- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да се запознаеш с някой, ако си влюбен в него?
ако се влюбиш от пръв поглед в някой как да се запознаеш с него-в смисъл не мога просто да изти4ам при него и да му кажами здр,мн си хубав,може ли да се запознаем
т.7
krem4et0
I can't stop myself from loving you <3
имате ли общи познати?
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
О, можеш. Няколко начина, с които са се запознавали с мен. Веднъж един на една автобусна спирка каза: "Приятелия ми много иска да се запознае с теб, но май е по-добре 1во да се запозная аз."
Веднъж в автобуса един ми каза: "Искаш ли кола?" Аз казах "Не, благодаря", той каза "Е, тогава седни до мен." Аз седнах, мълчах си и той ми се представи...
Веднъж ми казаха "Извинявай, много тъпа постъпка, но ще ми дадеш ли скайпа си..."
Има и още други изключително глупави начини, по които някои се е запознавал с мен.![]()
Трябва да вкараш пинизи.
Е че защо да не може, отиваш пред него и си се запознаваш. Аз съм го правила и беше много забавно. В началото човека те гледа малко очудено, но да не те плаши това![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
ако нямате общи познати
просто отиди и се запознай с него не изпускай възможността![]()
то не е само ядене, трябва и акълПървоначално написано от Bai Toq
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
И пиене требеПървоначално написано от tuzaro
![]()
ХахаххааххХахах любов от пръв поглед![]()
![]()
ОмГ
Къв е тоя филм уее?
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
е,айде,може да не е любов,ама просто да ти харесаПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
I can't stop myself from loving you <3
Е кфоОоООооо?????Той ше ти хареса на 100% на вид ама кат отвътре е 0 има ли значениеПървоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
епа аз бих го уважил един пътПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
Да, ако искаш да се запознаеш с някой не се иска многозависи от впчетлението което искаш да постигнеш, иначе с мене много тъпо са ме спирали 4 пъти, в почето случей просто си остава весел спомен,
Иначе успех, но любов от пръв поглед.... малко сложно
усмихни се и се надявай на късмета.
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Може да харесаш някои от пръв поглед, но да се влюбиш...едва ли. Макар че на мен ми се е случвало да се харесам с даден човек и да тръгнем по-късно...Не беше най-успешната връзка, но беше интересно.
ми аз веднъж заговорих едно момче в автобуса с думите извинявай ама си ми познат от някъде,та откъде си всъщност?![]()
![]()
ама се получи мн хубав разговор
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Поне един път!Първоначално написано от tuzaro
![]()
здр чичка нещо мн си секси може ли да се запознаемтва казваш и си готова
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
ти принцеса с кво си?? кашкавал шункаПървоначално написано от пLiнцесkъ
![]()
дааааааааа добре опечена![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
То си е трудно да изти4аш при някой и да му каеш...оле,много ме кефиш и т.н.!!Поне аз доскоро не можех,умирах си от страх,дали и мом4ето 6те ме хареса!!Но ве4е не ми пука![]()
Една доста отракана и доста опитна в тези неща приятелка ...ми каза да гледам и по4на ,да ти4а към едно мом4е...при следващо...и тъй имаше..пълен скайп с такива непознати срещнати на улицата мом4ета ...по4нах и аз забавно е ..Така 4е,ако и ти познаваш такова моми4е..помоли нея ти покаже..6те ти е по лесно
:P![]()
![]()
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Ъ-ъ-ъ ти правиш ли разлика между влюбване и харесване(симпатия). Не можеш да си влюбен в човек, който не познаваш!
Значи, госпожице, както си спомням моите запознанства с момичета, те просто идваха и ми се представяха, но всъщност ги придружаваше друго момиче, което познавам.![]()
Хехеее, добре, любов от пръв поглед...
Интересно къде ще отиде тази любов ако се окаже, че е тъп като галош и речника му е по-беден от на риба?![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!