.
Затворена тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: emo style

Мега фен Аватара на lenito_sf

emo style

mi moq vapros e kam na6omqliq naposledak emo stil mi taka da vi pitam kakvo e va6eto mnennie za emotata i ako vie ste emo(no govorim real emo ne wonna be) ako moje da mi kaete kak se darjat xorata po ulicite s vas i dali se e promenilo mnenieto na xorata i glavno na va6ite 'fr' kogato ste stanali emota tfa me gree 6tot mai staam emo no ne sam real a prosto wonna be i me isteresuva to4no tfa mnenieto na xorata ms predvaritelno 4e mi 4etete glupostite

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Олеее ... на тез не им ли мина модата ВЕЧЕ ??!?!!!
    Отна4алото ме кефеха (тоест края на миналото лято)
    вече са ми мн противни щот в БГ има 4 риъл емота на кръст !!!!!!!!

И има най-малко 50 теми , посветени на тия ''неща''
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Vynshnostta na emotata li4no men me kefi..i kakto vinagi az ne sym konservativna i ne gi otbqgvam kato go vidq po pytq naprotiv....Ne mi haresva tqhnata sklonnost kym samoubiistva i samonaravqnavniq..Vseki si ima problemi ..edin silen 4ovek bi se spravil s tqh ..bi nameril re6enie....Slabost e da trygnesh da se rejesh...a moje bi i za da predizvikat vnimanie vyrhu tqh...Vseki ima tejki momenti , i az sym emocionalna ,no se preborvam ... i v nikakyf slu4ai ne paradiram s problemite si...kakvito i da sa te ...Tva e ot men
    NqMaM nUjDa oT Mn fR,StIgAt mI 2/3,AlA TaKiVa 4E KoGaTo GrYm UdArI i SvQt PoMrYkNe,dA zNaE6 4E NqKoI RoVi V gRObA tI dA Te iZmYkNe!Ne E Ne6TaStNo mOmi4eTo ZaGuBiLo lUbOvTa nA EdIn GlUpAk,A E nE6TaStEn gLuPaKa,zAgUbIl pOsLeDnIq 6aNs dA StAnE 4oVeK!!!

незнам ..аз нямам нищо против емотата.Но ми е странно държанието на околните в-у тях.Една фр ся си дойде от Англия и каза че там всеки втори се прави на емо,но я няма тая злоба у хората да ги нападат и т.н. докато тука в БГ какво удоволствие им доставя на хората да оплюват емотата...не ми е ясно...все пак всеки човек си е индивидуален и сам решава как да изживее живота си...
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Като цяло темата за Емо(Имо) стила е твърде обсъждана.Както за всяко нещо,различно от нормалното в света,има както положителни,така и отрицателни мнения.Но това не би трябвало да те притеснява.Какъвто и да си,ще има хора,които да те подиграват и упрекват,както и такива,коите ще те харесват.Много се разтегляше в последно време и темата има ли истински емота в България?Това зависи от разбиранията като цяло за емо.Някои хора дори не знаят какво означава стила,а говорят излишно.Ако ти(авторката на темата) се чувстваш емо,бъди и нищо не трябва да те притеснява.Интересно ми е от къде разбра,че "ставаш" емо?Емо не може да бъде всеки,просто трябва да го почувства в себе си.Човек се ражда емо,или поне се изгражда като такъв.Възникването на усещания в него относно този стил са предизвикани или от свръх емоционалността му,или от музиката,която слуша,или от някакво ужасно събитие в неговия живот,или просто защото напоследък този стил е модерен.Ако станеш емо,не вярвам,че приятелите ти ще имат нещо против това.Та нали за това са ти приятели?Пък и ти си си ти.Да станеш емо не означава да се промениш-просто си осъзнала,че си.И тъй като вече изписах достатъчно,надявам се поне да съм помогнала.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Цитирай Първоначално написано от drun-drun!
    НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!НЯМА ЕМОТА В БЪЛГАРИЯ!!!!

ЛОКВАЙТЕ ТЕМАТА

Град
    София
    Хич не ме радват.Какво толкова ги обсъждате не ми е ясно. Два тона черен молив,черен лак,някфа там прическа,смешните дрешки..Изобщо са конкуренция на цирка..

ПАК ЛИ БЕ ДА МУ ЕБА МАЙКАТАА ?!!
    EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!! EMO SUX!!!!!!
    Cepi6 ?

МНого са смешни

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Не понасям емота. Това е просто лигаво.
    "0о животът ми е крив и ще се самоубия с нокторезачка" (както без споменато във форума наскоро)
    Пък по новините онова емо, дето каза "ми то има грим за момичета има и момчета"
    Представям си в магазин за козметика "Извинете, искам една спирала за очи... ама мъжка "
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Нямам нищо против тях.
    Голям размер на картинката! /machoka/

Град
    Непостоянно
    емота в бг..не знам...по-скоро пози.. мен лично не ме кефят..хора които нямат светлина ...пффф деа некви деца дето мислят само как си срежат вените по по-оригинален начин
    .!.

Re: emo style

Цитирай Първоначално написано от lenito_sf
    mi moq vapros e kam na6omqliq naposledak emo stil mi taka da vi pitam kakvo e va6eto mnennie za emotata i ako vie ste emo(no govorim real emo ne wonna be) ako moje da mi kaete kak se darjat xorata po ulicite s vas i dali se e promenilo mnenieto na xorata i glavno na va6ite 'fr' kogato ste stanali emota tfa me gree 6tot mai staam emo no ne sam real a prosto wonna be i me isteresuva to4no tfa mnenieto na xorata ms predvaritelno 4e mi 4etete glupostite
    Първо пиши на кирилица!

Нямам нищо против тях и те са хора, но не ме кефи мисленето им. Тва да си режеш вените и т.н. са ебаси простотиите с извинение Вечно депресирани, вечно тва.., вечно онова.., все някой им е виновен за нещо! Все едно те са единствените с "проблеми" на тоя свят. Честно казано целия този "емо стил" ми се вижда лигава работа!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    тая тема под ножа

Адски против съм емотата.Много обичам да им се подигравам.Като външен вид са мнного лигави и тея рязания са ми доста глупави.Ако ще ставаш емо недей щото нали знаешш ква слава имс е носи? ,че са позенца и доста често съм виждала даа бият емота по центъра.Като някой ми каже думата емо се сещам за тва " имало 5 емота в една стая четирите отишли в ъглите а петото се нарязало щото нямало ъгъл за него " Смея им се не защото съм злобна ,а с цел да се поправят....
    Целия шибан стил е едно копие !!!

Мега фен Аватара на lenito_sf
    ок тфа е твоето мнение мс все пак

Не съм емо,но ми харесва емо стилът жалко че 99%от имошънълите в Бг са позьори...

Мега фен Аватара на machoka
    Подобни теми не се допускат вече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си