- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гръдна обиколка?
години 15
килограми 59
височина 160
гръдна 106
ааа не сте ли над 100 мъиняйте се![]()
ебавам се.
аз не съм от цицоманите![]()
височина: 161см
тегло: 51кг
гръдна: 93см
години: 17![]()
Ми аз имам доста пълна приятелка и циците и въобще не могат да се нарекат големи, даже са по-малки от моитеПървоначално написано от sexy_glezla
![]()
Височина: 169
Кг- 60(много, ам в процес на сваляне)
Гърди- 99-100-101 нз точно, отдавна не съм ги мерила
На 16 години 00
Години-14
Гръдна-91
Подгръдна-64
Тегло-49
Височина-170
Общо взето съм доволна от себе си,може би трябва да стегна малко коремчето,но съвсем малко,не че сега не е добре но съм си перфекционист![]()
абе ти си много тъпаааааааааааааааааааааа аааааааааааааааПървоначално написано от sexy_glezla
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
женския вариант на "мерене на пишки"![]()
Иеее баси кво става тука бе? Едно девойче не видях под 90, а знам че са много.![]()
ЕМ моята е 96Не е 100 нагоре
![]()
♥ ♥ ♥
ГодинКи- 15
ГърдиЧки- 103 См
ВисоЧина- 171
ТеглО- 56
![]()
If You LoVe Me, don’t KiSs Me...!♥
If yoU KiSS Me, don`t toUch me..!♥
If yoU ToUch me Don`t FucK me..!♥
If yOu fuck me..DON'T STOP..!!!
години: 14г.
ръст: 160см.
кг: 48кг.
обиколка: 92см
I won't give up, No I won't break down. Sooner than it seems life turns around and I will be strong, even if it all goes wrong. When I'm standing in the dark I'll still believe, someone's watching over me..
години: 16
гръдна обиколка: 98
кг: 58
височина: 1.69
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
bahti zlobarkataПървоначално написано от sexy_glezla
se edno az da ti kaja,4e laje6 ili v obikolkata,ili v kilogramite,6toto ako prati6 snimka si predstavqm kakvi izrastaci ima6 za gardi,a gi slaga6 v tiq santimetri.Ai hodi se gramni i ostavi momi4eto na mira
![]()
Visochina - 155
Kilogrami - 48
Grydna obikolka - 90
ee kva e taq zloba be ee az pak sam 140 visoka teja 80 kg obikolka 50 be kvo se zaqjdate vajnuto e 4oveka da mu e dobre i samy taq van6nost gledate az pak 6te pusna dr tema koqty ne se spomenava za 80ti pat kvi sa ni merkite:}avtorkata dobre se e setila ma ima dosta komfliktni li4nosti koity nqma kak da se sdarjat da napalnqt temata s gluposti:}
BeE Crazy Or laZy
bEe Hot Or not
beE ruLy Or unRuLY
beE lovely or ugLy
beE seXy oR Not
ThE Choose is in YouR HanDs...;]~
съжалявам, че не говоря по темата, но си е точно така ! АБСОЛЮТНО ВИНАГИ ще се намери някой да се заяде за нещо и темата отива подяволите ! А сега по темата : 171 съм висока, 64 кг и гръдна 92Първоначално написано от Silvi21
но си признавам, че имам широк гръм (плувкиня съм била все пак 4 год...) :P
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
тука всички сте много надарени,срам ме е да си кажа моята обиколка![]()
![]()
17/45/95
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
На 14г съм
Ръст-165
Кг-52
Гърди-85
16 години
ръст: 165см
килограми: 47кг
гръдна обиколка: 85см
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Първоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
абсолютно същото съм и аз
![]()
за гръдната не зсъм сигурна,може и по-малко да е обаче хаха