- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гръдна обиколка?
sexylinka shte ima da otslabvaaaaaaaa dokato az ne stana kato neqi posle kat si rodi chelqdta shte stane kato krava i polovina
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
+1Първоначално написано от Blo0dyBitch
prirodata ti dawa edno tqlo,a chowekut shte si reshi kakwo da prawi s nego
ne moje wsichki hora da sme idealni,krasiwi,slabi..winagi ima izklucheniq..i stiga s tazi zloba..izlagate se da se zaqjdete za takiwa drebolii...ne se prismiwaite na razlichnite,che ne znaete-i na was moje da wi doide na glawata![]()
Ти нещо не си в ред..Де*а как може да има толко злобни същества бееее?!Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
![]()
Abe,kude e problema,4e momi4eto e po-pulno ot vas naprimer??? Za6to se zaqjdate s neq?Tva si e neina rabota,ne razbiram za6to to4no tuk trqbva a izbivate kompleksi i da ubijdate?
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
v 1viq si post az prosto otbelqzah che ima ogromni gyrdi bez nikav komentar sled koeto tq pochna da ni naricha marshi tyi che shte se zaqjdam kolkoto si iskam dokato tq ne spre da obijda horata i izince hich ne mi kazvai dali sam v red ili ne pogledni parvo sebe si i hodi gi razpravqi na baba si tez gluposti
За разлика от 90% от хората в този форум,аз съм се погледнала преди да ти кажа,че не си в ред и каквато и да съм поне не обиждам наред,за да си избивам комплексите.Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
ОМГ. Смятате ли го за здравословно и краасиво 18 годишно момиче да изглежда така?! Това е просто моето мнение. Не съм я задължила да отслабва. Просто отбязах, че е отвратително. Вероятно пречи и на социалния и живот.
Да ама теб това не те грее.Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
имаше няква тема в друг форум дето беше казала, че преди е била 120 кг, а сега 80...пък тука май друго пишеше
Ти първо се научи да пишеш на майчиният си език,после се заяждай....а и нещо друго ,научи се да четеш 'миличка' ,някой да се е заяждал с теб в началото на темата?!!!Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
винаги пиша на майчиния си език, просто ми се беше преебал кирилизатора, както вижадаш сега си пиша както трябва. пък и нито съм 1вата нито последната, която е на латиница.
Вместо да коментираш почвай спорт и хранителен режим.Първоначално написано от SeXyL[!
С висене по форумите няма да отслабнеш.
Май сте объркали темата,направте си тема и там се карайте и обиждайте
години 14
тегло 43
височина 1.67
обиколка 94
;]
Същата гръдна,но съм 1.60 / 45 кг.Първоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Е,ся...продължавай да ни дразниш..Първоначално написано от Izzy_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
височина 157 см
тегло 45кг
г.обиколока-75см
15 год.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е ся ме провокирахте да се измеря![]()
възраст: 17 години
височина : 170см
тегло: 48кг
гръдна обиколка: 80см
талия: 62см
ханш : 80см
малко повече инфо от нужното май
![]()
![]()
![]()
А ханша и талияата от къде се мерят?Ханша от най-широката част на кокалите ли?Талията под бюста ли?Колко?Гръдната на голо ли я меритеОтговорете ми на въпросите и ще ви кажа и своите мерки
![]()
Възраст : 14
Килограми : 46
Височина : 167 см
Гр.обиколка : 79
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
да, ханша най-широката част на кокалите...Първоначално написано от Liar
талията е най-тясното под бюста...
и да, меря гръдната на голо, иначе ще излезе повечко![]()
![]()
Възраст : Почти 14
Килограми : 53-54
Височина : 161 см
Гр.обиколка:91
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
години: 17
височина: 165
гр.обиколка: 98-99
...
В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?
SeXyL[!]Nk@ ама си проста като за трима. Ахаха, а пише в "Модераторска помощ" че оная другата само обиждала. Хахах ми ти да не си по-добра? Същата пача, само че с 50 кила отгоре... Аххаха никой не ти е виновен че си дебела свиня. Ходи бесней на друго място, че много нервиш вече!![]()
П.С. Не казвай кой да се учи да пише на майчиният си език, да не ти почвам постовете, че направо лошо ми стана като ги четях...![]()