- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Невербално общуване
Бодигарде,не ти ли минаха годините да пишеш в тоя форум,у жърмани че те дадем на съд,че се ежиш на по-малки от теб за да изпъкнеш в очите на малки момиченца...
Първоначално написано от LSFCsupporter
![]()
Какъв бодигард съм аз бе? Явно имате голям респект от охраната на Амор май май. Па ела ме дай под съд - форума няма горна граница на годините.
Ама и ти си един опасен. Някакъв прототип на Мр. Бийн.
Grumpy old madman
Обесняваш ли ми се дали има граница за години бе,хомо...
Страшен си,както 1 казваше :
респект за теб и кривия ти нос![]()
НАли, поне не се старая за отрепка като тебе да бъда оригинален. Но ти определено си оргианаленПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
ЧЕ ИГРАЕ ВИНКЕЛО!!!ПЕРНИКО НАТИСКА!
Dobro jutro moja voljena
Dal te iko voli kao ja
Dobro jutro moja voljena
Ne voli te niko kao ja
За жалост има, иначе да съм ти налюбил дупето. Това се явява вид общуване - полово.Първоначално написано от LSFCsupporter
Ама гледам - копираш батковците. Имаш си вече role models. Екстра. Продължавай да гледаш всеки ден Football Factory и Фродо.
Някой ден може да ти продам някоя дрешка с отстъпка
Игрите ти на думи съперничат по остроумие само с игрите с публиката на Къци.Първоначално написано от КУРав_лад
Grumpy old madman
Защо всеки ден... всяка вечер някой от този форум трябва да се дразни с друг и да прави темите на сметище?![]()
![]()
Интересно... всички се юрнаха да са фешън![]()
Ако не сме готини фешъни кой ще ни дава зелени ръчички в импулс?!Първоначално написано от Divna
![]()
Ще подкупите някой![]()
Защото форумът е мястото, където някой, който е нищо навън, може да си представя, че е нещо. Всички са малко по-различни тук, от колкото са в реалността, това е сигурно. Но някои просто прекаляват и .. се получава товаПървоначално написано от Divna
![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Аз същоПървоначално написано от ЦвЕтИт0
Имаше един път една смешна ситуация с това намигане-нещо се сърдих на приятеля ми и на инат не му проговарях въобще и той ме пита дали го обичам и каза, че ако да, да намигна с дясното око, ако не - с лявото, обаче да намигна все с някое. И аз понеже мога само с лявото...![]()