.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Ще открия ли любовта?

Здравеите аз съм Яна,бих искала да ви помоля за съвет-ето я и моята болка.
    Преди 2 год. срещнах едно момче ,което влезе в сърцето ми и в живота ми.Този човек използваше всички момичета,караше ги да страдат но не и мен...
    И така преди 2 год се разделихме,но поддържахме връзка-смс,скеип...и в един слънчев ден той реши 4е ме обича и че не може без мен,докато преди това ме беше изоставил,наранил,направил на глупачка,без да узнае какво ми е на мен -изплаках много сълзи и нз вече мога ли да обичам истински...
    Защото всеки път когато той ми пише разваля вразките ми с др момчета и ме кара да се замислям,което ме побърквам,немога да спя с дни и т.н
    искам да ме посаветвате какво да правя : да го оставя да изчезне от живота ми или да му дам шанс и да зарежа човека с който съм и които мн ме обича и даржи на мен???? И все се питам ще открия ли любовта докато той е в живота ми? ......

Щом казваш,че е използвал всички момичета,откъде си сигурна,че не използва и теб?Може да ти се кълне в любов,но това не е гаранция,че думите му са истина.Както знаеш,любовта не се казва,а се показва.Моето мнение е,че щом веднъж е приключила една връзка,няма смисъл да се връщаш към нея и да отваряш стари рани.
    Според думите ти въпросното момче те е наранило много,правило те е на глупачка,а това не е любов.
    Казваш,че до теб имаш стабилен човек,който ти е доказал,че държи на теб.Мисля,че е по-разумно да дадеш шанс на него,а онзи го остави да разбива други женски сърца.
    Но това е моето мнение.Ти си преценяваш.Надявам се да съм ти помогнала поне малко да се пребориш с дилемата си.Успех!

Немога да схвана защо всички момичета явно харесвате някой да ви ядосва да ви кара да плачете и го харесвате и обичате а този който се държи добре с вас го разкарвате
    Vladoka rulzzz

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от the_marshal
    Немога да схвана защо всички момичета явно харесвате някой да ви ядосва да ви кара да плачете и го харесвате и обичате а този който се държи добре с вас го разкарвате
    не всички, и все пак повечето И това е така, защотооо ... когато всичко е идеално не е интересно
    So free

Град
    Сф
    Щом те е наранявал и сега ти казва че те обича сиг другите момичета са го отсфирили и само ти си останала.Моя съвет е недей тръгва с него на 70% съм сиг че няма да спре да те наранява
    Racing Heart

Оф.. Мн смешно, няма що.. и се пак ще ти набия малко акъл в главата.. Той не те обича,той те има за притежание т.е иска той да има приятелка , а ти приятел- не . Ако не е така извини ме, но за мнен тфа е причината.. Ако те обичаше,нямеше да те изостави и да се подиграе с теб . Имала съм такъв случай, бях на 12 и той тотално ми обърка живота , също както при теб.. Той н е за теб, просто не те заслужава , остави го с кварталните курви по които сигурно си пада.Намери някой който да те обича и да ти дава сигурност и му тегли една майна на оня.. Така или иначе, винаги ще се чудиш няма ли да те нарани пак,ами ако ми изневерява и т.н...

Мега фен Аватара на Blab
    Ако Яна обича Жана, ще си влюбена цял живот!

Град
    с0фия
    добре де хем викаш че използва сички момичета освен теб обаче след 1 изречение викаш че те изоставил че те наранил че те напраил на глупачка е как става тва или аз не съм разбрала нещо както треа

Зарежи го. К'ви са тия - идват и си отиват... за какво, да страдаш после, докато тъкмо когато си го позабравила, да се появи отново. И така докога? Според мен няма никакъв смисъл.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Ако аз трябваше да избирам. Бих била с него. Бих му дала 2ри шанс. Ако се провали бих го изхвърлила завинаги от живота си.

Sega 6te vi obqsnq,toi si misle6e- da 4e sam negovo pritejanie i kogato i da ima nujda ot men ili me iska az 6te priti4kam,znam tova i si stoq na dupeto.
    Da toi ma4ka samu4uvstvieto,lubovta na horata,no s men be6e razlichen-slu6a6e me ,darje6e na men,no se okaza 4e go e strah ot lubovta i re6i da me ostavi,az go moleh da se varne pri men,unijavah se i t.n
    I celi dve godinki gledah kak toi e.e nqkakvi ku4ki....
    i se otdelqh ot nego bqh s drugi mom4eta,no kogato az usetih nejnost,toplota i razbirane toi se poqvqva i razvalq vsi4ko.
    izvinqvaite ako sym vi zagubila vremeto,prosto imah nujda da razbera i da usetq ima li smisal da prodaljavam da se tormozq,kato sega sam 6tastliva i bez nego,ala mi stava ma4no za otminalite dni
    Nai-dobrite i krasivi neshta na sveta ne mogat da bydat vidqni, nito dokosnati...Te se useshtat v syrceto !!!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Преустанови какъвто и да е било контакт с това момче, щом ти влияe отрицателно.Той е част от миналото и мисля, че е най-добре да си остане там!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

