.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54

Тема: Отгоре

Предпочитам момчето да ме контролира. Изцяло. Когато съм отгоре се чувствам прекалено властна, а що се отнася до секса предпочитам да съм подчинена.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Аз искам тя да е отгоре.. тя не иска, мисли, че не се справяла добре.. а тя се справя много повече от добре, но я намързява усещам. Иначе повечето пъти аз съм отгоре.. ако имам заслуги или просто съм изнервен от деня.. получавам подарък тя да е отгоре известно време

Цитирай Първоначално написано от EmILiA`
    Често се менкаме и на мен ми е кеф,щото се справям завидно добре отгоре и ми е готино като винаги успява да свърши за норматив.
    късметлийка на мен попринцип бързо ми ставаше скучно ( едно време когато правех секс, ех хубави времена бяха) та с тогавашния ми приятел се сменяхме кой да е отгоре. + това той е доста по голям от мен и направо ме задушаваше като ми беше отогоре. аз най-после се научих какво да правя като съм отгоре и се разделихме какво да се прави. сега сигурно съм забравила вече, то бая време мина
    be a good boy!!!

Оффтопик:
    Намери с някой възстанови тренировачния режим :P

Цитирай Първоначално написано от psihiran
    Оффтопик:

това предложение ли беше
    be a good boy!!!

Re: Отгоре

Цитирай Първоначално написано от dan dan dan
    Момичета, когато правите секс, менкате ли се с приятеля си, т.е. вие да сте отгоре, аз рядко, ама нещо май не ми се отдава. В смисъл готино ми е, ама ми е малко трудно? При вас как е? Момчета а на вас готино ли ви е, когато мацката е отгоре?
    В колата му се налага да съм отгоре , той е висок 1.90 и трудно се побира- последния път когато беше отгоре в колата си контузи коляното и не можеше да отиде на работа Иначе принципно се менкаме, не се задържаме много на една поза...Всички пози, в които съм легнала(неподвижна) ми харесват, когато съм отгоре ми е забавно, защото контролирам нещата...ноо съм си мързел и аз... А него много го е яд като види, че някой го мързи повече от него
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Цитирай Първоначално написано от just_a_girl_z
    Оффтопик:

това предложение ли беше
    Хвана ме :Р Предложение беше да си намериш човек, с когото да го правиш. Друго конкретно не съм писал Макар, че Нзн

Оффтопик:

това предложение ли беше
    Хвана ме :Р Предложение беше да си намериш човек, с когото да го правиш. Друго конкретно не съм писал Макар, че Нзн

ми аз си намерих, но той има проблеми със самолета и неговото вдигане
    be a good boy!!!

О, кажи, че си правиш майтап?

идея си нямаш колко мн искам да се шегувам ама не е така. на 3 пъти бях гола, супер разгонена и навита да изпълня всичките му сексуални фантазии и на него просто не му стана
    be a good boy!!!

Сритай го в топките, да си сигурна, че няма и да стане повече никога
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

.. Аз ще се разплача накрая недей така..
    Аз нямам проблеми със самолета като Б51 е.. бомбардира лети с километри и часове наред, ке немоем го преземим понякога :P
    Шегата настрана.. много неприятно ако на мен ми се отдаде подобна вазможност имам в предвид.. "на 3 пъти бях гола, супер разгонена и навита да изпълня всичките му сексуални фантазии"

Бтв горката, много е гадно така,но не си виновна, сигурно има някакви проблеми.Говорили ли сте за това защо не му става?

Аз се сещам за много лесен начин да се разбере, че не е в теб проблема.. ама ше прозвучи много нагло..
    Пък и много ми станаха "предложенията" за вечерта :P

Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Бтв горката, много е гадно така,но не си виновна, сигурно има някакви проблеми.Говорили ли сте за това защо не му става?
    да доста пъти. даже съм го питала дали го вазбуждам и той ми е казвал че го възбуждам и то мн. примерно като сме си писали разни разказчета и тн е свършвал, но с мен просто не му става. ама и неговата не е лека 2 години без секс само на ръчна
    be a good boy!!!

извинявам се на авторката че малко и развалихме темата
    be a good boy!!!

Е всички преди да почнат полов живот карат по 4-5-6 години зависи .. и повече на въпросната "ръчна" това извинение ли трябва да е ?
    alias det { if (key isin $1) { msg $active $remove($dll(darkenginex.dll,$1,$2-),$left($2,2)) } | else { dem  $+ $dll(darkenginex.dll,$1,$2-) } }
    alias dem { msg $active  $+ $dek $+  $+ $1- }

Е всички преди да почнат полов живот карат по 4-5-6 години зависи .. и повече на въпросната "ръчна" това извинение ли трябва да е ?
    амиии да знам ли може да има травна от бившата си която го въртя ч година, не му пусна ( защото се водеше девствена, той я е отворил с пръстчета), заряза го и спа с някакъв в някакъв парк
    be a good boy!!!

Абе травмиран.. да не е момиченце..
    Ти го травмирай :P Кви са теа работи да те разочерова в такива неловки ситуации.. непростимо за едно/ин момче/мъж. Няма да цитирам пак, че..

И аз моля за извинение, че така грозно успамихме темата
    alias det { if (key isin $1) { msg $active $remove($dll(darkenginex.dll,$1,$2-),$left($2,2)) } | else { dem  $+ $dll(darkenginex.dll,$1,$2-) } }
    alias dem { msg $active  $+ $dek $+  $+ $1- }

да не останат с впечатление нашите читатели, че се изживявам като секс богиня. напротив признавам си, че имам малко опит просто реших да споделя.

пак се извинявам на авторката че и развалихме темата
    be a good boy!!!

да не останат с впечатление нашите читатели, че се изживявам като секс богиня. напротив признавам си, че имам малко опит просто реших да споделя.

пак се извинявам на авторката че и развалихме темата
    Ми почнете да коментирате чукането и позите в него или по-конкретно ездачката, че да стане интересно. Точно в този късен час му е времето

[quote="cherinka"]
    Цитирай Първоначално написано от dan dan dan
    И на мене ми е трудно да уловя ритъма, освен тва не знам какво да правя. Момичета вие като сте отгоре, кво праите, в смисъл целувки..ръце...?
    целувки ръце... всичко..
    на мен, пък, въобще не ми е изморяващо, нито виждам нещо сложно в тва да си отгоре, както се изразиха повечето девойки..

Цитирай Първоначално написано от rozova_lady
    Ми честно казано на мене ми е любимата поза да съм отгоре,много е готино проникването,и специално аз не се изморявам
    И за мен се отнася това.

Saglasna sym
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Обожавам да съм отгоре..много ми е яко а и на "човека отдолу" му харесва,затова често се менкаме по време на секс
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

just_a_girl_z няма проблем, не се притеснявай, дано се опраите с твоя човек. Ама добре де, така и не ми казахте, какво правите докато сте отгоре, целувате ли го, пипате ли го(къде)? Сори ама искам да се понауча и аз отгоре
    Когато искам-УСПЯВАМ,когато мога-ПРОЩАВАМ,когато обичам-НАРАНЯВАМ и никога не СЪЖАЛЯВАМ...

С времето ще свикнеш Не мисля, че може да се каже точно какво да правиш, просто следваш ритъма или направо го определяш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си