- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще открия ли любовта?
Здравеите аз съм Яна,бих искала да ви помоля за съвет-ето я и моята болка.
Преди 2 год. срещнах едно момче ,което влезе в сърцето ми и в живота ми.Този човек използваше всички момичета,караше ги да страдат но не и мен...
И така преди 2 год се разделихме,но поддържахме връзка-смс,скеип...и в един слънчев ден той реши 4е ме обича и че не може без мен,докато преди това ме беше изоставил,наранил,направил на глупачка,без да узнае какво ми е на мен -изплаках много сълзи и нз вече мога ли да обичам истински...
Защото всеки път когато той ми пише разваля вразките ми с др момчета и ме кара да се замислям,което ме побърквам,немога да спя с дни и т.н
искам да ме посаветвате какво да правя : да го оставя да изчезне от живота ми или да му дам шанс и да зарежа човека с който съм и които мн ме обича и даржи на мен???? И все се питам ще открия ли любовта докато той е в живота ми? ......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Щом казваш,че е използвал всички момичета,откъде си сигурна,че не използва и теб?Може да ти се кълне в любов,но това не е гаранция,че думите му са истина.Както знаеш,любовта не се казва,а се показва.Моето мнение е,че щом веднъж е приключила една връзка,няма смисъл да се връщаш към нея и да отваряш стари рани.
Според думите ти въпросното момче те е наранило много,правило те е на глупачка,а това не е любов.
Казваш,че до теб имаш стабилен човек,който ти е доказал,че държи на теб.Мисля,че е по-разумно да дадеш шанс на него,а онзи го остави да разбива други женски сърца.
Но това е моето мнение.Ти си преценяваш.Надявам се да съм ти помогнала поне малко да се пребориш с дилемата си.Успех!
Немога да схвана защо всички момичета явно харесвате някой да ви ядосва да ви кара да плачете и го харесвате и обичате а този който се държи добре с вас го разкарвате![]()
Vladoka rulzzz
не всички, и все пак повечетоПървоначално написано от the_marshal
И това е така, защотооо ... когато всичко е идеално не е интересно
![]()
So free
Щом те е наранявал и сега ти казва че те обича сиг другите момичета са го отсфирили и само ти си останала.Моя съвет е недей тръгва с него на 70% съм сиг че няма да спре да те наранява
Racing Heart
Оф.. Мн смешно, няма що.. и се пак ще ти набия малко акъл в главата.. Той не те обича,той те има за притежание т.е иска той да има приятелка , а ти приятел- не . Ако не е така извини ме, но за мнен тфа е причината.. Ако те обичаше,нямеше да те изостави и да се подиграе с теб . Имала съм такъв случай, бях на 12 и той тотално ми обърка живота , също както при теб.. Той н е за теб, просто не те заслужава , остави го с кварталните курви по които сигурно си пада.Намери някой който да те обича и да ти дава сигурност и му тегли една майна на оня.. Така или иначе, винаги ще се чудиш няма ли да те нарани пак,ами ако ми изневерява и т.н...
Ако Яна обича Жана, ще си влюбена цял живот!![]()
добре де хем викаш че използва сички момичета освен теб обаче след 1 изречение викаш че те изоставил че те наранил че те напраил на глупачка е как става тва или аз не съм разбрала нещо както треа![]()
![]()
![]()
Зарежи го. К'ви са тия - идват и си отиват... за какво, да страдаш после, докато тъкмо когато си го позабравила, да се появи отново. И така докога? Според мен няма никакъв смисъл.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ако аз трябваше да избирам. Бих била с него. Бих му дала 2ри шанс. Ако се провали бих го изхвърлила завинаги от живота си.
Sega 6te vi obqsnq,toi si misle6e- da 4e sam negovo pritejanie i kogato i da ima nujda ot men ili me iska az 6te priti4kam,znam tova i si stoq na dupeto.
