- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Вегетарианци ли сте?
Не съм,няма и да стана ..
btw Защо в анкетата няма ''Да'' като възможен отговор?![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Аз не съм, но клоня натам. Ям само риба от месото... Преди ядях много и свинско, и пилешко и какво ли още не, но сега определено се чувствам супер!
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...
Не,но бих опитала.
Аз не мога без месо, наистина не могаМестото присъства в храната ми почти винаги, така че едва ли някога ще стана вегетарианка
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Аз съм буквално престрастена към месото, без месо не мога![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
От скоро не ям месо и ми е супер така. Изобщо не ми липсва месото( аз и преди не му бях фен) Даже скоро реших да хапна малко салам, но като го помирисах и "не мерси" някво гадно ми стана.
Наще не знаят и сякаш нарочно майка готви агнешко/пилешко последните дни...![]()
От два месеца не ям месо и се 4увствам наистина много по-добре.Ям само плодове и зелен4уци,мисля да вклю4а ядки и мле4ни продукти.Отразява ми се много добре и отслабнах,махнах няколкото ненужни кг.Като цяло изглеждам много по-добре.Всеки сам си решава.Отна4ало е малко трудно,но трябва воля.
Имам въпрос към тези,които са вегетарианци.След като не се храните с животински продукти отслабвате ли ? Защото аз отслабнах колкото искам,не искам пове4е,но продължавам да свалям.Как задържате килограмите ?Благодаря.![]()
Ми аз по принцип не качвах преди като ядах месо и сега след като не ям, не съм забелязъл промяна в теглото. Просто аз постоянно ям нещо и така няма как да отслабна, даже искам да кача малко, ама и това няма да стане![]()
Ти постоянно ядеш нещо и не можеш да ка4иш кг? Какво ядеш?
Със бърз метаболизъм съм. Ем кво ям... не знам трябва да изброявам доста. Всичко, каквото се сетиш...![]()
Не съм,и не бих станала,обичам много месото.![]()
НЕ!И съм много далеч от идеята,изобщо то разбиранията на вегетарианците.Имайки предвид,че повечето го правят заради модата,а тези които наистина вегетариантстват с ясно съзнание не са добре.Разбирам призива на всички `спасете животните` ` спрете бруталните убийства на тюленчета` о.О Нормални ли сте? Това е естественият ход на цялата еко система.При положение,че човек се намира на нейна връх не намирам защо да се отказвам от месото ;]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief