да стане нещо смешно и да се сшукате от смях?На мен ми се е случвало 2 пъти,но на приятелят ми това не му попречи да си доварши работата.Но иначе е много кофти да не мойеш да спреш да се смееш
    Е на тва му викам забавен секс

хахахахаа
    хУбаВиТе нЕщА сЕ сЛучВаТ к0гАтУ нАй - мАлкУ гИ уЧаКвАмЕ [!]

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Моят нещо е болничък и смука снощи Гулиа Актив..а после реши да ми прави френска любов. Не знам дали сте пробвали, ама все едно ми намаза половите органи с анестизиращ спирт. После си взех и аз бонбонче, посмуках и му върнах жеста.......ходи из стаята, размахва нещо да си вее и мърмори...ох, главичката ми, ох, че е гадно........Голям смях падна.....Не правете френска любов, след като сте смукали нещо ментово половин час.

А иначе редовния му номер беше да гледа Шоуто на Слави и да се изхили на нещо........забранено му е в този часови пояс да включва телевизора, ак иска интимни ласки......Като цяло често се смеем и в леглото е купон

Голям фен
    Ми случи се скоро - първо и двамата се ритнахме в леглото, после паднахме, след това като продължихме застанахме в такава поза та половин час не можахме да се уцелим и ни стана смешно яко и на двамата - то толкова гафове за 10 минути не ни се бяха случвали никога

qka temi4ka
    When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...

Че ние преди вицове си разказвахме.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild

Град
    between the stars ,,
    +

xaxxaaa mn qka tema ;D

Цитирай Първоначално написано от vuvs

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Моят нещо е болничък и смука снощи Гулиа Актив..а после реши да ми прави френска любов. Не знам дали сте пробвали, ама все едно ми намаза половите органи с анестизиращ спирт. После си взех и аз бонбонче, посмуках и му върнах жеста.......ходи из стаята, размахва нещо да си вее и мърмори...ох, главичката ми, ох, че е гадно........Голям смях падна.....Не правете френска любов, след като сте смукали нещо ментово половин час.

А иначе редовния му номер беше да гледа Шоуто на Слави и да се изхили на нещо........забранено му е в този часови пояс да включва телевизора, ак иска интимни ласки......Като цяло често се смеем и в леглото е купон
    Е не това ме разби просто

По темата - ами като се замисля до сега не ми се е случвало нещо чак толкова много да се хилим
    Let love be the song that always makes you sing!
    And hope it will touch your heart and stay there forever!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Ние винаги се хилим .. .. Особено аз ..
    Предпоследния път ме попита дали не съм пияна ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Често ни се случва и на двамата тъй като сме още нови в тоя занаят и първия път беше по-скоро няква комедия,а аз умирх от смях,че не може да уцели... там дето трябва да влезе.

Цитирай Първоначално написано от Iowa
    хихих, да, случвало ми се е.
    последният път, когато го правихме,
    почнах да се смея заради звукът,
    и се получи доста тъпо..
    защото и на него му стана смешно.. O___O

иначе също доста често, когато го правим си говорим за някфи супер тъпи неща и пак се смея (щот аз се смея на всичко).. О__О

ама все пак не ни пречи де и двамата винаги си свършваме : )
    ole i na men mi stava sme6no ot zvuka ili kat si govorim i kat kaja ne6y tupo i se smeq sama na sebesi
    zatova predpo4itam da mal4im

Ние все се смеем няма значение какво правим..иначе така е много по-весело..както казаха по-горе "забавен секс"

...hate my nickname

Ммм да случвало ми се е и приятелката ми вика секс ли ще правим или ще ми се хилиш.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Ние се смяхме един път на смешните звуци по време на секс.Беше много забавно

моето момче е малко ново в това начинание и понякога не може да уцели..и аз казвам "малко по-надясно" и той в обратната посока и на мен ми става смешно и казвам "другото дясно, мило"
    People=SHIT!!!

Цитирай Първоначално написано от SlipKnoT696
    моето момче е малко ново в това начинание и понякога не може да уцели..и аз казвам "малко по-надясно" и той в обратната посока и на мен ми става смешно и казвам "другото дясно, мило"
    ама, че си лоша к'во му се смееш на момчето...вместо да вземеш ти да си го вкараш, ми се изявяваш и като лош навигатор
    Let love be the song that always makes you sing!
    And hope it will touch your heart and stay there forever!

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    офф и ние с навигацията сме една скица...мило не натам по-нагоре..милоооо не твааа гореее.. и аз ест. се хиля като идиот...офф дали ще се оправим някой ден?
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Голям фен
    И на мене ми се е случвало да се сетя за нещо смешно,и приятеля ми казва : Аз забравих вече какво сме почнали

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    Цитирай Първоначално написано от rozova_lady
    И на мене ми се е случвало да се сетя за нещо смешно,и приятеля ми казва : Аз забравих вече какво сме почнали

аз за тва ве4е викам..ай после ще ти разправам..
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Мега фен
    Аве който е праил секс на коз знае какво се нарича истински смях по време на секс...Няма такъв филм..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си