.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Re: Ще открия ли любовта?

Цитирай Първоначално написано от Qna I Jana
    Здравеите аз съм Яна,бих искала да ви помоля за съвет-ето я и моята болка.
    Преди 2 год. срещнах едно момче ,което влезе в сърцето ми и в живота ми.Този човек използваше всички момичета,караше ги да страдат но не и мен...
    И така преди 2 год се разделихме,но поддържахме връзка-смс,скеип...и в един слънчев ден той реши 4е ме обича и че не може без мен,докато преди това ме беше изоставил,наранил,направил на глупачка,без да узнае какво ми е на мен -изплаках много сълзи и нз вече мога ли да обичам истински...
    Защото всеки път когато той ми пише разваля вразките ми с др момчета и ме кара да се замислям,което ме побърквам,немога да спя с дни и т.н
    искам да ме посаветвате какво да правя : да го оставя да изчезне от живота ми или да му дам шанс и да зарежа човека с който съм и които мн ме обича и даржи на мен???? И все се питам ще открия ли любовта докато той е в живота ми? ......
    Не! Не зарязвай момчето, с което си! Остави старото момче да си върви по пътя. Не вярвай на обещания, щом толкова пъти е развалял връзките ти, а в замяна не си получила бъдеще с него, нали? Защо този път да е по-различно? Не мисля, че ще е. Това е до характер. някои неща не се променят.

[b]Soy una moneda en la fuente,
    t

Вълкът козината си мени, но нрава - НЕ !!! Остани с момчето, което те обича... не си заслужава да му причиняваш това, което е прочинил 1вия на теб... не го наранявай - не си заслужава
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт

Този човек използваше всички момичета,караше ги да страдат но не и мен...
    ...докато преди това ме беше изоставил,наранил,направил на глупачка,без да узнае какво ми е на мен -изплаках много сълзи и нз вече мога ли да обичам истински...
    Противоречиш си..
    Не мисля,че имате бъдеще..По-добре го забрави и започни начисто..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Утре в 6 без 10 любовта ще почука на вратата ти
    ♥ ♥ ♥

Няма смисъл,не отваряй стари рани.Щом вече те е правил на глупачка,какво ще му попречи да го направи пак?Щом ти е добре със сегашното момче,защо трябва да го нараняваш,за да тръгнеш след някакъв блян,спомен от миналото,който само ще те нарани?

Защо да се връщаш в миналото и да отваряш стари рани?Казваш,че момчето,с което си сега те обича и УВАЖАВА!Ами бъди с него и остави миналото само в спомените си!

Град
    там където мечтите стават реалност

Здравеите аз съм Яна,бих искала да ви помоля за съвет-ето я и моята болка.
    Преди 2 год. срещнах едно момче ,което влезе в сърцето ми и в живота ми.Този човек използваше всички момичета,караше ги да страдат но не и мен...
    И така преди 2 год се разделихме,но поддържахме връзка-смс,скеип...и в един слънчев ден той реши 4е ме обича и че не може без мен,докато преди това ме беше изоставил,наранил,направил на глупачка,без да узнае какво ми е на мен -изплаках много сълзи и нз вече мога ли да обичам истински...
    Защото всеки път когато той ми пише разваля вразките ми с др момчета и ме кара да се замислям,което ме побърквам,немога да спя с дни и т.н
    искам да ме посаветвате какво да правя : да го оставя да изчезне от живота ми или да му дам шанс и да зарежа човека с който съм и които мн ме обича и даржи на мен???? И все се питам ще открия ли любовта докато той е в живота ми? ......
    Супер неадекватно поведение!Ти изобщо имаш ли 16 години и можеш ли да мислиш?Това са лапешки истории,ако сте се обичали да сте били заедно през тия 2 години,все пак не вярвам да сте на голямо разстояние един от друг.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Разбирасе,че ще срещнеш истинската си любов
    Напълно те разбирам-решението е много трудно.Не му мисли толкова.Понякога си мисля,че колкото по-дълго мислиш за такива неща-толкова по-трудно решаваш
    Моят съвет е следния-увери се в чувствата на това момче,и когато си сигурно му дай шанс

Разкарай го от живота ти и гледай напред не в миналото

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Преустанови какъвто и да е било контакт с това момче, щом ти влияe отрицателно.Той е част от миналото и мисля, че е най-добре да си остане там!
    ++1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    isperih
    Такива смуфтери най-много ги мразя Остави го да прави каквото си иска.

Вие от дума не разбирате май а?Ах.Има време всичко идва с времето рано или късно.Хубавите неща идват времето.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

da blagodarq vi za savetite,az ve4e re6ih....
    iskam samo da kaja ne6to na horata tuk,koito se mislqt za porasnali,az sam na 18 po4ti ,no ponqkoga 4ovek se zablujdava i iska da se uveri 4e ne postapva gre6no
    i edin savet za vsi4ki koito pi6at komentari "postavete se na mqstoto na drugiq i pomislete kak bihte reagirali vie na negovo mqsto "
    blagodarq na vsi4ki za savetite i za otdelenoto vreme
    moje da zaklu4ite temata !
    Nai-dobrite i krasivi neshta na sveta ne mogat da bydat vidqni, nito dokosnati...Te se useshtat v syrceto !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си