- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Жребий за третия квалификационен кръг на Шампионската лига!
Ако не признаваш успехите на Берое в Европа,значи нещо си мръднал !
P.S. Върви се прегледай .. БОЛЕН СИ !
Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !
Селяк, я си бягай там пред смешния стадион няколко часа преди мача, като сме 20 човека, а вие сичката смешна сган си влизате вътре, да ви еба майката ! Всеки ви е признал за най-жалките, а вие по никакъв начин не може да оборите НИКОЙ !
Мале, каква злоба..Не мога да ги разбера някои-става дума за успехи на България, защо сте такива злобарчета ? Аз съм фенка на Левски и се радвам много на жребия, сигурна съм, че момчетата няма да се изложат.. Ама ако ставаше дума за ЦСКА в никакъв случай нямаше да злобея така.. В крайна сметка преди всичко сме българи и е редно да се радваме, че поне в едно отношение държавата ни напредва.. А пък феновете на Берое и т.н. защо изобщо се мешате в тая тема ? Разбирам цесекарите-враждата е огромна, ама останалите къде се бутат..
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Каква вражда какви 5 лева бе,говеда и свине преди мач пият бира заедно..каква връждаПървоначално написано от naduta_fukli4ka
![]()
![]()
Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !
ахахахаххаПървоначално написано от ATAKABG
![]()
абе колкото и да не искам да злобея не искам да остана безучастен след "уверенията" на сините че се били класирали вече или как го каза оня тъпанар батков ?"Издавам директива за влизане в шампионската лига"![]()
![]()
![]()
![]()
батков сериозно почна да се конкурира с томов по идиотизъм а колкото до андерлехт имам 1 нещо да ви напомня СИНИ ГОВЕДА НИМА ЗАБРАВИХТЕ '89-ТА? нека ви припомня антверпен - левски 1:3 (90та мин) антверпен - левски 4:3 (94-та мин) и не ми излизайте с тулуза ние поне не сме такива селяндури веднага да скачаме"ама той съдята тфа ама съдята онова "
OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков![]()
![]()
викаш ли нещо или ми се е причуло?Първоначално написано от windstopper
за теб незнам на мен ми се причува една определена песничка възпяваща "сините подвизи"
OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков![]()
![]()
Да живеят журналистите !
хм..въпреки че не съм левскарка![]()
ще се радвам ако се класират защото ще се паднат с Manchester United и ще се ходи до сф да се гледа най-големия мач...
![]()
![]()
![]()
ъ?![]()
Виж и подписа![]()
виждам твояПървоначално написано от ULTRA'
![]()
![]()
И аз го виждам ?Първоначално написано от windstopper
![]()
![]()
Първоначално написано от ULTRA'
![]()
a моя виждаш лиПървоначално написано от ULTRA'
![]()
![]()
Какво по-добро от това циганския катун да играе под звуците на циганска музика.Първоначално написано от ATAKABG
Иначе по темата, въпреки че съм чорбар стискам палци говедата да влязат в ШЛ. Все пак сме българи.