- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- искам одтелно
офффф майка ми мн ме дразнимн я обичам но и много ме дразни аз сум на 16 а тя си мисли че съм на 11 , , , с каквото и момче да тръгна тя не го харесва
тъпа раота , , , как да и каа че искам да живея отделно със приятелят ми тя този го харесва това е хуафото
![]()
Mi sednete i pogovorete kaji i 4e ve4e ni si tolkova malka ,4e sama moje6 da precenqva6 za gajetata si i t.n. edin otkroven razgovor i vsi4ko se izqsnqva =)
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
абе ти си мн спрела бе цтцтцт ште живееш отделно гледаи 4е незнаеш дали ти се ебе или пикае бе![]()
![]()
![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
оТДелно се пише ! не си ли малко малка да живееш с приятеля ти ?
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
Ти си само на 16, как така ще се изнесеш у приятелят ти?Майка ти, ако има малко съвест, ще ти дигне жесток скандал! А ти ако се заинатиш и отидеш въпреки всичко при него, след време като се разделите (нали не си мислиш, че ще се ожените
) къде ще отидеш да живееш?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
И аз мисля , че си още малка за това...
Все пак такива решения са доста сериозни, а и все още родителите ти отговарят за теб... Но ако си сигурна в приятеля си и много искаш да живееш с него , единствения начин е да поговориш с майка си и да я обедиш, че вече си отговорна и можеш сама да се грижиш за себе си...
Макар, че според мен е доста рано за тва...
mn ste skapani si4ki mersi edinstveno na 1q komentar . .. 1q 4ovek![]()
споко, аз съм почти на 20 и все още понякога майка ме има за 12/13 годишна, при всички майки е такаможеш да й кажеш примерно, че си достатъчно голяма, за да избираш приятелите си, но да живееш с него...наистина е рано още, животът не е само за ден/два, не е само розов, колкото изглежда през очите на влюбено момиче, повярвай ми, имаш достатъчно време пред себе си, за да го разбереш.
Не си сигурна дали ти изневерява с НАЙ-ДОБРАТА ТИ ПРИЯТЕЛКА, а искаш да ходиш да живееш при него!?!??! Я пак си помисли преди да започнеш да обиждаш!Първоначално написано от елиена
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Абсолютно.Първоначално написано от kocko
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от елиена
Когато му дойде времето - тогава. ЖивоТЪТ не е свършил. Може би ще стане, когато се научеш да пишеш грамотно, тогава сигурно като си безгрешна - няма да има повод някой от вашите да те дразни и да ти прави забележки.![]()
![]()
Майка ти като много други не иска да пораснеш.Колкото и да не ти харесва си е факт. А и според мен не се изнасяй при него. Може да му ходиш на гости с преспиване за някой и дрег ден. И това е решение
а и всечке ще сте доволни
Голям размер на картинката! /machoka/
Как на 16 ще живееш сама с приятеля си? Да не си циганка...Наистина си много спряла...
Малка си да живееш с него, да.Колкото и да твърдиш, че сме скапани,това е положението.как си го представяш това нещо-ти ще живееш у приятеля си, а вашите ще те издържатЕми съвсем нормално е да не ти позволят.Завърши училище, започни да се издържаш сама,пък при който искаш ходи да живееш.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...