.
Отговор в тема
Страница 3 от 9 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 203
    sexylinka shte ima da otslabvaaaaaaaa dokato az ne stana kato neq i posle kat si rodi chelqdta shte stane kato krava i polovina
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Цитирай Първоначално написано от Blo0dyBitch

btw-hora,4est ne vi pravi,4e se napadate i obijdate po podobni povodi
    +1
    prirodata ti dawa edno tqlo,a chowekut shte si reshi kakwo da prawi s nego
    ne moje wsichki hora da sme idealni,krasiwi,slabi..winagi ima izklucheniq..i stiga s tazi zloba..izlagate se da se zaqjdete za takiwa drebolii...ne se prismiwaite na razlichnite,che ne znaete-i na was moje da wi doide na glawata

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
    sexylinka shte ima da otslabvaaaaaaaa dokato az ne stana kato neq i posle kat si rodi chelqdta shte stane kato krava i polovina
    Ти нещо не си в ред..Де*а как може да има толко злобни същества бееее?!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Abe,kude e problema,4e momi4eto e po-pulno ot vas naprimer??? Za6to se zaqjdate s neq?Tva si e neina rabota,ne razbiram za6to to4no tuk trqbva a izbivate kompleksi i da ubijdate?

v 1viq si post az prosto otbelqzah che ima ogromni gyrdi bez nikav komentar sled koeto tq pochna da ni naricha marshi tyi che shte se zaqjdam kolkoto si iskam dokato tq ne spre da obijda horata i izince hich ne mi kazvai dali sam v red ili ne pogledni parvo sebe si i hodi gi razpravqi na baba si tez gluposti

Град
    София
    v 1viq si post az prosto otbelqzah che ima ogromni gyrdi bez nikav komentar sled koeto tq pochna da ni naricha marshi tyi che shte se zaqjdam kolkoto si iskam dokato tq ne spre da obijda horata i izince hich ne mi kazvai dali sam v red ili ne pogledni parvo sebe si i hodi gi razpravqi na baba si tez gluposti
    За разлика от 90% от хората в този форум,аз съм се погледнала преди да ти кажа,че не си в ред и каквато и да съм поне не обиждам наред,за да си избивам комплексите.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    ОМГ. Смятате ли го за здравословно и краасиво 18 годишно момиче да изглежда така?! Това е просто моето мнение. Не съм я задължила да отслабва. Просто отбязах, че е отвратително. Вероятно пречи и на социалния и живот.

Да ама теб това не те грее.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

имаше няква тема в друг форум дето беше казала, че преди е била 120 кг, а сега 80...пък тука май друго пишеше

Ти първо се научи да пишеш на майчиният си език,после се заяждай....а и нещо друго ,научи се да четеш 'миличка' ,някой да се е заяждал с теб в началото на темата?!!!

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

винаги пиша на майчиния си език, просто ми се беше преебал кирилизатора, както вижадаш сега си пиша както трябва. пък и нито съм 1вата нито последната, която е на латиница.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]
    Ти първо се научи да пишеш на майчиният си език,после се заяждай....а и нещо друго ,научи се да четеш 'миличка' ,някой да се е заяждал с теб в началото на темата?!!!
    Вместо да коментираш почвай спорт и хранителен режим.

С висене по форумите няма да отслабнеш.

Град
    при мама
    Май сте объркали темата,направте си тема и там се карайте и обиждайте

години 14
    тегло 43
    височина 1.67
    обиколка 94
    ;]

Цитирай Първоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
    176 sm
    56 kg
    75-6 sm
    Същата гръдна,но съм 1.60 / 45 кг.
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    аз съм на 19,висока съм около 158см, и обиколката ми е около 75-77см
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Izzy_
    Цитирай Първоначално написано от p0iSsOonN
    Цитирай Първоначално написано от Izzy_
    На 14 съм.
    Височина 1.68см.
    Тегло 44кг
    Гръдна 86-87см.

Значи ти си с перфектно тяло - по това което си написала.. Искам и аз като твоетоооо...
    Ами..нз.Аз си хапвам сичко(особено сладко ) и не пазя никакви диети и си ми е мн добре със сегашните ми мерки.
    Е,ся...продължавай да ни дразниш..

Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

височина 157 см
    тегло 45кг
    г.обиколока-75см
    15 год.

е ся ме провокирахте да се измеря
    възраст: 17 години
    височина : 170см
    тегло: 48кг
    гръдна обиколка: 80см
    талия: 62см
    ханш : 80см

малко повече инфо от нужното май

А ханша и талияата от къде се мерят?Ханша от най-широката част на кокалите ли?Талията под бюста ли?Колко?Гръдната на голо ли я мерите Отговорете ми на въпросите и ще ви кажа и своите мерки

Възраст : 14
    Килограми : 46
    Височина : 167 см
    Гр.обиколка : 79
    Now I've found, who I am
    There's no way to hold it in
    No more hiding who I want to be
    This is me

Цитирай Първоначално написано от Liar
    А ханша и талияата от къде се мерят?Ханша от най-широката част на кокалите ли?Талията под бюста ли?Колко?Гръдната на голо ли я мерите Отговорете ми на въпросите и ще ви кажа и своите мерки
    да, ханша най-широката част на кокалите...
    талията е най-тясното под бюста...
    и да, меря гръдната на голо, иначе ще излезе повечко

Възраст : Почти 14
    Килограми : 53-54
    Височина : 161 см
    Гр.обиколка:91

Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..

години: 17
    височина: 165
    гр.обиколка: 98-99

Град
    Somewhere around nothing!
    ...

В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?

SeXyL[!]Nk@ ама си проста като за трима. Ахаха, а пише в "Модераторска помощ" че оная другата само обиждала. Хахах ми ти да не си по-добра? Същата пача, само че с 50 кила отгоре... Аххаха никой не ти е виновен че си дебела свиня. Ходи бесней на друго място, че много нервиш вече!
    П.С. Не казвай кой да се учи да пише на майчиният си език, да не ти почвам постовете, че направо лошо ми стана като ги четях...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си