.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

искам одтелно

офффф майка ми мн ме дразни мн я обичам но и много ме дразни аз сум на 16 а тя си мисли че съм на 11 , , , с каквото и момче да тръгна тя не го харесва тъпа раота , , , как да и каа че искам да живея отделно със приятелят ми тя този го харесва това е хуафото

Mi sednete i pogovorete kaji i 4e ve4e ni si tolkova malka ,4e sama moje6 da precenqva6 za gajetata si i t.n. edin otkroven razgovor i vsi4ko se izqsnqva =)
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Град
    sofiq o.k
    абе ти си мн спрела бе цтцтцт ште живееш отделно гледаи 4е незнаеш дали ти се ебе или пикае бе
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Град
    тРоЯн
    оТДелно се пише ! не си ли малко малка да живееш с приятеля ти ?
    I long to have you now
    to whisper secrets in the night
    I don't want nothing from the world
    just you to be huddled in me..

Ти си само на 16, как така ще се изнесеш у приятелят ти? Майка ти, ако има малко съвест, ще ти дигне жесток скандал! А ти ако се заинатиш и отидеш въпреки всичко при него, след време като се разделите (нали не си мислиш, че ще се ожените ) къде ще отидеш да живееш?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

И аз мисля , че си още малка за това...
    Все пак такива решения са доста сериозни, а и все още родителите ти отговарят за теб... Но ако си сигурна в приятеля си и много искаш да живееш с него , единствения начин е да поговориш с майка си и да я обедиш, че вече си отговорна и можеш сама да се грижиш за себе си...
    Макар, че според мен е доста рано за тва...

mn ste skapani si4ki mersi edinstveno na 1q komentar . .. 1q 4ovek

Цитирай Първоначално написано от slim__shadygirl
    Mi sednete i pogovorete kaji i 4e ve4e ni si tolkova malka ,4e sama moje6 da precenqva6 za gajetata si i t.n. edin otkroven razgovor i vsi4ko se izqsnqva =)
    mersi +1

PROVOKIRAM TEEE!!!!

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    споко, аз съм почти на 20 и все още понякога майка ме има за 12/13 годишна, при всички майки е така можеш да й кажеш примерно, че си достатъчно голяма, за да избираш приятелите си, но да живееш с него...наистина е рано още, животът не е само за ден/два, не е само розов, колкото изглежда през очите на влюбено момиче, повярвай ми, имаш достатъчно време пред себе си, за да го разбереш.

Цитирай Първоначално написано от елиена
    priqtelqt mi mnogo me obicha su6to taka i az ne znam no imam chustvoto 4e mi e izneveril sys nai dobrata mi priqtelka ;( . . . obicham gi i dvamata i nz kak da razbera da li e vqrno . . . kazaha mi 4 4oveka ve4e ;( ako te mi priznaqt 6te e po dobre az shte ocenq 44e sa mi priznali no ne iskam da me lujat za6toto mnogo gi obicham ;(
    Не си сигурна дали ти изневерява с НАЙ-ДОБРАТА ТИ ПРИЯТЕЛКА, а искаш да ходиш да живееш при него!?!??! Я пак си помисли преди да започнеш да обиждаш!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kocko
    абе ти си мн спрела бе цтцтцт ште живееш отделно гледаи 4е незнаеш дали ти се ебе или пикае бе
    Абсолютно.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен

Re: искам одтелно

Цитирай Първоначално написано от елиена
    Офффф, майка ми мнОГО ме дразни. МНОГО я обичам, но и много ме дразни. Аз сЪм на 16, а тя си мисли, че съм на 11 , , , С каквото и момче да тръгна, тя не го харесва. Тъпа раБота , , , Как да Й каЖа, че искам да живея отделно С приятелЯ ми? Тя този го харесва. Това е хуБаВото.

Когато му дойде времето - тогава. ЖивоТЪТ не е свършил. Може би ще стане, когато се научеш да пишеш грамотно, тогава сигурно като си безгрешна - няма да има повод някой от вашите да те дразни и да ти прави забележки.

Майка ти като много други не иска да пораснеш. Колкото и да не ти харесва си е факт. А и според мен не се изнасяй при него. Може да му ходиш на гости с преспиване за някой и дрег ден. И това е решение а и всечке ще сте доволни
    Голям размер на картинката! /machoka/

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Как на 16 ще живееш сама с приятеля си? Да не си циганка...Наистина си много спряла...

Град
    в мечтите ти
    Малка си да живееш с него, да.Колкото и да твърдиш, че сме скапани,това е положението.как си го представяш това нещо-ти ще живееш у приятеля си, а вашите ще те издържат Еми съвсем нормално е да не ти позволят.Завърши училище, започни да се издържаш сама,пък при който искаш ходи да живееш.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си