- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ленти за депилация Strep
Някой ползвал ли ги е и след колко време поникват пак косъмчетата.Изобщо струват ли си тия 10-11 лева?
Lof YAaA..!
докато не опиташ-няма да разбереш
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Аз лично не съм доволна като цяло от стреп лентите с восък . Не махат хубаво всички косъмчета , а които ги "махне" на третия ден са порастнали ! Да не говорим колко трудно се мие восъка .Иначе една кутийка е около 10 лева . Ако искаш опитай .
Дева също са добри и са само 4 лв. в "Метро"! Ползвала съм ги, както и Strep, но разлики освен цената-нямат!
Косъмчетата израстват след около седмица.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Хммм мисля да си взема тези на Дева дано наистина са добри както казвашПървоначално написано от kalpazanka
А те колко са в опаковка ?Пак ли 20?
Lof YAaA..!
Аз съм ги ползвала и голяма част да не кажа целият восък остава по кожата.... Лентите на Veet според мен са по-добри![]()
Целувката е езикът на Света ! Искаш ли да си поговорим ?
Hubavi sa lentite vajnoto e da mojesh da se spravqsh sami4ka zashtoto ina4e nqma da gi skubish, a kusash i nqma kak da ne ti poniknat na 3-tiq den a za tova 4e trudno se mie vosuka v opakovkata s lentite si ima i kurpi4ki koito se polzvat to4no za tova...kakto ti si reshish.Upeh!![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Вземи си Вийт и
1 месец си без грижи![]()
ami az re6ih da gi polzvam i posle mn sajalqvah cqlata lepneh i se tarkah s voda - stana o6te po-zle sled tva se tarkah s olio... be6e ko6mar a i ni6to po4ti ne mahat nz sigurno ne sam gi polzvala pravilno no i nikoga nqma da opitam pak
Th3 l0v3 iSss s0mE kInd of mIrAclee
Хаха.Колко?Първоначално написано от sladku_bebzi
![]()
AMAN!
На вийт според мен са по-добри. Тия стреп нищо не ми махнаха.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Дали си ги нагряла както трябва?А относно восъка- при мен нищо не ми лепи, защото след епилиране се търкам с кърпичката от опаковката.
От Veet изобщо не съм доволна- махна цифром и словом 1/един/ косъм!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
А колко струват лентичките на Вийт?И колко са в опаковка?
You're the voice I hear inside my head
The reason that I'm singing
I need to find you
I gotta find you
You're the missing piece I need
The song inside of me
I need to find you
I gotta find you
Oh yeah
Ползвах на Вийт и не съм доволна. От депилароара на Стреп - също. Кола маската им е по-добра, но е скъпа и не си струва. В някои от по-горните мнения посочиха "Дева". Май е по-добрия избор.