.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

lOve..love...fuck offf.

Проблема ми е следния....тъй като вече два пъти се разделям с приятеля ми...и след като отново се събрахме...излизаме тая вечер по отделно при което се разбираме да се видим и да отидем на диско...той идва пиян....с неговия приятел...лигави ми са...отиваме на диско обаче искат лични карти при което аз нямам защото я изгубих преди няколко дена...и няма как да вляза той ме заеба и влезе....какво да правя...защото той твърди че мн ме обичал...и аз мн го обичам но.....немога повече....какво да правя...? мн благодаря на всички...

Град
    Велико Търново
    ostavi go kvo 6te go pravi6,az mn dobre sam kazala na priqtelq si 6tom e piqn da ne mi se mqrka pred o4ite,nqmam namerenie da mu slu6am glupostitte,ne iskam da izliza taka,4e iska da e s men samo kogato e piqn,a i 6tom te e zaebal po takav na4in kak o4akva6 da mu puka za teb,ebahti toi 6a si vliza v diskotekata,a ti gorkata otvan.ami q go ostavi toi ne te zaslujava. ako toi tolkova te obi4a6e 6te6e da ostane s teb makar i otvan.za nego diskotekata e po-vajna ne go li razbira6 sama??
    Руса кукличка

ако го искаш все още утре му вдигаш скандал ама накрая си оставаш с него-ако не го искаш ве4е просто късате и тва е
    I can't stop myself from loving you <3

въпроса е в тва че адски мн го обичам обаче ме прави ан глупачка и чака да му тичам след г***... пак аз не съм такъв човек да му дигам скандал..нз ко да му кажа казва че неможе без мен а в следващия момент ме прай на луда...;[

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ти що си губиш личната карта а?? за бой си
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Мии направи си сама изводите дали НЕможе без теб!
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Тоя голям пич бе
    ♥ ♥ ♥

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    емиии то по точно ми я откраднаха ма тва няма значение...пак аз съм си виновна....;]

зарежи го... щом се е решил да те остави пред дискотеката и да си влезе с приятелчето то явно държи повече на него отколкото на теб! няма смисъл само да си губиш времето...

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от I_hate_you_p
    емиии то по точно ми я откраднаха ма тва няма значение...пак аз съм си виновна....;]
    няма нищо, ше си намериш друг

проблема е в това че адски мнн го обичам...пък той само ме наранява...и като го питах дали ме обича каза да и неискал да късаме...

да ама не и като него толкова мн го обичам а той с всеки изминал ден ми разбива сърцето...

еми кажи му 4е му даваш последен шанс-ако се издъни още един пъ край
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    hate city plovdiv, майна
    да ама не и като него толкова мн го обичам а той с всеки изминал ден ми разбива сърцето...
    той да не ти е първото гадже?? и аз така си мислих за първото че даже и ше се оженим ама... и после след 3-4-5 свикваш

Мерси мнн на всички..

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Казваш "сайонара" и си оправяш положението..Колкото и да го обичаш и той теб,което малко ме съмнява,не можеш да позволяваш такова отношение..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ох, ко искаш от пиян човек?

Животът е адът описан в Библията!

Ти си прецени и си направи сама изводите,но ако толкова мн те обичаше нямаше да те зареже пред диското..
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Сигурна ли си, че искаш да знаеш какво точно става...?!
    Приятелят си гледа кефа, а ти седиш и се измъчваш заради постъпката му.Сега някои ще кажат, че е бил пиян и едва ли не това му е оправданието, но крайният резултат си остава същия...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    мисля,4е това между вас,не върви никак добре !Той си играе с теб....не трябва да му позволяваш да си играе с теб,и да му покажеш,4е и ти може да правиш някой неща!!запо4ни да излизаш с мом4ета...да 4атиш,нека тои да страда и да иска да се сдобрите...и да ти търси извинение!!Просто не си заслужава се занимаваш с балъци !!
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

въпроса е в тва че адски мн го обичам обаче ме прави ан глупачка и чака да му тичам след г***... пак аз не съм такъв човек да му дигам скандал..нз ко да му кажа казва че неможе без мен а в следващия момент ме прай на луда...;[
    Аз бях по абсолютно същия начин, мила, знам как се чуватваш, но той те манипулира и понеже може, за тва е и с теб, може би и заради sex-a Съжалявам, че така грубо се изразявам, но това аз го разбрах след като скъсах с бившия и когато вече не сме заедно съм адски щастлива, така че моя съвет от личен опит - Остави Го! Успех Ще намериш друг, който Наистина ще те Обича

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Сигурна ли си, че искаш да знаеш какво точно става...?!
    Приятелят си гледа кефа, а ти седиш и се измъчваш заради постъпката му.Сега някои ще кажат, че е бил пиян и едва ли не това му е оправданието, но крайният резултат си остава същия...
    +1
    Алкохолището не е оправдание ... никога! А що се отнася до приятелят ти не мисля, че те заслужава ... всъщност с това поведение не заслужава нито 1 момиче. Остави го, щом предпочита да ходи на диско вместо да е с теб - нека върви (не е единственият мъж на тази земя :P ) успех мила
    So free

Адски мн ви благодаря за помоща...мн ми помогнахте

Супер фен
    Не знам за теб ама това неговото не се нарича любов

Град
    в мазето ;dd
    ше си намериш друг

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си