- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прегръдката
когато някой ме прегърне силно,когато се чувствам самотна,неразбрана и наранена,тогава ще има най-велика прегръдка,дотогава и сълзите вършат работа![]()
Всяка,която е вързана с приятеля ми и някои познати
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
оо ами мойта беше снощи..с приятеля ми бяхме на дискотека в моя град и dj-ея започна да пуска бавни песни.. той ме покани на танц на песента Още миг моя на Руслан..беше ме гушнал толкова силно и бяхме толкова близо един до друг че ми се искаше да не го пусна никога..и тогава той ме и погледна и си ме целунаняма да я забравя никога..наи-сладката прегръдка
:P
всяка една която е била с бившия ми приятелнякак се чувствах защитена...сякаш като ме гушнеше всичко останало наоколо изчезваше...когато бях тъжна или отчаяна сякаш стигаше една прегратка за да бъде всичко наред...то просто когато бях до него всичко беше така спокойно
...спомени
може би със съученичките и съучениците ми в края на седми клас..виждаме се сто пъти от тогава, ама си мислехме, че сме дотук и бяха много топли..
За мен лично най-хубавата прегръдка е тази от любимият човек :P
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
най-хубавите ми прегръдки са били с моята най-добра приятелка, която винаги ме е подкрепяла.. за което и благодаря ужасно много)
I won't give up, No I won't break down. Sooner than it seems life turns around and I will be strong, even if it all goes wrong. When I'm standing in the dark I'll still believe, someone's watching over me..
Сега не мога да се сетя, но понякога една прегръдка казва много повече от всяка една дума, и на моменти е по-силна от целувката! Усещаш човекът отсреща много близко до себе си, сърцето си...
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
и азззззПървоначално написано от Vikitooo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от bRutal'zaek ^_____^
Мечата ПРегръдка
I Want To Play a Game!
За мен всички прегръдчици са били хубавиот хора , но много се зарадвах на една прегръдка снощи ...просто може би тази прегръдка ми вдъхна някакво доверие или незнам ....
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
не просто МЕЧАТА,а тая на Самобаращата се мечка.
Don't be aroused, by my confession
Unless you don't give a good Goddamn about redemption
I know Christ is comin', so am I.
Igne Natura Renovatur Integra.
хахах изпуснала сам да довърша ..така де от хора които уважавам![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
крадете ми мечтатаПървоначално написано от ani22
![]()
Мии мойта най хубавата ще бъде след няколко дена като си отида в София![]()
Странно съвпадение ! И моята ще бъде точно тогаваПървоначално написано от anichkaaaa
![]()
![]()
И дори знам че ще започне още с виждането и ще свърши ... НИКОГА
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
De-Phazz - Anchorless
най-хубавата ми прегръдка беше преди години...бяхме на едно състезание(да викаме за фр) и едно от по-малките момчета спечели и от радост се хвърли в прегръдките ми....сърчицето му биеше лудо, а лицето му грееше.
Почувства се наистина щастлива, защото имах възможността да усетя радостта му...сякаш аз бях спечелила- беше вълшебно :P
След кавга. Прегръдката ме успокоява, вдъхва ми увереност в НАС. Обичам да ме прегръща силно, да не ме пуска с часове, да се наслаждавам на докосването на телата ни, прилепени така плътно 1 към друго.........След жесток скандал, само това може да ме успокои...
ами нз точно най-хубавата,но знам няколко,които са оставили траен отпечатък в съзнанието ми:
1. първата прегръдка със сегашното ми момче...беше невероятно.... няколко часа гушнати,на Альоша и си говорехме (тогава още не бяхме заедно)
2. след като се разплаках пред него....
ама като цяло прегръдките след временна часова раздяла са уникално сладки и опияняващи![]()
http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg
Like creatures of the night, they follow...
Bearing the wrong side
Is hard for me sometimes
Прегръдката,която НИКОГА няма да забравя,която ме е накарала да се почуствам толкова обичана...Преди около година заминах при приятеля ми в Испания...исках да го изненадам,когато му звънна да съм вече в Мадрид...макар,че ме предупреди на 100 км.от столицата да му звънна...както и да е...слезнах на земя,непозната за мен...около мен хора,които ми подвикват неща,от които и хабер си нямам...и точно в тоя миг...стоейки сама с огромен куфар и размътено от шок съзнание...пред мен се появи огромен букет с червени рози...и прегръдката,за която спонах по-горе...Никога не съм се чуствала така и никога няма да забравя този миг....и тази прегръдка!!!
Еее голяма любов...Много ме радватеПървоначално написано от Vichko0o
![]()
A qui