Продавам Sony Ericsson P1i
Продавам го в оргиналната му кутия с диск с софтуер + кабел към компютър и слушалки. GSM-a е в прилично състояние. Закупен е от Globul. Гаранцията е загубена. Не е ходил в сервиз поради каквито и да е причини. За съжаление в момента нямам възможността да ви предоставя снимки на GSM-a.
ЦЕНА: 400лева !
Теxнически харатеристики:
- Размери:
дължина: 10.6см
широчина:5.5см
- Тегло: 124г.
- Дисплей: TFT; 240x320pixels; 256K цвята; TFT touchscreen.
- Има: Заключване на клавиатурата; Бързо набиране; Гласово набиране; Вибрация; Полифоничен звук; Диктофон; Аларма; Калкулатор; Профили; Валутен конвертор; Органайзер; Предикативно писане T9; Игри + възможност за сваляне; Часовник; Камера 3.15 MP, 2048x1536 pixels ; Видеозапис; Инфрачервен порт ; Bluetooth ; MP3 Плеър ; Wi-Fi; SMS; MMS; WAP 2.0 - HTML (Opera); JAVA; ОС - Symbian OS v9.1, UIQ 3.0; HTML Browser; GPRS - Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps.
- Памет: 160мб + възможност да се постави карта.
-ЦЕНА: 400лева !
Телефон за връзка: 0897617550
Град: Стара Загора
Мега фен
Хубав телефон!
Който го вземе няма да сбърка!
Мега фен
Първоначално написано от
BallFace
ЛЕЛЕЕЕЕ а аз се прецаках с няква нокиа за 360, като с още малко пари можех са си купя страшен телеофн
bump + моля не наспамявай темата... направи си нова тема ако искаш да се похвалиш, че имаш този твой навик..
мерси
Моля те прати ми на лично снимки на целия комплект, имам сериозен интерес. Чисто нов ли е телефона? Пиши ми ако искаш на skype - spitfirebg
bump (все още не е продаден)
Правила за публикуване
Вие не можете да публикувате теми
Вие не можете да отговаряте в теми
Вие не можете да прикачвате файлове
Вие не можете да редактирате мненията си
Правила