от тоя ти пост само това ми се наби в очите "унижавах се" и мисля, че е излишно да се преповтарям. Стигне ли се веднъж до унижение, мачкане и др. подобни... - пътя.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен
    ами бъди с този,към когото изпитваш по-силни чувства но според мен този само те разиграва, ама все пак не го познавам,не мога да кажа със сигурност. ти си прецени
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Щом получаваш щастие от момчето до теб сега, остави този в миналото. Не се връщай назад .
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

spored men nie ne mojem da ti pomognem...zavisi kakvo 4uvstva6,no budi predpazliva moje pak da te narani

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Скъпа ние не сме гледачки тука!Единствено ти можеш да си отговориш на въпроса или пък иди на гледачка
    Let The BEAT Control Your Body

ако оби4аш 1-я пове4е от сегашния мисля 4е трябва да зарежеш сехашния-а за 1-я му дай още 1 шанс но не се впрягай мн-знай се 4е има голяма вероятност пак да те нарани
    I can't stop myself from loving you <3

Хаха, замислих се нещо доста интересно. Аз като си харесам някое момиче и се държа с нея, както си трябва ( или поне си мисля така ) - внимателен съм, отнасям се добре. А има момчета се отнасят отвратително. С изрази от вида на " ади ма мършо " и момичетата си умират по тях. Когато ви унижават се чувствате желани явно

И за да не е оффтопик - щом със всички момичета се държи отвратително.. кое те прави специална ? Според мен отново е подигравка.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Време е да спреш...да му ходиш по гайдата и да имаш,собствен живот и да не позволяваш пове4е да те наранява,или заради него да пропускаш някое жестоко изживяване или просто някояя прекрасна вузможност от някое прекрасно мом4е :P
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    pz city
    Към всички момичета ... Защо сте толкова глупави да не обръщате вниамние на влюбения поглед на някое момче,които казва давам всичко за теб.... а помните лошите момчета в живота ви??????
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Ще открия ли любовта?

Цитирай Първоначално написано от Qna I Jana
    Здравеите аз съм Яна,бих искала да ви помоля за съвет-ето я и моята болка.
    Преди 2 год. срещнах едно момче ,което влезе в сърцето ми и в живота ми.Този човек използваше всички момичета,караше ги да страдат но не и мен...
    И така преди 2 год се разделихме,но поддържахме връзка-смс,скеип...и в един слънчев ден той реши 4е ме обича и че не може без мен,докато преди това ме беше изоставил,наранил,направил на глупачка,без да узнае какво ми е на мен -изплаках много сълзи и нз вече мога ли да обичам истински...
    Защото всеки път когато той ми пише разваля вразките ми с др момчета и ме кара да се замислям,което ме побърквам,немога да спя с дни и т.н
    искам да ме посаветвате какво да правя : да го оставя да изчезне от живота ми или да му дам шанс и да зарежа човека с който съм и които мн ме обича и даржи на мен???? И все се питам ще открия ли любовта докато той е в живота ми? ......
    Щом питаш,значи не обичаш този,
    с който си(и държи на теб).
    Помисли си,че ще пускаш тема
    "Изоставих единия,другият ме прееба"...

Не
    Cry me a river

Znaete li i az se zamislih i re6ih 4e vaob6te ne e trqbvalo da pitam,za6toto minaloto trqbva da si ostane tam kadeto si e ,nqma da rovq tam,nqma da namerq ni6to hubavo,vreme e da si gledam moq jivot
    Blagodarq na vsi4ki za otdelenoto vreme,da pravi ste(mom4eta)pove4eto momi4eta tarsqt tapite kurvari i az nz za6to se polu4ava taka....
    i znaite ot men V MINALOTO NQMA DA NAMERITE NI6TO HUBAVO,SAMO MALKO HUBAVI SPOMENI I MN MN TAGA.
    BLAGODARQ NA VSI4KI ZA SAVETITE I DA VIE NE STE GLEDA4KI NO STE HORA,KOITO 4UVSTVAT I MOJE BI SA MINALI PO TOZI PAT.
    Nai-dobrite i krasivi neshta na sveta ne mogat da bydat vidqni, nito dokosnati...Te se useshtat v syrceto !!!

Град
    Бикини-Ботъм
    щом те е наранил веднъж,нищо не му пре4и да го повтори.не му се довявай и не зарязвай вси4ко заради това говедо,о4евидно му харесва да си играе с моми4етата
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си