- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се наричате с гаджето?
викахме си по имена , шото нещо от рода на "сладурр""мило" вече ми станаха банални :P![]()
Marshall Mathers
по имена .но на галено
мразя лигавщини
"миличко ,бебче ,бебо ,зайче ,коте ,мило,слънце,любов моя,пате .."
блаа ,блякс ебаси гадното.
много повече ми харесва като ми каже Еми ..![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ами проблема ми е, че 80% от потребителите във форума (и ти спадаш в тва число) са за Могилино?Първоначално написано от Anabel
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Отвреме навреме поименно, в повечето случаи никак.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Първоначално написано от l0lz
въй тва наистина е тъпо направо ми се повръща
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
най вече му викам гаджее ;p но понякога и слънце
да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!
Мене една бивша ми викаше пухче що бех с енда голема коса. После почна ми вика лисиче. Енда друга ми викаше слънчо и мечо а с последната си викахме зайко байко. Абе лигава работа
Пръч
Коза
Слънчице.
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Еми аз му казвам " мило","пиле","жребецо мой","тигърче","симпатяга" и др. (не се сещам за други),
а той "тиквичке","мило","лудетино"," пиле","бебо","слънце","секси" и др.![]()
пате, красив, семейство... абе по много начини ама напослък така си викаме : )
бебче,мамеее,слънчо![]()
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
az na nego sluncho,milichuk,gotin i po ime,a puk toi na mene slunce,seksi sladka i po ime. gledame da ne prekalqvame s lignite![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Аз нямам някакви сериозни предпочитания, обикновено са стандартните, които вече сте изписали много кратно. Има едно нещо обаче, което ме дразни безкрайно много - някой да нарича гаджето си на храни и по-противни животни. Примери много- тулумбичка, баничка, геврече, сиренце... както и козичке, прасенце... Е, на мен лично би ми дошло в повече!![]()
той на мен - бебо.. аз на него - слънце.. и от време на време - мило или миличко
The blood that binds us ..till death unites us
Ама чакай малко закфо се заяждаш?!?!Както си искам така ще му викам и това,че понякога се лигавим не ти дава право да споменаваш тези дечица,защото те са с проблемиПървоначално написано от l0lz
и това,че теб не те кефят наименованията запази си мнението за теб,ако обичаш
![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
ми .. мил0.. люб0вв .. мъжлет0 ми ..![]()
а т0й .. секси .. лигл0 .. мац0![]()
What am i g0nna say when y0u make me feeL this way,,I just .. mmm !
Ти обаче на всяка тема мнение изказваш.Първоначално написано от Kukumqvka
:Д
ууууПървоначално написано от inloweee
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Естествено ! Иначе не мога да спа .. само не се заяждай или психологичен анализ ще ми правишПървоначално написано от w0sh
![]()