.
Отговор в тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 203
    Цитирай Първоначално написано от sexy_glezla
    Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]
    Цитирай Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
    Nk@]Ръст-168
    Кг-70
    Гърди-130съм
    На 18г съм
    130
    Eas!eR_To_Run kakvo se iznenadva6 ot gradnata i obikolka.Ne vijda6 li 4e e 70 kg axaxax a e 168 sm.Tq si e dosta tlasti4ka qvno,zatova i ima takava obikolka.Tova ne sa gardi a slanini axaxax
    .....Поне не съм някв'a грозна и мършава кльоща....като теб.Дето няма нищо.Не завиждай,a по-добре земи се скрий някъде,....но ти и да се криеш и не,си толко дребна,че не се забелязваш.
    axaxxa za6to ne si izbiva6 kompleksite drugade a?Ne sam az vinovna 4e si debela axaxaxxa Parvo na parvo groznata si ti.I ne sam drebna 6matko takava.Visoka sam 170 sm,nito pyk sam klio6tava.Imam si idealni merki.Zavistliva debela 6matka.Ti kogato ima6 merki 94/60/90 togava hodi mi kazvai 4e sam klio6tava.Pone ne sam prase kato teb.Ti ima6 nadnormeno teglo.Niska i debela axaxaxax
    ''УМНИЦЕ''като си толко смела аре ела в моя квартал де , колкото такива са ми минали през рацете,нито ще си първата,нито и последната.може да съм дебела ,ама тебе тв'a ама хич не те бърка...хахаххаа глупачка.
    Хахаха ...забравих да кажа...може само да ми завиждаш за огромните гърди,щото аз ще отслабна,и циците пак ще са ми огромни ,а ти ще си останеш бедна като църковна мишка,така че аре скрий се там в някоя миша дупка...и не лай много много. Секи може да лае ама да хапе' не секи може.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Възраст-13 години.
    Височина-горе-долу 165 см.
    Гръдна обиколка-80 см.
    Тегло-около 50 кг.

стига сте се обиждали бе.. всеки се харесва такъв какъвто си е.. и не е нужно всичко да стига до "квартала", където ще се "оправите". не всеки може да е слабичък с хубаво телце или пък с огромни гърди, ама всеки може да разменя обиди по форума.

Nk@]Ръст-168
    Кг-70
    Гърди-130съм
    На 18г съм
    130
    Eas!eR_To_Run kakvo se iznenadva6 ot gradnata i obikolka.Ne vijda6 li 4e e 70 kg axaxax a e 168 sm.Tq si e dosta tlasti4ka qvno,zatova i ima takava obikolka.Tova ne sa gardi a slanini axaxax
    samo she ti kaja 4e az sum okolo 170 i sum 65kg i ne sum debela izobshto ! taka che 5te i izlishni kg (gore dolu) izobshto ne q pravqt svinq ! ne moje na vsi4ki da sa im hlutnali koremite ! kakva e taq zloba, kvo e tva neshto !?
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    На 16 съм
    Ръст - 164 см
    Кг - 42
    Гръдна обиколка - 84
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Години-16
    Височина-175
    Килограми-58-9
    Гръдна обиколка-88-9
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Град
    Велико Търново
    Entschuldigung,ama ne e vajna samo gradnata obikolka a i podgradnata 6toto ti moje i 150 gradna da ima6 ama ako podgradnata ti e 140 zna4i 4e ne si s ogromni c**i! otnosno temata

13 godini
    177cm(viso4ina)
    58-60 kg
    84 sm (gr.ob.)

Nk@] Хахаха ...забравих да кажа...може само да ми завиждаш за огромните гърди,щото аз ще отслабна,и циците пак ще са ми огромни ,а ти ще си останеш бедна като църковна мишка,така че аре скрий се там в някоя миша дупка...и не лай много много. Секи може да лае ама да хапе' не секи може. [/b]
    Даммм,но като махнеш ненужните 5-10кг. (да не казвам и повече) гърдите ти ще се смалят малко освен това ще увиснат и кожата ти ще стане като на бабичка (гадна,груба,без еластичност и суха)

По темата:
    на 17 год.
    168 см.
    57 кг. (тия гадни 3 кг. не искат да се махат бе дейба ,но поне не ми личат е освен на кантара де )
    96 см. гръдна (поне миналия ноември беше толкова,но трябва да са пораснали малко щом смених номера на сутиена с 1 нагоре )

^^ ...така е , ще се смалят..ама за тая цел си има силикон,стягане на гърдите и фитнес. не мисли че ще увисна аз съм си стегната пък и секи ден тренирам по 3 часа
    Просто НИКОГА няма да си позволя да увисна.Тялото ми е толко тренирано че издържа 150-170 минути на тичане.