Da toi ma4ka samu4uvstvieto,lubovta na horata,no s men be6e razlichen-slu6a6e me ,darje6e na men,no se okaza 4e go e strah ot lubovta i re6i da me ostavi,az go moleh da se varne pri men,unijavah se i t.n
I celi dve godinki gledah kak toi e.e nqkakvi ku4ki....
i se otdelqh ot nego bqh s drugi mom4eta,no kogato az usetih nejnost,toplota i razbirane toi se poqvqva i razvalq vsi4ko.
izvinqvaite ako sym vi zagubila vremeto,prosto imah nujda da razbera i da usetq ima li smisal da prodaljavam da se tormozq,kato sega sam 6tastliva i bez nego,ala mi stava ma4no za otminalite dni![]()
![]()
![]()
Nai-dobrite i krasivi neshta na sveta ne mogat da bydat vidqni, nito dokosnati...Te se useshtat v syrceto !!!
Преустанови какъвто и да е било контакт с това момче, щом ти влияe отрицателно.Той е част от миналото и мисля, че е най-добре да си остане там!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
от тоя ти пост само това ми се наби в очите "унижавах се" и мисля, че е излишно да се преповтарям. Стигне ли се веднъж до унижение, мачкане и др. подобни... - пътя.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ами бъди с този,към когото изпитваш по-силни чувствано според мен този само те разиграва, ама все пак не го познавам,не мога да кажа със сигурност. ти си прецени
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Щом получаваш щастие от момчето до теб сега, остави този в миналото. Не се връщай назад .![]()
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
spored men nie ne mojem da ti pomognem...zavisi kakvo 4uvstva6,no budi predpazliva moje pak da te narani![]()
Скъпа ние не сме гледачки тука!Единствено ти можеш да си отговориш на въпроса или пък иди на гледачка![]()
Let The BEAT Control Your Body
ако оби4аш 1-я пове4е от сегашния мисля 4е трябва да зарежеш сехашния-а за 1-я му дай още 1 шанс но не се впрягай мн-знай се 4е има голяма вероятност пак да те нарани
I can't stop myself from loving you <3
Хаха, замислих се нещо доста интересно. Аз като си харесам някое момиче и се държа с нея, както си трябва ( или поне си мисля така) - внимателен съм, отнасям се добре. А има момчета се отнасят отвратително. С изрази от вида на " ади ма мършо " и момичетата си умират по тях. Когато ви унижават се чувствате желани явно
![]()
И за да не е оффтопик - щом със всички момичета се държи отвратително.. кое те прави специална ? Според мен отново е подигравка.
Време е да спреш...да му ходиш по гайдатаи да имаш,собствен живот и да не позволяваш пове4е да те наранява,или заради него да пропускаш някое жестоко изживяване или просто някояя прекрасна вузможност от някое прекрасно мом4е :P
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Към всички момичета ... Защо сте толкова глупави да не обръщате вниамние на влюбения поглед на някое момче,които казва давам всичко за теб.... а помните лошите момчета в живота ви??????
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Щом питаш,значи не обичаш този,Първоначално написано от Qna I Jana
с който си(и държи на теб).
Помисли си,че ще пускаш тема
"Изоставих единия,другият ме прееба"...
Znaete li i az se zamislih i re6ih 4e vaob6te ne e trqbvalo da pitam,za6toto minaloto trqbva da si ostane tam kadeto si e ,nqma da rovq tam,nqma da namerq ni6to hubavo,vreme e da si gledam moq jivot
Blagodarq na vsi4ki za otdelenoto vreme,da pravi ste(mom4eta)pove4eto momi4eta tarsqt tapite kurvari i az nz za6to se polu4ava taka....
i znaite ot men V MINALOTO NQMA DA NAMERITE NI6TO HUBAVO,SAMO MALKO HUBAVI SPOMENI I MN MN TAGA.
BLAGODARQ NA VSI4KI ZA SAVETITE I DA VIE NE STE GLEDA4KI NO STE HORA,KOITO 4UVSTVAT I MOJE BI SA MINALI PO TOZI PAT.
Nai-dobrite i krasivi neshta na sveta ne mogat da bydat vidqni, nito dokosnati...Te se useshtat v syrceto !!!
щом те е наранил веднъж,нищо не му пре4и да го повтори.не му се довявай и не зарязвай вси4ко заради това говедо,о4евидно му харесва да си играе с моми4етата![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."