- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кичури с прежда/конци
имам странното предчувствие че мама ще се занимава с плетена на коса тази събота... Ако успея да я навия и най-вече успеем да го направим ще постна снимки
![]()
Връзваш в основата и сплиташ на плитка, може и два цвята.![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
ами аз реших да експериментирам и се получи това :![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SkYpE --- ex_clussive ;]
Ами не е зле от това, което виждам на снимката.![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
ee kei samo tree se razbereme ako iska6 i 10 6ti napraaПървоначално написано от Whisskas
![]()
в основата връзваш и просто си сплиташ... мен ми бяха направили 2 но ме оприличиха на една позната и отнесох подигравки..и ги махнах![]()
![]()
Mи попринцип става като го сплетеч в костата си а иначе може да ти помогне само професионалист или търси в нета
Такам пробвах с обикновена прежда и като цяло мисля че добре се получи ето ви и снимка: http://i309.photobucket.com/albums/k...der4eto/12.jpg
И азhttp://www.prikachi.com/files/290783X.jpg
с конци за бродиране
Еее браво на вас. Може и аз тея дни да врътна една две, само малко ме е яд, че по някое време почват отдолу да се разплитат.
6. За да направите плитката по- дълга от естествената си коса трябва да предвитите още докато сте по- горе на кичура да сложите още конци.
Как става тази работа,бе хора
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
СУПЕРРРРРРРЩе пробвам и аз и ще кача снимка :P
Ааааалала опа!! Животът ти е поп-фолк!
Малко бутафория от моя странаПървоначално написано от nefchi_bs
http://prikachi.com/files/291929D.jpg
Кафявото както може да се досетите е кичура, другата цигания са цветовете.
Конци за бродиране какво ще рече,обикновените конци ли?И да попитам като се къпете пречат ли плитките ,трябва ли всеки път като се къпя да си правя нови,същтият въпрос важи и за морето,като се къпя с тях ще им али някакъв проблем след това?
Ще рече конци за гоблени. А това колко ще издържи плитката зависи от това колко качествено е направена.Първоначално написано от Amelly
за nefchi_bs,значи моята е по дълга от естествената ми коса и го направих с прежда.
Нали като почваш да омотаваш първо си връзваш ластик с конците и вържи просто няколко по дебелички конеца и си омотавай върху тях.
бтв и аз съм от бс .. ако не се оправиш мога да помогна![]()
искам да ви питам обаче как правите края на плитката ,за да не се разплита?с ластиче ли,на възел ли...как?аз моята я почнах и стана мн готино,но нз как да я завърша,за да стои мирно...![]()
Една приятелка/позната имаше такава плитка. Беше невероятно яко. Исках да намеря снимки, на които се вижда добре, но изрових само тези с ниското качество( снимката в подписа )
Таа..на мен ми това ми изглежда доста сложно за правене xD Имаше супер мн цветове, на едно място се разполовяваше даже.. Чудя се дали не е изплетено отделно и после да е вързано илии..нз.. Но явно е издръжливо - когато се запознахме на един лагер тя го носеше вече 2ри месец..![]()
Абе ако някой даде съвет как да се направи или завърши накрая тва нещо ще съм мн мн благодарна *sun*
Ако някой/я от вас е от София и може да ги направи нека ми пише на лично.От много време търся някой,който може.Моляяя![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Първоначално написано от sharmen
![]()
![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.