- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прегръдката
Ot 1godina i 1 mesec vseki den polu4avam nqkolko nai-prekrasni pregrudki na sveta- ot beb4o!!!V na4aloto ne bqha to4no pregrudi,za6toto be6e bebe6o4e,no sega kato me gu6ne silno i me stisne s malkite ru4i4ki celiq svqt spira da se vurti i vsi4ko e s 1 ideq po-hubavo!!!!!
2ta idealna pregrudka-ot muja mi!
3tata-ot mama i kaka!![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Имала съм много хубави прегръдки,не мога да определя коя е най-хубавата.
точно в момента много ми се иска да прегърна един човек,но просто няма начин това да стане...
Аз още я чакам![]()
Направи добро- яж л***о !
От един много близък приятел..за съжаление вече не са ни такива отношенията...
точно в момента много ми се иска да прегърна един човек,но просто няма начин това да стане...
същото..
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()
С бишвето ми гадже на лагера на стълбите в коридора и както беше тъмно...![]()
А тъпата даскалка ни прекъсна..
![]()
yyy
Ако някой те попита какво е любоФта,кажи му,че е болест която води до смъртта! ;(
Всяка нег0ва прегръдканаправо изтръпвам
никой никога не ме е гушкал такаа .. незнам как го прави но имам чувството , че като ме гушне сърцето ми спира , а като ме пусне почва да бие 432897 пути по силно
![]()
![]()
еее кви сте сладури всички... баба Гина ше ви напраи мекички![]()
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Когато изпращах приятелката ми първата вечер когато излязохме заедно,тогава на входа ме прегърна силно и после ме целуна и оттогава не се разделяме![]()
![]()
![]()
![]()
Преди да станем гаджета с приятеля ми той дойде в училище на свети Валентин и ме извика и излезох от стаята.Подари ми плюшено мече (всъщност беше цяла мечка) и роза с къса дръжка в стила му, целуна ме и ме прегърна.Ох, какъв хубав спомен.
![]()
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
и азззПървоначално написано от Vikitooo
![]()
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...