- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се наричате с гаджето?
Аз на него Йохи, Никстази, (много често) беб...стигало се е и до тигри и лъвове.![]()
Пък той на мен по име, или беб, или някакво животно от семейството на котките пак.
Аз му казвам по име, а той по-често ми казва "мишка"
nigga stole my bike
Коте (котенце) си викаме.
И други: писе (писанке, писанчо), тиквичке, съкровище, мило...
Аз най-често му викам мило, а той - съкровище, слънце, мило.. и по малки имена.![]()
*сън*
Ууу какви сте..романтични..
Викаме си : шаран,шаранчо,шарани...аз на него понякога цаца ;д ии други риби като се сетим..
А вчера аз му казах слънчице,а той принцесо...много странно![]()
Виках му бубулече, мило, коте, а той винаги се обръщаше " МУЦУНКО".
МАЙМУНКА БЕБЕНЦЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!
Най-често слънце си викаме и двамата.А той както слънце,така и малкото,орех (след едно невероятно забавно белене на орехи,при което изядохме повечето),много рядко бебе.И по имена,разбира се.Само че с целите,никога не си говорим с галенитите имена.Ако ми каже Ели и се стряскам
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
С мойто киси, си викаме писе,писенце,писи,писо,и всичко свързано с писе...Той е мойто сладко писенце а аз неговата Сиска писка![]()
![]()
![]()
Мило,слънце или секси.![]()
I promise to love you every moment of forever..![]()
аз към него: sexy, пиянде, загорелия![]()
той към мене: sexy, пиянде, жено![]()
I walk through the valley of the shadow of death..
I'm not scared cause You're holding my breath.. <3
Ами аз най-често му викам по име или Шашко (казва се Александър, на галено - Сашо, а аз му викам Шашко, защото е шматка)![]()
Той почти винаги ме нарича Пухче, Пухи, понякога Сладурче![]()
lOve iS in The aIr
Аз мечо слънчице мъник рибарчето ми
Той мила слънчице
Първоначално написано от Vikitooo
![]()
(rofl) (rofl)
![]()
![]()
![]()
![]()
I understand. I just don`t care !:P
Най - често си казваме -- мило, но понякога и сладурче, мъник, лапе и такива лиготии. Често обичам да му казвам " дибеличък "![]()
![]()
Знаеш, че си влюбен, когато не можеш да заспиш, защото знаеш, че реалността най - сетне е по - хубава от сънищата ти ! <3
На върха на езика ми е да му говоря постоянно с думи като Любов моя, Любими, Красавецо, Мъник, Слънчице, Бебе, Сладичък мой, Суитхарт и други такива .. но просто му говоря на галено..
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Дрисльо/аи муци.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
пате или мечо
Да я отвориш без да я заболи ... Да я оближеш нежно, вкарвайки езика си в тясната и дупка..
докато горчивата и течност се излее в устата ти ... Каменица - мъжете знаят защо !♥.♥
Нали? Пф, ей тва е!!!Първоначално написано от angelsdeservetodie
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
мило животно :Д
REGGAE BOOM <3