Цитирай Първоначално написано от луничкатааа
Напълно те разбирам.Аз се чувствам по същият начин като теб,само че се познавам с моята най-добра фр вече 11години.Откакто си има и приятел вече не я чувствам толкова близка.Все едно вече не ми е най-добра приятелка.Караме се и доста по-често,започнахме да се виждаме и много по-рядко.Като се опитам да й кажа нещо все едно нищо.Много ми е гадно,защото когато ми е нужна,нея я няма.Вече се интересува само от него,а др е без значение.
Моят съвет е да поговориш още докато е по-рано.Недей да позволяваш да се отдалечите още повече,защото тогава ще бъде доста по-трудно.Кажи и всичко,което те мъчи,обясни й как се чувстваш,кажи й колко много я обичаш и държиш на нея,и дано да те разбере.
Надявам се поне при теб всичко се оправи,да си върнеш приятелката и отново да бъдете толкова близки,колкото преди,защото наистина е много кофти.Успех и говори с нея,преди да стане по-лошо!

az s16ty siimam priqtel ot edna godina no0o na neq tva ne ipre4i v smis1l 4e ne s1m qli6ila otvnimanie nikoga ne e pravila problem a za 10dena uspqha da q promenqt...6te prodeljavamdagovorq s neqdokato0 ne me razbere ...blagodarq vi mnogo0o!