тука момчета няма ли бе
    17г.
    168см.
    110 гръдна
    70кг+-1

Re: Гръдна обиколка?

Цитирай Първоначално написано от DYNAMIC
    Здравейте момичета,ако имате желание споделете на колко сте години и колко ви е гръдната обиколкока и кг също
    Machine ми няма момчета,защото авторката съвсем ясно си е написала,че пита "МОМИЧЕТАТА"

14 години, 168 см (височина ), 50-51кг, гръдна-89-90см и ПОДГРЪДНА (която също е важна) - 76см.

Може да пишете и подгръдна, защото това пък показва колко Ви личат гърдите... Ако имаш гръден кош 80см и цици 83 см, просто смятай к'ви "цици" имаш...

Едит: Брееей, как си казахте истинските килиграми в тая тема бе... помня имаше една, в която всички бяхте призраци. :/ Може би просто тия, дето са по 45кг. не пишат тука, 'щото няма к'во да напишат...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    haide i az da se izkaja
    god.-19
    viso4ina- 174
    kg-48
    gr.o.-86

Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    Nk@]Ръст-168
    Кг-70
    Гърди-130съм
    На 18г съм
    130
    samo she ti kaja 4e az sum okolo 170 i sum 65kg i ne sum debela izobshto ! taka che 5te i izlishni kg (gore dolu) izobshto ne q pravqt svinq ! ne moje na vsi4ki da sa im hlutnali koremite ! kakva e taq zloba, kvo e tva neshto !?
    Да бе,наистина.Защо някой с перфектните мерки тръгва да обижда друг,малко по-палничак от него.И както примерно sexy_glezla има перфектно тяло,така пък други го нямат.Евалата ти правя за красиво оформеното тяло,но това,че другите нямат такова тяло и толкова голяма гръдна обиколка не означава,че са нещо по-малко от теб!

Сега по темата:
    възраст - 16
    ръст - 1.69-1.70
    кг - 55
    гр. обиколка - 80 см
    Just haters make me famous! εĭз

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    mn jalko za sexy glezla-za hubavite merki,vun6en vid i "vuzmojnosti"!
    Ako i dostoino povedenie za momi4e,pretendira6to 4e e pove4e ot drugite,se kupuva6e s pari....6te6e da e nomer 1!

SEXI_GLEZLA
    Акълът ти е точно като някакво 12-13 годишно лапе...лично аз се съмнявам много това на снимката да си те.Само малките деца като теб говорят ''АЗ ИМАМ ПЕРФЕКТНО ТЯЛО МНОГО СЪМ ЕФЕКТНА И ТАТИ МОЖЕ СИЧКО ДА МИ КУПИ''.
    Още не си дораснала за годините , за които твърдиш че ''си''.
    Първо пораснти , и огледай себе си в огледалото,и tогава говори за другите.

Супер фен Аватара на gabi_94
    близо 14г.
    169см.
    89см. - гръдна обик.
    подгр.обик. 74см.
    52кг.

леле току що се измерих, доволна съм от резултатите
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Nk@]
    Nk@]Ръст-168
    Кг-70
    Гърди-130съм
    На 18г съм
    130
    .....Поне не съм някв'a грозна и мършава кльоща....като теб.Дето няма нищо.Не завиждай,a по-добре земи се скрий някъде,....но ти и да се криеш и не,си толко дребна,че не се забелязваш.
    Трябва да отслабнеш ПОНЕ 15кг...

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Nk@]
    Nk@]Ръст-168
    Кг-70
    Гърди-130съм
    На 18г съм
    130
    Трябва да отслабнеш ПОНЕ 15кг...
    Теб тв'a не те грее...а и дори да е така ела лично ми го кажи в очите.

xaxaxaxa страхливецо...aaxxaxaxaa

Мега фен Аватара на Pliok0019
    SeXyL[!]Nk@ Момиче съм. Не ме грее, но сигурно сланините топлят доста.

Град
    София
    Абе хора вие нормални ли сте?! Всеки се решава какъв ще е и колко кг. ще е,вие какви сте,че да казвате?! Гледайте себе си,едва ли сте идеални.

Цитирай Първоначално написано от Izzy_
    Абе хора вие нормални ли сте?! Всеки се решава какъв ще е и колко кг. ще е,вие какви сте,че да казвате?! Гледайте себе си,едва ли сте идеални.
    Точно!!!

173 височина
    69кг (принципно съм по-малко, ма като ми дойде качвам 2кг )
    85 подгръдна и 95 гръдна

Град
    Between The Hell and The Heaven
    godini-15
    rust-160sm
    teglo-(v proces na svalqne,NO..)53
    grudna-95
    potgrudna-78

abe samo na men li ne mi ba4ka kirilicata?!

btw-hora,4est ne vi pravi,4e se napadate i obijdate po podobni povodi

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си