.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

ленти за депилация Strep

Някой ползвал ли ги е и след колко време поникват пак косъмчетата.Изобщо струват ли си тия 10-11 лева?
    Lof YAaA..!

Град
    Ha MopeTo (sun)
    докато не опиташ-няма да разбереш
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Аз лично не съм доволна като цяло от стреп лентите с восък . Не махат хубаво всички косъмчета , а които ги "махне" на третия ден са порастнали ! Да не говорим колко трудно се мие восъка . Иначе една кутийка е около 10 лева . Ако искаш опитай .

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Дева също са добри и са само 4 лв. в "Метро"! Ползвала съм ги, както и Strep, но разлики освен цената-нямат!
    Косъмчетата израстват след около седмица.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Дева също са добри и са само 4 лв. в "Метро"! Ползвала съм ги, както и Strep, но разлики освен цената-нямат!
    Косъмчетата израстват след около седмица.
    Хммм мисля да си взема тези на Дева дано наистина са добри както казваш А те колко са в опаковка ?Пак ли 20?
    Lof YAaA..!

Аз съм ги ползвала и голяма част да не кажа целият восък остава по кожата.... Лентите на Veet според мен са по-добри
    Целувката е езикът на Света ! Искаш ли да си поговорим ?

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Hubavi sa lentite vajnoto e da mojesh da se spravqsh sami4ka zashtoto ina4e nqma da gi skubish, a kusash i nqma kak da ne ti poniknat na 3-tiq den a za tova 4e trudno se mie vosuka v opakovkata s lentite si ima i kurpi4ki koito se polzvat to4no za tova...kakto ti si reshish.Upeh!
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Вземи си Вийт и
    1 месец си без грижи

ami az re6ih da gi polzvam i posle mn sajalqvah cqlata lepneh i se tarkah s voda - stana o6te po-zle sled tva se tarkah s olio ... be6e ko6mar a i ni6to po4ti ne mahat nz sigurno ne sam gi polzvala pravilno no i nikoga nqma da opitam pak
    Th3 l0v3 iSss s0mE kInd of mIrAclee

ползвам ги..не съм много доволна

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Вземи си Вийт и
    1 месец си без грижи
    Хаха.Колко?

AMAN!

На вийт според мен са по-добри. Тия стреп нищо не ми махнаха.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Дали си ги нагряла както трябва? А относно восъка- при мен нищо не ми лепи, защото след епилиране се търкам с кърпичката от опаковката.

От Veet изобщо не съм доволна- махна цифром и словом 1/един/ косъм!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

А колко струват лентичките на Вийт?И колко са в опаковка?
    You're the voice I hear inside my head
    The reason that I'm singing
    I need to find you
    I gotta find you
    You're the missing piece I need
    The song inside of me
    I need to find you
    I gotta find you
    Oh yeah

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Ползвах на Вийт и не съм доволна. От депилароара на Стреп - също. Кола маската им е по-добра, но е скъпа и не си струва. В някои от по-горните мнения посочиха "Дева". Май е по-добрия избор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си