.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T

Трудно или лесно е да споделиш?!

Моля,споделете как да кажеш на някого ,4е го харесваш или изпитваш нещо към него :P Защото на мен найстина ми е много трудно с тези неща ...ако може разкажете ваша такава подобна слу4ка
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    Пловдив
    ми отиваш и му го казваш...къв е смисъла да овърташ

Мега фен Аватара на babity
    аз имам вече отвъдена техника и винаги го правя по един и същ начин, ама няма да се обяснявам тук

последният път не ми се наложи да го казвам просто се целунахме

защо вместо да казваш 4е харесваш някого първо не направиш няколко намека и после направо целувката,щото мен някой кат ми каже 4е ме харесва се 4увствам мн тъпо и...незн после кво да правя(трудно бих казала -ами и аз те харесвам)
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Boulevard of broken dreams
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    защо вместо да казваш 4е харесваш някого първо не направиш няколко намека и после направо целувката,щото мен някой кат ми каже 4е ме харесва се 4увствам мн тъпо и...незн после кво да правя(трудно бих казала -ами и аз те харесвам)
    ами ако намеците са погрешно разбрани и тръгнеш да го/я целуваш и той ти се упули насреща в недоумение по приятно ли ще е?

Град
    V.T
    хмм, това го има доста 4есто...за това съм объркана!?

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    на мене вече ми е лесно, щото се случва по няколко пъти на ден, ше свикнеш
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    с0фия
    зависи от човека но попринцип ако мн го хар а нз какви са му чувствата от негова страна ми е мн трудно но ако знам и е имала неква свалка и не ми пука особено за него така да го кажем веднага му го казвам пък квото ще да става
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Ами понякога не е нужно да му го казваш..
    Има си начини, погледи, движения, по коiто може да се разбере както ти него, така и той теб.
    ♥ ♥ ♥

Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Ами понякога не е нужно да му го казваш..
    Има си начини, погледи, движения, по коiто може да се разбере както ти него, така и той теб.
    кви са тея начини..аз съм малоумна
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Град
    V.T
    хаха може и тва някой да сподели

Еее кой е казал,че трябва да му кажеш-обичамммм тее,лудовлюбена съм в теб,харессввааммммм те и т.н..Ам тва не е ли е малко директно..можеш да направиш така-Аз..мм не знам как да ти го кажа..но адски много си ми симпатичен...на мен повече ми харесва това

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    вси4ко си зависи от 4овека и от 4овека отсреща..всеки е разли4ен и не всеки може да се усмели да се обясни на някой,дори и да знае,4е той също ще отвърне на 4увствата му..на мене много пъти ми се е слу4вало да харесвам някой,но просто защото е еди кой си и ме е срам от него да не му кажа,но пък в други слу4ай ако 4овека е разбран и е 4ОВЕК на първо място дори и след като ме е отрязал съм го преживяла по-лесно..вси4ко е въпрос на отношения
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Ако виждаш, че и момичето те харесва, че има симпатии към теб просто, когато излезете я целуни, тя ще разбере, пък и няма да се дърп като те харесва ако обаче имаш съмнения просто отиваш и го казваш без овъртания, директ

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Мм май само аз се обяснявам в любов по skype ии на English ... Ам ко да се праи кат ме е твърде много срам да кажа директно в очите "Обичам те!" ии то даже на български! Ам после го доказвам това казано по скайп "0бичам те!" (илии там каквото и да е.) Ам попринцип отварям тема за гаджета илиии кой кой харесва ии ако не се сети да ме попита в кой съм влюбена го питам първа .. ии после и мен ме пита. Таа най-честата ми релика е : В един индивид дет мнооого, ама страшно мнооого прилича на теб.(а може би сте близнаци! ) Мм понякога без това в скобите!
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    Цитирай Първоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
    Мм май само аз се обяснявам в любов по skype ии на English ... Ам ко да се праи кат ме е твърде много срам да кажа директно в очите "Обичам те!" ии то даже на български! Ам после го доказвам това казано по скайп "0бичам те!" (илии там каквото и да е.) Ам попринцип отварям тема за гаджета илиии кой кой харесва ии ако не се сети да ме попита в кой съм влюбена го питам първа .. ии после и мен ме пита. Таа най-честата ми релика е : В един индивид дет мнооого, ама страшно мнооого прилича на теб.(а може би сте близнаци! ) Мм понякога без това в скобите!
    и все пак думите не са толкова важни(боже,аз ли го казвам тва) а доказателствата,така 4е дали ще го кажеш не е важно...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    Цитирай Първоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
    и все пак думите не са толкова важни(боже,аз ли го казвам тва) а доказателствата,така 4е дали ще го кажеш не е важно...
    Мм дам .. ако ще и 1000000........ пъти да му/й повторищ, че го/я обичаш, ако не можеш да го докажееш .. отиваш под леда!
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...
    емии последния път в който нещото се случи с думи беше по скайп... аз държах да говорим очи в очи, а той тъпака по скайп ми се обяснява и най-накрая изкарахме една седмица и тфа беше ъъ със сегашния ми приятел...той просто ми каза да се поразходим...опознахме се и когато ме изпрати до нас просто ме хвана за ръката погледнахме се в очите той каза "ъъ искам да ти кажа нещо..ъъъ..." и запецна а аз го гледах еййй така .... после ме целуна и ме попита "..искаш ли да си с мен.." ии аз само го погледнах и му се хвърлих на врата и му шепнах че го обичам супер много а той попита "наистина ли..?!" хах мии получи се готино таа по темата общо взето мога да кажа че очи в очи е най-добре...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си