.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Hybrid View

Много е относителен отговора...Вс е според зависи...Понякога чувстваш всичко на куп..
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Град
    Boulevard of broken dreams
    ами зависи от подробностите ... колко време е минало какви са ми чувставата и отношенията с него и от мн неща...
    съдейки по предишни реакции може би най-големия изблик на чувства беше когато бяхме скъсали от около 2-3 седмици но бяхме в мн яки приятелски отношения той беше у нас. аз си сушах косата и щяхме да излизаме и той ми го изтърси ей така между другото и.... малко се поразвиках и го замерих с сешоара ама не уцелих и той избяга а иначе в повечето случеи е по скоро незаинтересованост но тъй като явно е решил да се похвали питам от учтивост :P общо взето не ми пука особено....

Даже аз да съм го скъсала и да е минало много време.. като го видя с някое момиче ми кипва.. нз защо изпитвам гняв и ми е гадно.. а защо и аз нз

Супер фен
    Ами зависи ... обикновено проявявам безразличие .... или пък се радвам за него,ако сме си останали по - близки и след края ... ядосвала съм се само за този,който обичах преди ... но той не е имал точно връзка .. ходи за по 1 - 2 дена и късат ... ама пак се нервех.
    Обичам те <3 !!!

ммм..ако вината не е била в мен от раздялата..и аз още го харесвам..определено бих се ядосала...завистта също ще окаже влияние.. желанието за мъст и побой над новата също ..но ако чувствата вече ги няма...ще ми е все едно...може би ще се радвам за него и ще ми е интересно кой ми е заел мястото
    Everything Happens For A Reason!...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Ревност.

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!

Re: Когато се случи...

Цитирай Първоначално написано от tvoqta__me4ta
    Имали сте връзка и сте се разделили по една, или друга причина...какво чуство ви облива когато разберете, че си има нова приятелка(Гняв, Завист, съжеление, радост(че сте се отървали) или се радвате се за него и тн.)Просто ми е интересно извинявам се, ако темата се повтаря
    Мм гняв, завист, съжаление ии малка доза безразличие ... Не знам защо, амаа .. някак си всичко се слива в едно чувство ... ии ако още твърде много го обичаам започвам да цивра веднага (е ако съм си у дома, ако ли не кат се прибера!)
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Ами зависи от много неща...,но по принцип се радвам за човека отсреща и се надявам другата да го направи щастлив...

Само в последната си връзка...изпитвах ярост,злоба,гняв,болка и всичко останало,защото новата беше най-добрата ми приятелка...Но с времето,се радвах - за себе си,че ги разбрах колко пари струват на време...

Ако е минало доста време от раздялата ни..мисля че по скоро бих се зарадвала,но ако сме разделени от скоро и той е причината за раздялата..ревност гняв..завист..сигурно ще плача..макар че смисъл няма,но..ЕХХ ЛЮБОВ

Голям фен Аватара на Ice
    Минаха почти 2 месеца от както сме разделени.На следващия ден го видях с новата му приятелка, стана ми неприятно, но се радвам за него.Нищо, че вече е с друга.
    Everything happens for a reason..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си