.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: SK8...

SK8...

Значи сега искам да си купя скейт да е няякакъв добър , обаче аз много не съм запозната с тия неща и ако може да ми дадете съвет от къде е най-добре да си го взема и разни такива работи .... Става въпрос за София , а цената е без значение просто искаM да е добър Аз иначе имах идея от инсомния да го взема Ааа да и една малка подробност , че не мога много работи още , но искам много да се науча Тва е Мерси

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника

Virus sa mn dobri.. az sam s takuf , a pove4e info za cenite i markite vij tyk [vav magazina ili vuv foruma..]
    www.skatebg.com

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    abe virus...

virus sa dobri za parite... ina4e ne tolkova

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    "стига хейти, 'оди скейти"

тва мн радва

п.п. скейта е лайно.
    i agree

Град
    Валхала
    Викам вместо скейт,да си вземеш едни кубинки Др.Мартинс ... много по лесно,удобно,практично и т.н. е
    Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !

are i nekvi dr mneniq deee

Колко пари си готова да дадеш?

EMI BA6TA MI KAZA AKO MOJE CENATA DA NE E NAD 500LV AMA AZ MOGA I ZA POCE4E DA GO IZTO4A :d

Ама позлатен ли ше е тоя скейт оО

ходи в Insomnia и там ще ти направят един дек, за 200-250 лева с дъска Element

окк мерсииииииии !

ами моя съвет е да не бързаш веднага да си купуваш скъп скейт.По-добре първо си купи някой по-евтин (това го пиша само ако сега още не можеш нищо,ако не е така се извинявам,но не си писала подробности) че докато се научиш долу-горе ще го потрошиш и когато вече си по-добра си купи хубав

Цитирай Първоначално написано от BrokenAngel
    ами моя съвет е да не бързаш веднага да си купуваш скъп скейт.По-добре първо си купи някой по-евтин (това го пиша само ако сега още не можеш нищо,ако не е така се извинявам,но не си писала подробности) че докато се научиш долу-горе ще го потрошиш и когато вече си по-добра си купи хубав
    dam i az predi da se nau4a na trik4eta bqh taka

Last.fm

I have so many anchors, far too many to be sailing on these seas.

не съм съгласна .. ако мислиш да си пазиш ск8 нищо няма да стане ... а и дъската ти ше се счупи рано или късно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си