.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia

Какво мислите за бунтарите...

От супер мн време слушам рок и всичките му разновидности и наскоро ме удари идеята , че може би трябва да почна да се обличам така... смисал аз нямам за сега някъв стил... квото падне тва ... какво мислите за хората дет се обличат кат пънкари или металхеадс ... мн хора ми казват че трябва да го направя наистина... наште ми казват че сам вече голям за тези " глупости " ... на 17 съм... е кажете си мнението ако искате

Повече от фен
    Хахаха глупости.
    Аз нищо не мисля за такива дето се обличат по такъв или онакъв начин.
    Само не се прави на смешен.
    “Ние сме болен продукт
    на своето време и вашия труд.
    Градски устроени празни съдби,
    със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Мен супер много ме кефят такива момчета,а за начина по-който ще се обличаш ти си решаваш има хора които поддържат този стил само,за да демонстрират пред другите какъв стил музика слушат...ако ти ще се чувстваш комфортно го направи и не слушай другите какво ти говорят важно е на теб какво ти харесва
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Е там...

Re: Какво мислите за бунтарите...

Цитирай Първоначално написано от Stan4o123
    От супер мн време слушам рок и всичките му разновидности и наскоро ме удари идеята , че може би трябва да почна да се обличам така... смисал аз нямам за сега някъв стил... квото падне тва ... какво мислите за хората дет се обличат кат пънкари или металхеадс ... мн хора ми казват че трябва да го направя наистина... наште ми казват че сам вече голям за тези " глупости " ... на 17 съм... е кажете си мнението ако искате
    ако за тебе бунтар значи да си некуъф пропаднал педерас който се облича по ******** начин....
    земи се гръмни!!!

Абе...не ме кефят..
    Ако това питаш..

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Ами и аз слушам "твърда" музика, рок и метъл и се обличам както ми харесва.
    Разбира се не говорим, за златни лачени обувки, но все пак музиката е свързана със стила ми...
    Абе обличай се както ти харесва, да не ти пука от мнението на другите...

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia

Re: Какво мислите за бунтарите...

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    Цитирай Първоначално написано от Stan4o123
    ако за тебе бунтар значи да си некуъф пропаднал гей който се облича по ******** начин....
    земи се гръмни!!!
    къде си видял така обличащ се човек ( не емо ) да е гей бе?!ае моля ти се не говори глупости...

Град
    Инкогнито
    Обличай се така както се чувстваш удобно и не се води от мода, чуждо мнение или каквото и да е а само от това кое ти харесва

Квото ти е на сърце, това обличай. Не забравяй да сложиш една анархия или пентаграм/обърнат кръст... най-добре и трите заедно.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Голям фен
    според мен е доста незряло

Супер фен
    Музиката не е задължително да определя начина, по който ще се обличаш... нищо, че в повечето случаи е така... Обличай се, с квото ти кеф.
    Аз лично не се кефя на метъли, поне засега
    nicolepcd

Цитирай Първоначално написано от elsy
    Музиката не е задължително да определя начина, по който ще се обличаш...

Не ме кефят

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Не ми харесват и не ме впечатляват металистите!Според мен по добре не започваи да се обличаш като метъл

майка му стара тва делене на метъли/чалгари/пънкари/рапЕри ме дразни супер много ... за мен тва са си едно 90 на 100 позьорчета ... а ние не обичаме позьорчета
    моля ти се носи си се нормално, щом се харесваш така... както казаха по-горе, тва, че слушаш даден стил музика, не значи, че дрехите ти трябва да отговарят на него...баси колко комерсиализирано е сичко вече

Всеки със стила си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си