- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Програма за намаляване на подписите и аватарите
Ей хора здравейте,бихте ли ми казали ,някой ,който знае програма за намаляне на аватри и подписи,благодаря предварително.![]()
Редактирано от Цвети
1-ва и 7-ма точка
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
С Фотошоп е елементарно...
Нов човек съм
FastStone Photo Resizer
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
photo resizeхем не е голяма програмката
![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Програма незнам но сайта www.imageshack.us ги намаля онлайн .. избираш картинка даваш ресайз и избираш за какво я искаш . Елементарно![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
просто и лесноПървоначално написано от mullated
Paint не ги намаля а ги реже,и част от картинката отива на киноПървоначално написано от xpucuto
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Като не знаеш как да ползваш Paint, ще ти ги реже...Първоначално написано от MaDDnes-f
PS. Сериозно съм отчаян от users в последната година-две. Невладеенето на един елементарен пeйнт говори много лоши неща. Поинтересувах се - преподават го в училищата - пети клас. Ако сте над тази въраст и не можете да боравите с него - спестете си коментарите, не обърквайте хората...
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
С Paint е много лесно, не че с другите програми не е, но съм забелязала значително разваляне на качеството при запаметяване..
Да, Paint разваля качеството на изображението при запазване,което не я прави особено добра и надеждна програма за обработка на изображения!
ImRe е много добра и малка програма, която е само за оразмеряване на снимки.![]()
Мерси.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Paint разваля качеството, може да се смалява, може да се режеУчила съм за него най-най подробно.Та тъй.., мила Photoshop която версия искаш ще ти е от полза..Качеството не го разваля..Качествена програма.Аз лично винаги Фотошоп използвам и наистина.. - без грешка
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
.PNG?Първоначално написано от aciko
![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
IrfanView- също елементарна програма, с повечко функции от пейнт, а като смаляваш картинката и я запаметиш не разваля качеството на .jpg. Цял фотошоп да се слага за едно намаляване ми се струва глупаво. С пейнта си е най-лесно иначе.
Оуу мерси многу за сайта,бях го забраилмс многУу
![]()
![]()
http://impulse.bg
н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
Skype--> teh_pro_3
Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]
Шопа Рлз![]()