- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подаръци от морето ...
Сладура ми той! Мойта гад мрази каруци и пияници и е много злаПървоначално написано от tuzaro
Сега взех решение! Ще и взема някакъв маняшки нашийник, а ако не намеря (защото ме съмнява да има такива гомна в Китен) ще поръчам някъде да ми гравират на плочка името и и моя телефонен номер, нещо такова... тип медальон адресник
![]()
моя си има![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
мойто няма нито нашийник, нито медальон. Ъм... четох, че постоянно им линее козината. Т'ва вярно ли е?![]()
ам не постоянно ама ся в момента му капе и пие някви хапчета по бързо да спреПървоначално написано от babity
Ай, няма да разпитвам повече, ама като имате бебета да се обаждаш, че мама иска мопс. :PПървоначално написано от tuzaro
виж ако е руса, може да и дам да си поиграе с чернияПървоначално написано от babity
![]()
Мани, аз утре заминавам за Швейцария,Италия,Австрия.. питаш ли ме колко неща тряа копувамПървоначално написано от -4arovnata-
![]()
ужс..ама до сега съм се справяла г/д успешно надявам се и тоя път да е така
![]()
..Gia panta tha meino an rotas (music)
подаръците са нещо адски мило..винаги когато ходя някъде взимам нещо мъни4ко поне за най-близкитенаскоро приятеля ми се върна от 4ужбина и ми донесе нещо изкл сладко..синджир4е със сърце,на което пише лондон,защото беше там...толкова ме трогна това! Толкова е мъни4ко,а такава радост ми донесе..но все пак как мислите...това може ли да се сметне(подаръка) като..на4ин за изразяване на 4увствата? и всъщност подарявате ли неща със замисъл..от сорта..давам ти сърце,защото те оби4ам и т.н?
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Ем, аз купувам някво герданче/гривна или нещо подобно, мразя да правя ненужни подаръци като сувенири.
Абе, ти не се ли казваш Гергана?Първоначално написано от surrender_
![]()
Купи им по 1 гумен член![]()