- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- руска песен но не знам как се казва нито на кой е..
ае хора ходих на диско в кранево в плейбой и пуснаха няква руска песен обаче не разбрах на кого е и от цялата песен чух само изречението "нека бъдем ясна ти ще си съгласна" или нещо такова..обаче беше много ритмична и ддз...едва ли някой ще я знае но исках да пробвам и тук..в гугъл ми излязоха сякви простотий кат се почне от руски войнишки песни че като се стигне до библията..или пък знаете ли някакъв сайт?????
Cruel Intentions
ари бе хора..дайте поне някакъв сайт за руска музика..знам че с 3-4 думички няма да разпознаете песентабтв мъж я пееше..а искам и да питам за още една песен - http://vbox7.com/play:80f4dc83 как се казва???
Cruel Intentions
Нещо друго не помниш ли?Някоя др дума...нещо?Аз в момента се сещам само за един руснак и това е ДИМА БИЛАН.Обаче може и да не е той.
ЪЪЪЪ тва не е рускиии никой ли не зацепва![]()
Първоначално написано от Riot
То че не е на руски,не е!Тя може би просто го дава в превод.![]()
мерси многоПървоначално написано от LP_GirL
втората е
а иначе че не го дадох на руски така е..аз и не го знам..но само това бях разбрала(и то колко съм го разбрала....)мерси пак
![]()
Cruel Intentions
Тази от клипа е на Banderos - Columbia-pictures а другата може би е Timati - V Klube![]()
мерси многоте пускаха идвете песни на лигалайз и на тая тимати..и аз ги търсих..само дето си мислих че е една и съща песен
щото ги пускаха една след друга пък и ..си бях малко разсеяна..мерси многооооооооооооооооооооо оооооооооооооооооооооооо
![]()
![]()
![]()
Cruel Intentions
ама...аз нещо не мога д анамеря откъде да изтегля на Timati - V Klube някой има ли я???може ли да ми я прати или да ми каже откъде да я изтегля??????
Cruel Intentions
и двете ги намерих![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
къде я намери на тимати?
Cruel Intentions
v DC++
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Има я и в data.bgПървоначално написано от mystery`girl
![]()