.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Цикъл и тампони на море

tozi mesec v denq v koito 6te mi doide zaminavam na more. iskam da vi pitam ima li nqkakuv na4in s hap4eta ili bilki da napravq taka 4e da mi doide 1-2 dena po rano ili po nqkakuv na4in da go zabavq?

i ako polzvam tamponi vumnojno li e kato izlqza ot vodata da po4nat da propuskat vsmisul vodata moje li da navliza v vlagali6teto i da napoqva tampona i toi da zapo4ne po burzo da propuska?

i poneje sum 4uvala 4e s vitamin C se namalqva kolko e makzimalnata doza vitamin C koqto moga da priemam na 1 den?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Аз бях в същото положение и опитах с тампони..беше ми за първи път...та няма да ти пропусне не се притеснявай а пк и до като си в водата няма да ти тече...дори ще се почустваш много по добре с тампон от колкото с превръзки и друго много по хигиенично е

Цитирай Първоначално написано от mila123
    Аз бях в същото положение и опитах с тампони..беше ми за първи път...та няма да ти пропусне не се притеснявай а пк и до като си в водата няма да ти тече...дори ще се почустваш много по добре с тампон от колкото с превръзки и друго много по хигиенично е
    napulno sum suglasna.dokato si vuv vodata nqma da ti te4e dori i da ne si s tampon za6toto nalqganeto na vodata ne pozvolqva no 6tom izleze6 si sloji tampon.i ne se pritesnqvai za ni6to.ne mislq 4e e nujno da pie6 bilki ili vit.C za da ti zakusnee ili da ne e tolko obilno.izpolzvai si tamponi i da ne ti puka...radvai se na po4ivkata
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Цитирай Първоначално написано от fenkata_kn
    Цитирай Първоначално написано от mila123
    napulno sum suglasna.dokato si vuv vodata nqma da ti te4e dori i da ne si s tampon za6toto nalqganeto na vodata ne pozvolqva no 6tom izleze6 si sloji tampon.i ne se pritesnqvai za ni6to.ne mislq 4e e nujno da pie6 bilki ili vit.C za da ti zakusnee ili da ne e tolko obilno.izpolzvai si tamponi i da ne ti puka...radvai se na po4ivkata
    super ste macki i az taka 6te pravq nqma dryg izbor,nemislq da si smu6tavam organizma

Слагаш си тампона и нямаш грижи. Няма какво да пиеш хормони и не знам какво си заради цикъла и само да разстройваш организма си.

aa misulta mi be6e ot vodata moje li po burzo da propuska? az poprincip si polzvam tamponi i sum mn dovolna-kogato mi e silno izdurjat pone 4 4asa bez da propuskat no se prisnqvam da ne bi ot vodata ot moreto da se napoqvat dopulnitelno i da propuskat po lesno? primerno dokato pluvam vodata moje li da pronikva v vlagali6teto i da napoqva tampona?

ami az tva ti kazvah-dokato si vuv vodata ne e nujno da nosi6 tampon za6toto nalqganeto koeto vodata okazva ne pozvolqva da ti te4e.i tva ti go kazvam ot li4en opit .probvai i sama 6te se ubedi6.no 6tom izleze6 ot vodata trqbva da si sloji6 tampon za6toto kato kruvta se e zadurjala v teb posle 6te ti e malko po obilno okolo 30 min nqkude(pone pri men taka be6e)

Мега фен
    Град
    София
    Недей по самопредписание да си купуваш раэни хапчета эа эабавяне или предиэвикване на менструацията.По-добре просто си слагай тампони.И не се притеснявай.Ако ти е по-обилно кръвотечението,просто ще ги сменяш по-често и няма да има никакви фалове.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Докато си във водата , със или без тампон , във влагалището ти не влиза вода по никакъв начин. То си е самоизолирано . Съответно няма опасност тампона да се накваси , изхлузи , протече и т.н.Мокри се единствено кончето , което е навън
    Според мен също няма смисъл да си разстройваш организма с хапчета - тампоните са съвсем удобни , и дори по хигиенични от превръзките - защото не се цапаш и въобще не ги усещаш. Аз съм ходила на море с тампон и нямах никакъв проблем - само трябва да ги сменяш между 4 и 6 часа и всичко е ок

Град
    between the stars ,,
    Витамин Ц моеш да го пиеш колкото си искаш организма поема това което иска другото го изпишкваш така че споко
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от westggirl
    Витамин Ц моеш да го пиеш колкото си искаш организма поема това което иска другото го изпишкваш така че споко
    Нещата не стоят така.

