- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Вегетарианци ли сте?
emi da..ot nqkolko meseca se opitvam..i 6e stana be :P
Имам чувството, че ще се поболея без месо... И освен това месото е толкова вкусно...
Няма начин. Щом усещам жажда за месо, значи има защо и никой няма да ме разубеди!
При мен може да се каже че съм.Месо ям супер рядко и в много обработен вид.Намразих месото след като ми заклаха едно агне,което много си обичах...Много умно животно беше...
opitvala sum ve4e no izdurjah samo mesec,no bih probvala pak
И аз само , че другия път авторката да даде и отговор "Да" , защото иначе няма как да разбере кой е вегетарианец..Първоначално написано от xpucuto
![]()
![]()
Много хубава анкета, ама нещо виждам само ''Не'' като възможен отговор![]()
![]()
Иначе аз съм вегетариянка - никога не съм яла месо!![]()
Не ям плодове и зеленчуци.само месо и картофи (и съм слаба),ако и тва не ям незнам ще я карам![]()
![]()
Не и никога няма да стана...Но уай дъ фък няма опция "да" в анкетата?!А иначе-Sorry,I need месце...
![]()
Тhe Hell is coming!
zakleta vegeteriankasym i ni6to ne moje da go promeni
Не е хубаво да не се яде месо, то е необходимо. Тези, които са вегитарианци от любов към животните и подобни глупости, не са нормално мислещи според мен.
Първоначално написано от fenkatakrisi952
Как е възможно да не ядеш плодове и зеленчуци![]()
Ми аз Ям самО пилещкО.. :P И то РядкО..Немога да барна телешкО,свинско и агнешко ,защОто ми мирище гаднО..![]()
![]()
♥Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!♥
--------------------------------------------------------
I'm buSy..you are ugly..have a nice day..! (bye)(finger)(smile)
Не съм и никога няма да стана..НЕ мога да живея без месо![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Пробвал съм да не ям месо и не се получава.Когато си купя тостер го обичам с кремвирш или леберкез ,а това е месо и какви ли не простотии с месо има без ,които немога.![]()
И аз сам такаПървоначално написано от xpucuto
![]()
![]()
![]()
![]()
F**K YOU!![]()
![]()
-__________----_____|]= ==
...../_==o;;;;;;;;_______.:/
.....), ---.(_(__) /
....// (..) ),
...//___//
..//___//_________uu$$$$$$$ $$$$$$$$$$uu__ ________
_________u$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$u______
не и не мисля да ставам такава .. обичам си месо и т'ва е![]()
П.П. - баси яката анкета![]()
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
Не..
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Месо не съм пипвала от 9 години (на 13 съм), гнус ме е дори да го гледам. Като съм била на 4, предполагам, че не ми е минавало през ум да не ям месо, за да се правя на интересна. xD
Не съм се интересувала от видовете вегетарианство, но яйца и млечни продукти си ям.
...
ядях месо ,но рядко- просто вече не ми харесва и не намирам за хобаво месо това,което се продава - хранено с боклуци за да наедрее по-бързо животното (кокошка примерно) , примерно 2 месеца и повече не съм яла месо пилешко и такива ,да не говорим ,че червеното месо пък не е много полезно,също така месото не е полезно за хората, единственото 'месо',което ям е риба
Не съм,но бих опитала,месото понякога ме отвръщава..