ima ama sa bezkraiiiino mnogo...![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Аз лично като чуя на Metallica - Nothing Else Matters и се сещам за него(вероятно защото харесва Metallica).Попринцип не сме си определили някоя конкретна песен,но и тази става.
![]()
Ima ujasno mnogo!!!!!!!!![]()
Е и на двамата ни харесва де.Първоначално написано от sladko_teenche_v
![]()
Как може да имате безкрайно много 'ваши' си песни? Според мен една е достатъчна, но да е такава че и 2мата да трепвате и да се сещате един за друг, като я чуете.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
мммм Roger Sanchez-Lost ....като я слушам и го няма до мен да ма гушне ставам много тъжна
![]()
![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
ами с моето гадже си имаме една песничка наша Richard Marx-Right here waiting от началото на връзката ни си е тази песничка каквото и да става
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
имаме си Nada Topcagic - Dobro jutro pianice, като я чуя и двете ръце търсят чаша
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Vanko 1 i Irina Florin -Запази vecherta.MP3![]()
Не е нужно да е тъжна, романтична и ала бала, за да се сещам за него нали муцани?![]()
♥ ♥ ♥
Guns'N'Roses - Don't Cry.. на тази песен ни беше и първата целувка
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
тъпия си единсвено тиПървоначално написано от Andreev
![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Iglesias се оказва голям сватовник като гледам не 1 и 2 двойки е събрал и се сещат за любовта си слушайки неговите песни...Хехе и ние с моя приятел спадаме към тях,но с една малко по-различна песен...
Enrique Iglesias - Ring My Bells
Има още 1 песен, която ни свързва и на която няма как да не се сетим един за друг - GGP - Istinska Lubov
Има още доста песнофки, които стоят пом/у ни като спомени,но сега не ми се пишат - късно ми е и ми се нани :П![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Тва да не е Мюзик Айдъл![]()
Има такава тема на първа страница,
малко под твоята.
А и много сериали гледаш,
ква па ше е тая песен![]()
![]()
Някога много отдавна като си имах гадже..Lionel Richie - Hello. Невероятна... просто Невероятна песен
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Mного ми се искаше да харесва тази песен
Kiss - Forever.mp3 , но не и харесаисках това да е нашата песен...
1.Нел-Дни желани
2.Анелия- Ти си слънцето в мен
3.Roxette - Listen To You Heart и много други.![]()
![]()
![]()
ohhh....ujasno mnogo pesni sa...ako po4na da gi izbroqvam...ne sme ot mnogo vreme zaedno...ama s moeto sladur4e ni se raztupvat surcata samo kato se poglednem...a nqkoq mila pesni4ka...e ne6to mnogo po-slabo vuzdeistva6to!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Може да се каже-Nelly Furtado-Say it right.
Не знам защо точно тази е песента,но и двамата много я харесваме и когато я чуем се сещаме за нас