.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    по мързелив е от мене, по цял ден спи, иначе като го разхождам се заглежда по каки и лае цигани
    Сладура ми той! Мойта гад мрази каруци и пияници и е много зла Сега взех решение! Ще и взема някакъв маняшки нашийник, а ако не намеря (защото ме съмнява да има такива гомна в Китен) ще поръчам някъде да ми гравират на плочка името и и моя телефонен номер, нещо такова... тип медальон адресник

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    моя си има
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

мойто няма нито нашийник, нито медальон. Ъм... четох, че постоянно им линее козината. Т'ва вярно ли е?

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от babity
    мойто няма нито нашийник, нито медальон. Ъм... четох, че постоянно им линее козината. Т'ва вярно ли е?
    ам не постоянно ама ся в момента му капе и пие някви хапчета по бързо да спре

Ай, няма да разпитвам повече, ама като имате бебета да се обаждаш, че мама иска мопс. :P

Град
    hate city plovdiv, майна
    Ай, няма да разпитвам повече, ама като имате бебета да се обаждаш, че мама иска мопс. :P
    виж ако е руса, може да и дам да си поиграе с черния

Re: Подаръци от морето ...

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Нз дали има такава тема , но се вдъхнових от това 4е мн приятели тези дни се връщат пък аз заминавм и така
    по същество : ще вземете ли подаръци на приятелите си/гаджето от .. там където ще ходите на почивка ?!

И ако вземете нещо .. какво ще е то ?!

Лично на мен за сега мн готинки нещица ми подариха ...по нещо малко но за спомен .. И аз смятам на отвърна на жестовете .. още нз какво точно , ноо има времее

Вие стее :P
    Мани, аз утре заминавам за Швейцария,Италия,Австрия.. питаш ли ме колко неща тряа копувам ужс..ама до сега съм се справяла г/д успешно надявам се и тоя път да е така
    ..Gia panta tha meino an rotas (music)

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    подаръците са нещо адски мило..винаги когато ходя някъде взимам нещо мъни4ко поне за най-близките наскоро приятеля ми се върна от 4ужбина и ми донесе нещо изкл сладко..синджир4е със сърце,на което пише лондон,защото беше там...толкова ме трогна това! Толкова е мъни4ко,а такава радост ми донесе..но все пак как мислите...това може ли да се сметне(подаръка) като..на4ин за изразяване на 4увствата? и всъщност подарявате ли неща със замисъл..от сорта..давам ти сърце,защото те оби4ам и т.н?
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    40 Miles from the Sun

Re: Подаръци от морето ...

Ем, аз купувам някво герданче/гривна или нещо подобно, мразя да правя ненужни подаръци като сувенири.

Цитирай Първоначално написано от surrender_
    Мани, аз утре заминавам за Швейцария,Италия,Австрия.. питаш ли ме колко неща тряа копувам ужс..ама до сега съм се справяла г/д успешно надявам се и тоя път да е така
    Абе, ти не се ли казваш Гергана?

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Купи им по 1 гумен член

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си