.
Затворена тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Как се прави теста за бременност Sure Check?

Интересуваме как се прави този тест за бременност,защото приятелката ми се притеснява да го прави вкъщи че тя е на 17 и не иска да згафи нещо и да я хванат техните.Плс кажете точно как се прави този тест.

Град
    На края на дъгата :)
    до сега да чукна на дъво не съм си правила,но предполагам че има листовка - там чети (знам че се пишка )
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    em poprincip ima okazaniq i to mnogo to4no..az sum si go pravila i vednaga sled tva go ovivam v nqkolko plika i go hvurlqm v kofata do bloka za vseki slu4ai...a ina4e nakratko..pi6ka nqkude (ne v toaletnata) posle s edna pipeta vzima malko ot orinata i puska nqkolk kapki v dup4icata koqto e pokazana..i posle durpa6 i ako e edna 4erta se radvate mnogo :P ako ne raazbrahte..kupete testa vutre ima podorno opisano..uspeh
    no exit

Тестовете за бременност вървят с подробни указания за употреба - просто ги следвайте и един съвет нека приятелката ти да направи тест в деня, когато очаква цикъла си. Тогава резултатът ще е с над 99% точност.
    Човек живее без въздух 3 минути, без храна 3 седмици, а без акъл цял живот!!!

Ми има си опътване но иначе то си има една пипета и в нея слагаш там колко бяха 2-3 капки урина и след около 5минути мисля че беше или 10 не съм сиг показва резултата от теста но най-добре питайте фармацевт ще ви обясни най - хубаво .
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Град
    Велико Търново
    Insalutary btw mersi za suveta..ne go znaeh tva ...she imam nujda zanapred misi :P
    no exit

Цитирай Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
    Insalutary btw mersi za suveta..ne go znaeh tva ...she imam nujda zanapred misi :P
    Понякога чак се радвам, че нашите са фармацефти, но понякога не чак толкова!
    Човек живее без въздух 3 минути, без храна 3 седмици, а без акъл цял живот!!!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    питай Жоро Невинния

Град
    Велико Търново
    e ima si i + i -
    no exit

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    e ima si i + i -
    тва да не ти е батерия бе

fashtash si pichoka i go izcejdash v edno mursjavo kanche, lovish klechka ot testa i go turash vutre, ako e samo edna cherta cherpish kvartala s bira, ako sa poveche... e veche moje s chukane i domashno mlqko

като си купиш теста и в него има повече от подробно описание как и какво да направиш.Хубавото е че можеш да направиш теста навсякаде и по всяко време
    I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Insalutary
    Понякога чак се радвам, че нашите са фармацефти, но понякога не чак толкова!
    Срамота е да не знаеш как се пише професията на родителите ти!

Пишкаш в канче, вземаш гутатора и засмукваш с него 2-3 капки урина. Чакаш пет минути и дръпваш пластмасата, за да видиш резултата. Ако има само чертичка С- се напиваш от радост. Ако има и чертичка Т- отивате да избирате детска количка.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    с0фия
    отзад има подоброно описание как се прави и се скрийте некъде навън
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

тест тест тест с..р чек има ли една черта чухте ли добре една теста е валиден а жоро е невинен ако има две черти ще повторим две черти бързо бързо му звънни бременна си вече ти тест тест тест с..р чек

p.с да ти кажа незнам съжелявам че нямам тговор но се сетих за песничака
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    В кутийката на теста хората са го написали максимално подробно.Само идиот може да не го разбере
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

pi6e na opakofkata vatre ima i ukazanie ako nemoje6 vav vas probvai vav wc na nqkoe kafe :P

Супер фен Аватара на Amateur
    Пишкаш някъде не в кенефа,после с пипетата взимаш малко от орината и капваш 2 капки там на теста то си има место и изчакваш 10-тина минути маи и дърпаш ако е 1 черта ок,ако са 2 си изгорела!

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Изваждаж го ... изпикаваш го ... потапяп тестчето в урината ... и чакаш да се появи + и да почнеш да се радваш/ревеш
    GTA Stunting

Град
    Варна
    ЖОРОО Е НЕВИНЕЕЕН

Цитирай Първоначално написано от Love0nlyMyself
    отзад има подоброно описание как се прави и се скрийте некъде навън

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Няма нужда да вадите стари теми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми