- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите за бунтарите...
От супер мн време слушам рок и всичките му разновидности и наскоро ме удари идеята , че може би трябва да почна да се обличам така... смисал аз нямам за сега някъв стил... квото падне тва ... какво мислите за хората дет се обличат кат пънкари или металхеадс ... мн хора ми казват че трябва да го направя наистина... наште ми казват че сам вече голям за тези " глупости " ... на 17 съм... е кажете си мнението ако искате![]()
Хахаха глупости.
Аз нищо не мисля за такива дето се обличат по такъв или онакъв начин.
Само не се прави на смешен.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Мен супер много ме кефят такива момчета,а за начина по-който ще се обличаш ти си решаваш има хора които поддържат този стил само,за да демонстрират пред другите какъв стил музика слушат...ако ти ще се чувстваш комфортно го направи и не слушай другите какво ти говорят важно е на теб какво ти харесва![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
ако за тебе бунтар значи да си некуъф пропаднал педерас който се облича по ******** начин....Първоначално написано от Stan4o123
земи се гръмни!!!
Ами и аз слушам "твърда" музика, рок и метъл и се обличам както ми харесва.
Разбира се не говорим, за златни лачени обувки, но все пак музиката е свързана със стила ми...
Абе обличай се както ти харесва, да не ти пука от мнението на другите...
къде си видял така обличащ се човек ( не емо ) да е гей бе?!ае моля ти се не говори глупости...Първоначално написано от Darkkiss
Обличай се така както се чувстваш удобно и не се води от мода, чуждо мнение или каквото и да е а само от това кое ти харесва![]()
![]()
Квото ти е на сърце, това обличай. Не забравяй да сложиш една анархия или пентаграм/обърнат кръст... най-добре и трите заедно.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
според мен е доста незряло
Музиката не е задължително да определя начина, по който ще се обличаш... нищо, че в повечето случаи е така... Обличай се, с квото ти кеф.
Аз лично не се кефя на метъли, поне засега![]()
nicolepcd
Не ме кефят![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Не ми харесват и не ме впечатляват металистите!Според мен по добре не започваи да се обличаш като метъл
майка му стара тва делене на метъли/чалгари/пънкари/рапЕри ме дразни супер много ... за мен тва са си едно 90 на 100 позьорчета ... а ние не обичаме позьорчета![]()
![]()
![]()
моля ти се носи си се нормално, щом се харесваш така... както казаха по-горе, тва, че слушаш даден стил музика, не значи, че дрехите ти трябва да отговарят на него...баси колко комерсиализирано е сичко вече![]()