Отговор в тема
 Отговор в тема

ima ama sa bezkraiiiino mnogo...
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Аз лично като чуя на Metallica - Nothing Else Matters и се сещам за него(вероятно защото харесва Metallica).Попринцип не сме си определили някоя конкретна песен,но и тази става.

Ima ujasno mnogo!!!!!!!!
Е и на двамата ни харесва де.Първоначално написано от sladko_teenche_v

Как може да имате безкрайно много 'ваши' си песни? Според мен една е достатъчна, но да е такава че и 2мата да трепвате и да се сещате един за друг, като я чуете.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
мммм Roger Sanchez-Lost ....като я слушам и го няма до мен да ма гушне ставам много тъжна

OnLy God CaN Judge Me !

ами с моето гадже си имаме една песничка наша Richard Marx-Right here waiting от началото на връзката ни си е тази песничка каквото и да става
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
имаме си Nada Topcagic - Dobro jutro pianice, като я чуя и двете ръце търсят чаша
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Vanko 1 i Irina Florin -Запази vecherta.MP3
Не е нужно да е тъжна, романтична и ала бала, за да се сещам за него нали муцани?
♥ ♥ ♥
Guns'N'Roses - Don't Cry.. на тази песен ни беше и първата целувка
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
тъпия си единсвено тиПървоначално написано от Andreev

Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Iglesias се оказва голям сватовник като гледам не 1 и 2 двойки е събрал и се сещат за любовта си слушайки неговите песни...Хехе и ние с моя приятел спадаме към тях,но с една малко по-различна песен...
Enrique Iglesias - Ring My Bells
Има още 1 песен, която ни свързва и на която няма как да не се сетим един за друг - GGP - Istinska Lubov
Има още доста песнофки, които стоят пом/у ни като спомени,но сега не ми се пишат - късно ми е и ми се нани :П
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Тва да не е Мюзик Айдъл
Има такава тема на първа страница,
малко под твоята.
А и много сериали гледаш,
ква па ше е тая песен

Някога много отдавна като си имах гадже..Lionel Richie - Hello. Невероятна... просто Невероятна песен

A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Mного ми се искаше да харесва тази песен
Kiss - Forever.mp3 , но не и харесаисках това да е нашата песен...

1.Нел-Дни желани
2.Анелия- Ти си слънцето в мен
3.Roxette - Listen To You Heart и много други.

ohhh....ujasno mnogo pesni sa...ako po4na da gi izbroqvam...ne sme ot mnogo vreme zaedno...ama s moeto sladur4e ni se raztupvat surcata samo kato se poglednem...a nqkoq mila pesni4ka...e ne6to mnogo po-slabo vuzdeistva6to!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Може да се каже-Nelly Furtado-Say it right.
Не знам защо точно тази е песента,но и двамата много я харесваме и когато я чуем се сещаме за нас