- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отгоре
Момичета, когато правите секс, менкате ли се с приятеля си, т.е. вие да сте отгоре, аз рядко, ама нещо май не ми се отдава. В смисъл готино ми е, ама ми е малко трудно? При вас как е? Момчета а на вас готино ли ви е, когато мацката е отгоре?
Когато искам-УСПЯВАМ,когато мога-ПРОЩАВАМ,когато обичам-НАРАНЯВАМ и никога не СЪЖАЛЯВАМ...
za mujete e po qko otdole ... ;] pone za mene shott sam mruzel![]()
http://vbox7.com/play:bbb59eec
4ever !!! :]
Редуваме се![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
ами менкаме се, но аз попринцип предпочитам да съм отгоре![]()
Е моят е по- мързелив и все аз съм на черешата..то да му омръзне вече на човек![]()
♥ ♥ ♥
Да тва момичето да е отгоре е супер![]()
![]()
Заеби го и ела при менеПървоначално написано от Vikitooo
Аз ше те клатим като Калифорнийско Земетресение
![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Мерси все пак за предложениетоПървоначално написано от kocko
![]()
♥ ♥ ♥
Мразя да съм отгореБившия ми предпочиташе той да контролира нещата така че съм се качвала само 3-4 пъти и то съвсем в началото докато още изпробвахме какво ни харесва и какво не. Ако съм седнала в него и сме в колата по може ама ездачката ми е супер гадна..
![]()
И аз не оби4ам да съм отгоре. Изморително ми е, не мога да нацеля темпото като хората и ми е адски трудно да свърша така.
![]()
Робинята на Quench
Mоят приятел пък иска все той да е отгореПървоначално написано от martyy
![]()
Аз искам да съм отгоре,но все още не ме бива в това.![]()
Подкрепям.Първоначално написано от SINDEL
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
az predpo4itam da sam otgore no kogato se izmorq se razmenqme![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
NaEbI Me I Me ZaEbI
Седнала в него е супер, но иначе не обичам особено да съм отгоре. Е, като се измори или ако искам да го "понасиля" съм отгоре.....но не предпочитам!
Често се менкаме и на мен ми е кеф,щото се справям завидно добре отгоре и ми е готино като винаги успява да свърши за норматив.![]()
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
Първоначално написано от slun4ice
и аз така,нещо хич не ми се отдава,съгласна съм с мацките от по гореSINDEL
И аз не оби4ам да съм отгоре. Изморително ми е, не мога да нацеля темпото като хората и ми е адски трудно да свърша така![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
И аз предпочитам приятелката ми да е отдолу, защото отгоре не се справя много добре, а и не й е удобно. Освен това аз контролирам положението, така че всичко е ОК, щом и на двамата ни е кеф.![]()
Ми честно казано на мене ми е любимата поза да съм отгоре,много е готино проникването,и специално аз не се изморявам защото се редуваме с моето коте в ритъма![]()
s biv6iq mi priqtel kato pravehme sex se smenqhme bila sm otgore qko e ama mn se izmorqva6![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
vse mi e taq i otgore i otdolu vse az komandvam parada, a ina4e mai po-lesno svur6vam otgore, no puk ne vinagi vsi4ko e po-priqtno kogato e po-lesno
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Сменяме се,но като съм аз отгоре приятеля ми свършва по-бързо и аз също свършвам по-лесно като съм отгоре![]()
И на мене ми е трудно да уловя ритъма, освен тва не знам какво да правя. Момичета вие като сте отгоре, кво праите, в смисъл целувки..ръце...?
Когато искам-УСПЯВАМ,когато мога-ПРОЩАВАМ,когато обичам-НАРАНЯВАМ и никога не СЪЖАЛЯВАМ...
Отгоре изобщо не ме бива .. Като пън съм .. Не мога аз така ..Първоначално написано от dan dan dan
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
целувки ръце... всичко..Първоначално написано от dan dan dan
на мен, пък, въобще не ми е изморяващо, нито виждам нещо сложно в тва да си отгоре, както се изразиха повечето девойки..
И за мен се отнася това.Първоначално написано от rozova_lady
Този въпрос е доста спорен.. всичко като, че ли е фифт-фифти![]()
Аз днес опитах,но не се получи.Изобщо не се справям.Много тъпо се почувствах и сменихме позата