- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се наричате с гаджето?
Аз го наричам бебее и той мен..от време на време и ''бобче'' ми вика и аз му се цупяя![]()
Believe in yourself.
Мило, миличко, сладичко, крем карамелчеШми, усмивке, ей око
динке, шишче, агнешка главичке и всякакви там черва и езици
![]()
![]()
Но предимно по имена или мило![]()
![]()
Ми , аз когато съм му ядосана му викам : гей , педерас ии все такива![]()
Аиначе си викаме : мило , зайко , фъстък ,пухчо , бебо , бонбон , слънце , захарче ии тъиии нататък
![]()
Попринцип се наричаме с имената си, но се случва да използваме сън или мило.![]()
Аз му казвам: Киро, Кирчо, Кид(и) (Идва от английското ''дечко''), Фиши, Лъв (Luv) и като се разлигавим много "миличко", Рафи.
Той ми казва: Пир, Пира, Пирина, Дечко, Мъник, Любов, Зверче.
бебе/бебчо/сладуррр/лигльо... ;Ddd
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
Г1 и Г2 (демек гадже 1 и гадже 2 : DDD )
пп Явно сме от странните хора, които си говорят на ИМЕНА... само конкретната форма на обръщение варира от настроението, демек, ако сме ок е нещо по-мило, а ако тона загрубее си минаваме на целите имена....... и на двамата са ни дълги... имената де : Р )
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз викам на жена ми "Фога"
Тони, сладко, пандишпан, treasure![]()
Аз се съмнявам !
live for the moment and be yourself ..
Когато съм и ядосан и казвам - лигло дебело бебе или по име Каринаааааааааааааааааааа
А иначе - сънчо , принцесо , бебо , малчо
А когато и се подмазвам - Пухльо , цуплo , малчо , пухинка
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
на галено имената и толкоз...па като се разлигавим вече...![]()
Най-често си викаме слънце, но не само.
Като е полу-заспал или тъкмо съм го събудила - сънчо или рошко ( има сравнително дълга коса за мъж, която сутрин хвърчи на всички възможни посоки и е адски смешен ). Като се лигавим минаваме на гадинко
Като реши да е сериозен, а аз се лигавя ми вика " абе жена .... ".