Дам..Абсолютно същата работа беше и с мен до най-малката подробност,която описа.Накрая на мен ми писна и сега съм с другото момче.Беше си голяма мъка,сълзи,караници,късане на нерви(главно моите)...Говорихме и стигнахме до заключението,че не си струва и вече не можем да сме заедно.След това пак имаше малко мъка,обаче след време разбираш,че така е трябвало да стане.
Ti sled kolko vreme zapochna da izlizash s drugoto momche ????
Ами другото момче го бях отрязала 3 пъти,защото още си мислех че има надежда за разпадащата ми се връзка...Така и не успях да я спася и можеби след 1-2 седмици реших,че няма смисъл да отлагам и трябва да продължа напред.Попринцип не съм от хората дето ще седнат да се депресират и едвали не да обявят гладна стачка,заради някакво си момче.Въпреки че той съвсем не беше "някакво си момче",а момчето което съм обичала 1година и 4 месеца...Тогава много ми помогнаха и приятелките ,които винаги бяха до мен .Иии в такива момети общо взето разбираш някои неща за хората около себе си.
lo6oto pri mene e 4e nqmam priqtelki smi imam 1,koqto e v amerika i 6te si doide za daskalo ... ina4e i az nqma da sedna da se depresiram