- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се наричате с гаджето?
Бубе,бубинка,бубке,гущелче, патенце(постоянно ме кара да имитирам пате) ии все такива лигавщини..
![]()
What i want is obvious , what i love is unique
епа меченце и казувах...а тя слънце ми казуваше..така си бехме...а кат ме ядоса...се обръщах по следнят начин "Ей чшш а два шамара?"
Кото стаа нека стаа.
Скиперзорс: the.riot.against
(моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)
МИЛУУУУУ
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Мило,слънце,бебе,бебо ..![]()
![]()
sam0o ttebe molq wechn0o da sam twoq .. s tteb na wsichk0 sam gotowa .. ;[[
по именна
мразя лигавщини![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
мило/пати/бебчи/сладуранчо/слънце/усмивко ии понякогаа.. секси :P :P :P :P :P :P :P
принципно мацони ина4е мразя милите думи и често на лайно глупак малумнико ма ми е свикнал и той отговаря със същото![]()
Страшшшноо интелигентно се изказватееееПървоначално написано от Vikitooo
----------------------------------------------------------------Първоначално написано от radybt
А за мен тва са лигавщини![]()
Мразя да ми се лигавят..Мило ок.. ама бубенце милинко сладко пилееее котеееее не знам си какви .. ужасно е
за мен той е : слънчо, мило, идиотче или лигльо
а той ми вика: мило слънце дребосъче..но най мн си обича - тъпаче..![]()
Коч...![]()
![]()
![]()
![]()
аз му казвам бебоче,злато,бебе,съкровищ ....а той на мене мацо,мило,скъпа или женоо
![]()
![]()
аз му викам говедо, той ми вика боклук :*:*:*
the sky is the limit.
По име (на галено)
*На мен - Мишок,Мише,Мишо (по-рядко),Мишле,МишеЛ (с гадно Л като оная от "Ало ало" и все такива...
аз на него често му викам "мило мое бебе" Оо като..."глупаво мое мече" от Мечо Пух ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз му викам-мило,съкровище,пате.А той на мен-котенце,мило,слънце.
Някой път по име като ми вика,ми вика Валенце :P
Аз на него - слънце
А пък той - пиленце,златенце,бебе и такам.
мишке.. най-вече, скъпа, мило ...
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
слънце, говедо, шишко, келеш, секси, любов моя, мъжа ми, хубавецо, путьо, пишкодръп, дупе, дуплио,смотаняко, миличък, бастард, My Honey, My Love, My Everything![]()
![]()
бая цветни прякори![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Мецокрецоутоникоретозайок умчовълчолисунгерчитокате ричукотипатилапигущермето канитъпоговедочепасмотаня чисексимишче си викаме.
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Ми ... аз май никак не му викамВ смисъл .. случва се да му кажа "мило" или "миличко", ама друго не. Най-често е "ей лайно" или просто "Мартинееееееееееееееееее ееееееееееее"
![]()
Докато той е човека с лигавщините ...
"бебо, беби, бебчо, маймунке, маймун, тимонче, мило, миличко, бебка, лайненце, пръдня, акано, миличката ми, обич моя ..." и какво ли не още![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!