- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Не се храня, не спя, не издържам вече... :((
Здравейте.
Знам, че пускайки темата няма да реша проблемите си, но просто се нуждая от малко разбиране.
Та проблема е следния-не ям и не спя под въздействието на отрицателни емоции, стрес и нерви.Напоследък отново ми се насъбра много и усещам, че няма да издържам, ако продължавам в същия дух.
Като се скарам примерно сутринта с наще после цял ден не мога да ям, все едно организма ми се бетенорина и отказва да приеме какъвто и да е вид храна и така не ям няколко дни, да речем 3.На третия хапвам нещо дребно, защото ако приема нормално количество храна е адската болка, много по-силна от тази когато си гладен....
Относто съня-и там е ужасно положението, получих доста сериозни проблеми с гръбначния стълб, кръста и врата, от там и главоболие.Не спя спокойно, постоянно се будя и мисля за един човек и това отново и отново ужасно.Събуждам се два пъти по-изморена отколкото съм си легнала.
От всичките тези гадости ми се прецака и цикъл като че ли, да не говорим и че едва връзвам 48 килограма при височина 1.64-5....
Знам, че всичко си зависи от мен, но наистина не мога да се справя с положението.Едва на 16 години съм, а не виждам светлината в тунела.
Благодаря на всеки, отдели от времето си за да прочете темата, знам че е досадно да четеш толкова много редове пропити с негативизъм, но наистина положението е такова и няма смисъл от това да прибавям краски с идеята да разведря обстановката....
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone