.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

искам да го скусам

ходя със едно момче вече 1 година , но вече просто не искам да сме заедно .. омръзна ми знам че звучи уйасно но не мога да продулжа нямам и чуства дори ;( как да му кажа ,но да не го нараня

Ами щом нямаш чувства няма смисъл да сте заеднно!А и той все някога ще забележи ,че се държиш странно с него!А и при всички случай ще го нараниш

Град
    Стара Загора
    Няма лесен начин да скъсаш.Просто бъди чесна и му обясни.Ще разбере.

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Ми бъди искрена..Кажи му как стоят нещата,но не използвай извинението "искам да си останем приятели"..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Цитирай Първоначално написано от gangstata
    Ми бъди искрена..Кажи му как стоят нещата,но не използвай извинението "искам да си останем приятели"..
    Много го мраза тфа извинение
    Ebi , EbAvAi , PreEbAvAi,n0 ZarAd PyTkA , PytkA nE StAvAi !!!

+1 - Браво!!!

Ми като искаш да го скусаш-скусай го Кажи му че мн го обичаш,но те е страх да не го нараниш и по-добре сега да страда отколкото сле 2-3 месеца когато ти направиш някоя простоия и тн..абе лъжи го!момчетата са тъпи веднага ще се хване
    Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]

Ами мила можеш да гоп направиш.Направи му намек, възможно най-тънко...Кажи му че вече не чувстваш същия пламък,както преди е било и той ще разбере за какво става въпросс...

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград

Re: искам да го скусам

Цитирай Първоначално написано от елиена
    ходя със едно момче вече 1 година , но вече просто не искам да сме заедно .. омръзна ми знам че звучи уйасно но не мога да продулжа нямам и чуства дори ;( как да му кажа ,но да не го нараня
    Ми като нямаш никакви чувства как сте вървяли година,но не ме интересува.Аз обичам дирекността.Няма деликатно,индиректно.Така и така ще го нараняваш кажи си го как си трябва.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    pz city
    аз предпочитам намеците трябва да се усети ..... и сам ще разбере че с връзката ви е свършено и някак си по-лесно ще приеме това.Ако му дойде като гръм от ясно небе ще го заболи адски много... предполгам че след година ти е поне малко жал за него.... или си от типа момичета,които нямат сърца а АЙСБЕРГ и можеш безкомпромисно да го съсипеш
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

както и да му го кажеш все ще го нараниш аз не виждам по добър вариянт от истината-кажи му 4е ве4е не го оби4аш по същия на4ин,4е сте имали страхотни моменти,но просто не можеш да бъдеш с него пове4е
    I can't stop myself from loving you <3

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    защо чакате нещата да станат прекалено сериозни преди да разберете , че вие не сте...
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Кажи му, че е прекалено добър за теб.

"Dude, ти си the best, номер едно ама виж са вече не те обичам ае у джасно...."

Glory,Glory Manchester United!!!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Виж сега, ако момчето има чувства към теб, забрави за безболезнена раздяла.
    Все пак ти си била част от живота му цяла година, той е свикнал с теб и въобче с присъствието ти в ежедневието му.Това е като някой да ти отнеме правото да обядваш при положение, че всеки божи ден го правиш.В началото ще ти бъде ужасно трудно за да преодолееш липсата на този обяд, но с времето ще се научиш да живееш без него, защото друг начин просто няма.Ще компенсираш със по-солидна закуска, а момчето ти ще намери утеха в нещо, което да притъпи болката, да отвлече вниманието му от теб, дори и за миг...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    СкУсЪй гУ КаТу ХъРтИшКа От дЪфКа.

Град
    Targovishte

Re: искам да го скусам

Цитирай Първоначално написано от елиена
    emi kakto i da mu go kajesh shte go naranish no shte se pochuvstva po dobre ako si iskrena i mu go kajish v ochite a ne po glupaviq nachin s sms ili da mu se obadish... zashtoto ot lichen opit go znam che tova s obajdaneto i s sms-a mn boli po dobre mu go kaji v ochite uspeh
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

И аз бях така с бившия,но постъпих много гадно(по ужасен начин му казах,че не го обичам).
    Ти не прави така.Просто поговори с него и ще разбере

Град
    София
    Дам т'ва се изтърка

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ами ако той има чувства към тебе такъв вариант като "да го скъсам без да го нараня" няма.. Говори си с него директно и му обесни цялата истина. Няма смисъл да го залъгваш. Предполагам, че ще му стане кофти, но по-добре така отколкото да се лъжете, че се обичате...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Kakto i da mu go kaje6 6te bude naranen

Бъди честна. Забрави за клишета и т.н. Той ще бъде наранен наистина, но след време, когато всичко утихне ще оцени искреността ти

Мега фен Аватара на sasha_90
    Зарежи го.Не мисли как да стане това без да го нараниш,защото това е неизбежно.

То като няма чувства,с какво ще се подпирате.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си