- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко време след секс може да се открие бременност
може да ви се стори тъп въпроса, но искам малко да се пообразовам по тая тема. Колко време след секс една жена може да разбере дали е бременна. Чак като не й дойде цикъла или преди?
Т.7
swords1010
Най-рано 7 дни след акта.
Извинявам се,ако цифрата е неточна аз така мислех..![]()
![]()
Автора да не зима под внимание моето мнение,съжалявам..![]()
За да е валиден теста - 14 дни след акта или първия ден от закъснението на цикъла.
Ако е имало гаф - Escapelle до три дни след акта.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
А защо някои жени разбират, че са бременни чак когато са примерно в третия месец ?
Боли! Сърцето ранено кърви и не спира.
Тебе търси, но не те намира!
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Е,72 часа след рискованият полов акт може да се прави тест-а за бременност ...
Цветната бременност не е точно това. Има ПОДОБИЕ на цикъл, но значително по-кратко и като цвят не е червено, ами розовее. И няма как да се сбърка цветната бременност с редовния цикъл.Първоначално написано от Diablue{F}
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Zashtoto sa glupavi. Tova e edinstvenoto logichno obqsnenie spored mene.Първоначално написано от Luda_Na_Max
az znam 4e e 1 sedmica sled gaf4eto se pravi test..ama na purviq den bih pila hap4eta ako e stanalo ne6to po seriozno
no exit
Пак ще се срещнем...след десет години...![]()
мисля че е до 3 дни ;]
Най-рано може да се разбере с кръвен тест, направен 2-3 дни преди очакваната дата на менструацията. И все пак 14 дни е абсолютния минимум. Дори и на1-вия ден от закъснението, тестът може да дава грешен резултат. Повторен тест 48 часа по-късно е абсолютно задължителен......Тия дето казват 1 седмица да се поинтересуват кога става инплантацията в матката и от кой момент се произвежда хормона, отчитан в тестовете........и каква концентрация той има в началото на бремеността и какво след 10 дни да речем!
mmm moje li da vi popitam i az ne6to ... predi tri deni pravix sex s priqtelq mi i se skusa prezervativa,no ne se be6e izprazval v nego o6te nito puk v men,no me e strah da ne sum zabremenqla ... i v4era si napravih test i pokaza 4e nqma ni6to ... no iskah da vi popitam do kolko vreme sled akta moje da e nai to4en testa i dali pri tezi obstoqtelstva moje da sum zabremenqla![]()
![]()
![]()