- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Както се прибирах...
То сега има камерки на всеки светофар, само че не знам дали работят. Не искам и да разбирам, де.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
трябва да се оглеждаме за коли![]()
ама има и едни психопати които карат толкова бързо чееее ...
![]()
Ааа, моля моля- не намесвайте тея дет са взели току- що книжка. Те карат най- внимателно!
^ грешка, майка ми кара най-внимателноама тя има навика да се движи с 30-40 км/ч, така че си перкам пеша ако се налага... :Д
Иначе пешеходеца си е в правото да пресича НОРМАЛНО, с темпо, което си го определя той. Бавно, бързо - това е положението. Не е идеята обаче да се тътрим, все едно катерим някой връх, в цялата работа. Примерът с бабата беше добър![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Разбира се- според пешеходеца и скоростта му
...и влизат с ръчна в завоите...Първоначално написано от kiss_kris
[-o<
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Е тия боклуци са най-опасни..Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Експо - това може да се тълкува по много начини.. да си пресека без да тичам, не означава че удължавам ненужно времето на пресичане.
Дали ще спра на баба с бастун или на млад човек, така или иначе спирам и потеглям от първа - дали ще е забавя 2 или 8 секунди пред пешеходната пътека няма никакво значение за мен. И не псувам по преминаващия.
Абе дори и шофьорът да се е изнервил, нямал е право да я псува и да и крещи, можело е да се мине само с една забележка от негова страна.
А вие тук почти всички го защитавате, че бил прав, еди-какво си, еди-що си.![]()
E чак на такива, дето да застанат на средата на пътя и да разглеждат околните забележителности не съм попадал.
Но от гледна точка на пешеходец, което ми се случва така или иначе адски рядко, МНОГО мразя когато тръгна да пресичам по пешеходна пътека и някой се засилил насреща ми и ме кара да притичам, за да не ме прегази щото го мързи да спре. Ей такива много ги храня.
Странно...Първоначално написано от Emo Doll
Аз с друго впечатление останах разглеждайки темата.
Не е въпроса в това да заемем нечия страна, а да преценим до колко правилна е била постъпката на шофьора.
Иначе колкото до реакцията му-Да грозна и неприятна е, но не всички хора имат възпитание и уважение, за умствен багаж-да не говорим...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ами въпросните камерки изглежда или ги няма,или не работят/щом все още има такива случаи/.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Нали не забравяте, че и шофъорите се разкарват пеша от време на време, а преди книжките всички са били пешеходци...
И т'ва, че се е развикал не е правилно, ама и на мен не ми е приятно някоя като ми се прави на звезда и си помисли че, пешеходната пътека е моден подиум.
епа че дойдем...ако ми плащаш наемаПървоначално написано от slun4ice
![]()
Е това е доста пресилено.Колата не беше кой знае колко далече.Всъщност мисля,че беше спрял/а и мислеше да тръгва.За по-подробна информация,ще спомена,че не се движех като на моден подиум или като охлюв,но не си и давах зор.И в крайна сметка не разбрах какъв проблем съм направила,че да спре на 20 метра,за да вика през прозореца от другия край на улицата,че съм олигофрен и дължа извинение.Ако бързаше толкова минутите за морално поучение и порицания можеше да си ги спести.Първоначално написано от exploitedteen
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
я че ти минем от горе
Първоначално написано от exploitedteen
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy