- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е да съм на 16 и все още да не съм имал гадже?
Problema mi e sledniq:na 16 sum i na 4-5 puti za 1 broika da trugna s nqkoe momiche obache vinagi staa 1 i sushti SHIT: putuvame kum daskalo ili v samoto daskalo i po 1 vreme se chuva neshto ot roda na Da milo i az te obicham i devoikata zatvara telefona i me gleda stranno ! Kvo tree da napraa za da nakaram momichetata da me haresvat kato poveche ot priqtel ?
т.7
krem4et0
Ама та изкараха валат аПървоначално написано от xtrme
![]()
сори 9 часа карти не ми се отразиха добре ..![]()
Да не се държиш с тях като с приятел... А иначе - ми нормално е. Имам приятел дето е вече на 22 и е така - пък човека много го харесват момичетата, ама е пълно дървоПървоначално написано от xtrme
определено имаш голям проблем, само не разбрах какво е това да мило и аз те обичам дрън дрън ????
Не допускай да ставаш голям приятел с тяхЕдин път качат ли ти се на главата, ще го правят постоянно.
Не ги оставяй да те въртят както те си искат.
![]()
Уоу пич,ми де да знам..промени нещо у себе си.Явно ги дразниш или де да знам.Промени си стила.Няма сега да почвам да се обяснявам....ти си знаешGL & HF
Life's about struggling and overcoming your shortcomings
Not about huffing and puffing and crying without doing nothing
Take them sour lemons, make lemonade, and stop SUCKing
mi qvno che neshto i az burkam ama ne sum nekvo durvo! verno e che ne slusham chalga i ne piq kato razpran ama si misla che tva se kompensira sus sporta i dobroro chuvstvo za humor (a az sportuvam dosta aktivno i daje hora s koito sum se zapoznal predi 5 min se smeqt na moite maitapi )
Ами определено трябва да се промениш, но как само ти си знаеш - спри да се държиш като "най-доброто приятелче" или като "Иво(примерно) от задния чин дето все ми зима химикалите, ама е сладък и е добричък". Научи се да предизивикваш интереса у момичетат, защото явно или лесно се предаваш или не им показваш, че наистина искаш нещо да започне!
Човек живее без въздух 3 минути, без храна 3 седмици, а без акъл цял живот!!!
^Eм супер, значи си грозничък.Не се обиждай, но щом спортуваш съответно имаш хубаво тяло + чувство за хумор...не намирам друга причина да нямаш мераклийки.
e opredeleno ne sum IVO ot zadni chin s himikalkiteama az na vas razchtiam da mi dadete nekva ideq kvo tocho i kak da promenq
Ама ти ако очакваш да ти напишем речник със заучени свалки значи наистина имаш проблем!
Човек живее без въздух 3 минути, без храна 3 седмици, а без акъл цял живот!!!
И аз съм на това мнение,точно и ясно казано не трябва да си лизогъзец,трябва да си директен и да не се оставяш.Първоначално написано от Insalutary
най важното е ако се колебаеш дали да направиш нещо или не направи го! трябва да си следващия брад пит че мацките сами да идват при тебе винаги ти трябва да си този който настоява и който прави първата крачкаако ти откажат голям прас не е дошъл края на света както имаше 1 анимацийка you got to keep moving forward!
OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков![]()
![]()
pich problema si e w tebe... noo si grozen sig ili si debelinvalid ... ili si Shiwa ...
![]()
i kat ne si imal gaje kakwo?? hahahah kakwo ni ebe nas za tebe che si kreten i ne moesh da zabiesh 1 momi4e ??
![]()
http://vbox7.com/play:bbb59eec
4ever !!! :]
абе пич не си търси белята, това с сериозното гадже си е много сериозно, а и не е цветя и рози а скандали и компромиси и т.н. Бройкането е много по-добре за тая възраст, после само ще си мечатеш![]()
"""Нормално ли е да съм на 16 и да си нямам гадже?""""
"""Нормално ли е да съм на 16 и да не си правил/а сеКс?"""
"""Нормално ли е да съм на 16 и да сънувам еротични сънища?""
""Нормално е...... ?"""
Аман!!!!!!Въпроси с това" Нормално ли е" ги чета почти всеки ден!
Само едно ще кажa--- Не е нормално да си на 13-14-15 и да се мислиш за ебати пича/ пичката.
♥ ♥ ♥
Ми според мен не,
ама не е болка за умиране![]()
ми според мене ...моми4етата,може би не те харесват само като приятел ,но ти може би не го виждаш!!!И при мен е така...само където аз съм от страната на моми4етата...в смисъл аз харесвам един мои фр от половин година,но не съм му казала...за6ото ме е страх,4е 6те ме отблъсне..така 4е се огледай![]()
Пък все пак още си на 15 ,не е болка за умиране,се пак сега идва любовта на тези години...така 4е .УСПЕХ !
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
![]()
Автора,не се притеснявай.
Продължавай да си контактуваш с момичета,
не се надявай,не се хвърляй като свиня на дробен леб,
трайкай си с пиниз и твоята мацка ще дойде :P
може би причината е в теб замисли се![]()
Е то едва ли е в момичетатаПървоначално написано от kiss_kris
mm ne pi4.. ne e normalno?! na tvoite godini ve4e sex praqt![]()
![]()
![]()
Life is тОo preciОus тО wОrry abОuт sтupid/shiт/ sО have fun.. geт drunк && fall inlОve! say whaт yОu wanт тО say && dО whaт yОu wanт тО dО! ragreт - nОтhing && dОn'т lет peОple whО dОn'т meттer, bring yОu dОwn.. ;]
Нормално е не се притеснявай,отпусни се малко удари 1 бира за смелост и отивай да си хванеш гадже!