- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кученцето ми =(
Исках просто да споделя защото ми е мн тежко. Кучето ми умря днес следобед. Казваше се Хара кето значи радост..
Влязла е в спалнята на наще задишала се е учестено е легнала до леглото. Майкам и помислила че си е играла и се е изморила и е отишла да я погали... Само чух че пищи и вика пастрока ми. Аз взех малката ми сестра и я заведох в хола да не гледа. Заведоха я на ветеринар и там са казали че е получила инфаркт или е имала сърдечен тумор... Струва ми се нереално защото беше само на 8 и половина и си беше доста енергична... Даже на обяд бяха с малката ми сестра навън и играеха и се гонеха.
Оф ужасно е. Никой в къщи не е на себе си и през 5 минути се чуват хлипания...![]()
Много съжалявам, миличка.
Ще кажа само, че всяко хубаво нещо си има и край/дори и живота/, знам, че звучи тривиално но все пак...
Колкото и да ти е трудно, направи усилия в съзнанието си да запазиш само хубавите моменти прекарани с кученцето, те ще ти помогнат по-лесно да преодолеш загубата му...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Съжалявам...
Случва се, колкото и да е жалко. Честно, на мен ми е по-мъчно като чуя за умряло животинче, отколкото за човек. Наистина е тъжно, особено когато си бил постоянно с това животно, независимо куче или котка или златна рибка...
Дано бързо свикнете с мисълта... поне няма да е чак толкова трудно...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Mn sujelqvam...![]()
znam kakvo ti e i na men mi se e slu4valo
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
И моето куче умря,още на 6ти Януари.Бях се привързал към него ужасно много.Цели 3 дни след това направо не ми се живееше... Но,какво да се прави-трябва да се продължи напред!Вече си взех ново куче и ще си го гледам и обичам,както старото!Имаш моите съболезнования
!
абе само ако ми каже6 за6то я пишеш тая тема нас кво ни интересува ве няма те ли си др работа ве ко може да направим бе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Просто иска да сподели, кво толкова...Първоначално написано от kocko
...
По темата -> Представям си колко ти е гадно...наистина е ужасно![]()
![]()
![]()
i moito morsko svinche ymrq i papagala mi sashtoПървоначално написано от dmgto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trust is like a paper once it's crumpled it can't be perfect again
Ужас! Горкото кученце...![]()
Спомних си, когато нашето куче умря, защото го отровиха...бях на 7-8 години и написах нещо като писмо, в което си спомнях за всички хубави мигове и игри...и до ден днешен като го чете някой от семейството ми - плаче...![]()
![]()
![]()
![]()
Съжалявам![]()
![]()
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Много съжалявам миличка,сигурно в оммента ти е много много тежко!Но ти и твоето семейство ще го преодолеете както каза някой всичко хубаво си има край.
И баба ми това каза и увика майка ми че реве по телефонаПървоначално написано от Pliok0019
Според мен някой който не е имал куче или друга животинка изобщо не може да си го представи... Когато я взехме бях на 10 а сестра ми на 9 и специално сме си я избирали.Ние си я възпитавахме, извждахме я, грижехме се... Да не говорим за игрите и за това как вечер я викахме да спи или в мойто или в нейното легло въпреки че мама не разрешаваше...
А малката ми сестра е израснала с нея (сестра ми е на 5) и и е била другарче във всичките игри защото тя по принцп е затворено детенце и си няма мн приятели... Всички в семейството мн си я обичахме защото беше мн мило и послушно куче...
Пастрока ми цял ден не е на себе си. За първи път го виждам толкова разтроен.
Знам че е животинка ама си беше част от семейството ни...![]()
Благодаря на всички за милите думи и съжалявам за вашите домашни любимци..
Съжалявам, мили4ка. Знам колко силно можеш да се привържеш към животинка, с която си израснал и колко е тъжно после, като я загубиш.. Бих те посъветвала да си вземете ново ку4енце, ако имате намерения да гледате, разбира се. Така ще ви мине много по-бързо.
![]()
Робинята на Quench
Само куче,но винаги домашния ти любимец те обича и е до теб,отколкото някои хора,които ти се правят на приятели...По темата-съжелявам за кученцетоПървоначално написано от Pliok0019
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along