.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Град
    Валхала
    Ако не признаваш успехите на Берое в Европа,значи нещо си мръднал !

P.S. Върви се прегледай .. БОЛЕН СИ !
    Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !

Селяк, я си бягай там пред смешния стадион няколко часа преди мача, като сме 20 човека, а вие сичката смешна сган си влизате вътре, да ви еба майката ! Всеки ви е признал за най-жалките, а вие по никакъв начин не може да оборите НИКОЙ !

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Мале, каква злоба.. Не мога да ги разбера някои-става дума за успехи на България, защо сте такива злобарчета ? Аз съм фенка на Левски и се радвам много на жребия, сигурна съм, че момчетата няма да се изложат.. Ама ако ставаше дума за ЦСКА в никакъв случай нямаше да злобея така.. В крайна сметка преди всичко сме българи и е редно да се радваме, че поне в едно отношение държавата ни напредва.. А пък феновете на Берое и т.н. защо изобщо се мешате в тая тема ? Разбирам цесекарите-враждата е огромна, ама останалите къде се бутат..
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    Валхала
    Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Разбирам цесекарите-враждата е огромна, ама останалите къде се бутат.. [/b][/color]
    Каква вражда какви 5 лева бе,говеда и свине преди мач пият бира заедно..каква връжда
    Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG

октоподО бди...
    ахахахахха

Град
    Ин дъ мидлъ ъф Ноуер
    абе колкото и да не искам да злобея не искам да остана безучастен след "уверенията" на сините че се били класирали вече или как го каза оня тъпанар батков ?"Издавам директива за влизане в шампионската лига" батков сериозно почна да се конкурира с томов по идиотизъм а колкото до андерлехт имам 1 нещо да ви напомня СИНИ ГОВЕДА НИМА ЗАБРАВИХТЕ '89-ТА? нека ви припомня антверпен - левски 1:3 (90та мин) антверпен - левски 4:3 (94-та мин) и не ми излизайте с тулуза ние поне не сме такива селяндури веднага да скачаме"ама той съдята тфа ама съдята онова "
    OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от windstopper
    абе колкото и да не искам да злобея не искам да остана безучастен след "уверенията" на сините че се били класирали вече или как го каза оня тъпанар батков ?"Издавам директива за влизане в шампионската лига" батков сериозно почна да се конкурира с томов по идиотизъм а колкото до андерлехт имам 1 нещо да ви напомня СИНИ ГОВЕДА НИМА ЗАБРАВИХТЕ '89-ТА? нека ви припомня антверпен - левски 1:3 (90та мин) антверпен - левски 4:3 (94-та мин) и не ми излизайте с тулуза ние поне не сме такива селяндури веднага да скачаме"ама той съдята тфа ама съдята онова "
    викаш ли нещо или ми се е причуло?

Град
    Ин дъ мидлъ ъф Ноуер
    за теб незнам на мен ми се причува една определена песничка възпяваща "сините подвизи"
    OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков

Да живеят журналистите !

Град
    София
    хаха ебати якото

хм..въпреки че не съм левскарка ще се радвам ако се класират защото ще се паднат с Manchester United и ще се ходи до сф да се гледа най-големия мач...

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    ъ?

Град
    Ин дъ мидлъ ъф Ноуер
    Цитирай Първоначално написано от ULTRA'
    Виж и подписа
    виждам твоя

Виж и подписа
    виждам твоя
    И аз го виждам ?

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    Виж и подписа

Град
    Ин дъ мидлъ ъф Ноуер
    Виж и подписа
    виждам твоя
    И аз го виждам ?
    a моя виждаш ли

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Левски влиза служебно и в групите на Шампионската лига?

Батков, който се възмути, че по време на контролата с "Ирони Ришон" (6:0) край "Герена" се провеждаше шумна циганска сватба.

ОктоподО не спи...
    Какво по-добро от това циганския катун да играе под звуците на циганска музика.

Иначе по темата, въпреки че съм чорбар стискам палци говедата да влязат в ШЛ. Все пак сме българи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си