Не те съветвам да прекаляваш с витамин Ц и да раэчиташ на него эа эабавянето на менструацията си,эащото може да си навлечеш ядове.Каэвам го от опит.
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Цитирай Първоначално написано от westggirl
    Нещата не стоят така.

Не те съветвам да прекаляваш с витамин Ц и да раэчиташ на него эа эабавянето на менструацията си,эащото може да си навлечеш ядове.Каэвам го от опит.
    +1

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Анемия да имаш? Желязосъдържащи препарати приемаш ли? Ако да, избий си от главата съветите да отлагаш менструация с витамин Ц!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

dori i da nqma anemiq ,otlaganeto na menstruaciqta s kakvoto i da e , ne e dobra ideq. ima li smisul da go otlaga 6tom nqma da ima problemi ako polzva tamponi.nqma smisul da podlaga na tva organizma si-qvno mnogo ot momi4etata v dne6no vreme ne razbirat kolko e neobhodimo vsi4ko da si e v reda na ne6tata.vse pak vs koeto se izhvurlq po vreme na menstruaciqta sa nenujni na tqloto ne6ta.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^^Анемията има връзка не толкова с цикъла, колкото с витамин Ц!!!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

tva mi e napulno qsno,prosto kazah 4e i da nqma anemiq(ako ima6e ne moje da pie vit.C dori i da iska)ne e nujno da pie vit.C za6toto samo 6te navredi na organizma si.kakto i da e....

Re: Цикъл и тампони на море

Цитирай Първоначално написано от kuklata_90
    tozi mesec v denq v koito 6te mi doide zaminavam na more. iskam da vi pitam ima li nqkakuv na4in s hap4eta ili bilki da napravq taka 4e da mi doide 1-2 dena po rano ili po nqkakuv na4in da go zabavq?

i ako polzvam tamponi vumnojno li e kato izlqza ot vodata da po4nat da propuskat vsmisul vodata moje li da navliza v vlagali6teto i da napoqva tampona i toi da zapo4ne po burzo da propuska?

i poneje sum 4uvala 4e s vitamin C se namalqva kolko e makzimalnata doza vitamin C koqto moga da priemam na 1 den?

7 точка от правилника!
    Миналата година и аз бях тей пиии оргаметрил ведннага спира недей с тампон може да се получи някаква инфекцияя

Град
    Neverland

Re: Цикъл и тампони на море

Цитирай Първоначално написано от _MuMu7y_
    Цитирай Първоначално написано от kuklata_90

7 точка от правилника!
    Миналата година и аз бях тей пиии оргаметрил ведннага спира недей с тампон може да се получи някаква инфекцияя
    и после колко дни не ти вървя?
    Smile! It's the second best thing you can do with your lips

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    _MuMu7y_ Каква е връзката на тампона с инфекцията ????? Тя се получава , когато навлязат микроби във влагалището а тампона е съвсем хигиеничен , когато си в морето няма начин да се накваси или намокри ако е поставен правилно. Дали си с тампон ВЪВ или ИЗВЪН водата е все същото, причинителите на инфекция нямат контакт с влагалището.
    По добре ли е да рискува и да си трови организма с хапчета ,да си разстрои режима за да си забави цикъла , докато тялото иска да изхвърли ненужните за него неща??? Еййй да ви имам съветите дето давате

аз знам за битамин C, най-доброто...ако при тебе не с получи амииии....тампоните за ти утеха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си