.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

тъжна история

predpolagam 4e tazi tema e za tuk...taka 4e 6te vi pi6a...
    Moqta istoriq e slednata s moqta nai-dobra priqtelka sme zaedno0o0 i nerazdelni ot okolo0 6 godini ve4e sega az s1m na 16 a tq na 15.... vsi4ko0o be6e nared dokato0 tq ne zamina s tehnite na po4ivka za 10 dena.... v1rna se korenno0 promenene s drugo0o mislene govor razbirane na ne6tata
    ...prikazva samo0o za novite si priqteli ot tam t1ji za tqh....
    Adski mi e gadno0 4e nai dobrata mi priqtelka e taka otdale4ena ot mene...iskam si q obratno0o daite s1veti.. molq vi za6toto0o mi e mnogo0o gadno0
    Blagodarq vi predvaritelno0
    To love is easier than to prove your love!!!

Ох, и на мен ми се случва нещо подобно, може да се каже че те разбирам.
    Знам ужасно е, тя се отчуждава от мен, а когато подхвана темата ми затваря телефона и ми се сърди. Всеки ден е по кафета и на море, а когато няма с кои да иде вика мен. Както и да е.
    Съветът ми е да си направите един мн хубавичък разговор заедно и да и кажеш как се чувстваш без да криеш нищо! Щом сте били толкова дълго заедно значи ще те разбере и ще се спре за малко да помисли какво става.

ami az i kazvam ama tq tv1rdi 4e nqma takova ne6to 4e o6te me obi4ala....4e ne se epromenila...ve4e nitymi seobajda sutrin(kakto0 obiknoveno0) nito0 mi spodelq samo0o za priqtelite i ottam govori ..... t1po mi stava i nzkvo0 da pravq
    ..

Цитирай Първоначално написано от faxy
    ami az i kazvam ama tq tv1rdi 4e nqma takova ne6to 4e o6te me obi4ala....4e ne se epromenila...ve4e nitymi seobajda sutrin(kakto0 obiknoveno0) nito0 mi spodelq samo0o za priqtelite i ottam govori ..... t1po mi stava i nzkvo0 da pravq
    ..
    Това каза ли й го?

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    Напълно те разбирам.Аз се чувствам по същият начин като теб,само че се познавам с моята най-добра фр вече 11години.Откакто си има и приятел вече не я чувствам толкова близка.Все едно вече не ми е най-добра приятелка.Караме се и доста по-често,започнахме да се виждаме и много по-рядко.Като се опитам да й кажа нещо все едно нищо.Много ми е гадно,защото когато ми е нужна,нея я няма.Вече се интересува само от него,а др е без значение.
    Моят съвет е да поговориш още докато е по-рано.Недей да позволяваш да се отдалечите още повече,защото тогава ще бъде доста по-трудно.Кажи и всичко,което те мъчи,обясни й как се чувстваш,кажи й колко много я обичаш и държиш на нея,и дано да те разбере.
    Надявам се поне при теб всичко се оправи,да си върнеш приятелката и отново да бъдете толкова близки,колкото преди,защото наистина е много кофти.Успех и говори с нея,преди да стане по-лошо!

Цитирай Първоначално написано от луничкатааа
    Напълно те разбирам.Аз се чувствам по същият начин като теб,само че се познавам с моята най-добра фр вече 11години.Откакто си има и приятел вече не я чувствам толкова близка.Все едно вече не ми е най-добра приятелка.Караме се и доста по-често,започнахме да се виждаме и много по-рядко.Като се опитам да й кажа нещо все едно нищо.Много ми е гадно,защото когато ми е нужна,нея я няма.Вече се интересува само от него,а др е без значение.
    Моят съвет е да поговориш още докато е по-рано.Недей да позволяваш да се отдалечите още повече,защото тогава ще бъде доста по-трудно.Кажи и всичко,което те мъчи,обясни й как се чувстваш,кажи й колко много я обичаш и държиш на нея,и дано да те разбере.
    Надявам се поне при теб всичко се оправи,да си върнеш приятелката и отново да бъдете толкова близки,колкото преди,защото наистина е много кофти.Успех и говори с нея,преди да стане по-лошо!

az s16ty siimam priqtel ot edna godina no0o na neq tva ne ipre4i v smis1l 4e ne s1m qli6ila otvnimanie nikoga ne e pravila problem a za 10dena uspqha da q promenqt...6te prodeljavamdagovorq s neqdokato0 ne me razbere ...blagodarq vi mnogo0o!

Znam kakvo e edna moq fr po toq na4in me izostavi v momenta imam naistina nai dobrata fr koqto sam imala v jivota si Poli i nz kakvo 6te pravq ako q zagubq 6toto tq naistina e s men kakvoto i da napravq i da stane vapreki 4e se poznavame samo ot 3 god (OBI4AM TE)

A sega po tvoq vpr:
    Ot li4en opit go kazvam nai dobre e da sednete i da pogovorite za6toto s vremeto problema se zadalbo4ava prosto da si kajete vs sled kato ste ot tolkova mn vreme fr zna4i tq 6te te razbere 6te spre i 6te se ogleda!
    Celuvki i MN MN USPEH DANO VS SE OPRAVI

"My Mama used to tell me if u can't find somethin to live for,u best find somethin to die for"

"Everybody's at war with different things...I'm at war with my own heart sometimes."
    "My Mama used to tell me if u can't find somethin to live for,u best find somethin to die for"

Цитирай Първоначално написано от the_blue_baby
    Znam kakvo e edna moq fr po toq na4in me izostavi v momenta imam naistina nai dobrata fr koqto sam imala v jivota si Poli i nz kakvo 6te pravq ako q zagubq 6toto tq naistina e s men kakvoto i da napravq i da stane vapreki 4e se poznavame samo ot 3 god (OBI4AM TE)

A sega po tvoq vpr:
    Ot li4en opit go kazvam nai dobre e da sednete i da pogovorite za6toto s vremeto problema se zadalbo4ava prosto da si kajete vs sled kato ste ot tolkova mn vreme fr zna4i tq 6te te razbere 6te spre i 6te se ogleda!
    Celuvki

"Everybody's at war with different things...I'm at war with my own heart sometimes."

i az te obi4am

Po temata: nastoqvai da porogovorite dokato ne stane! Po-dobre da posporite ot kolkoto bavno da se zagubite.
    Uspeh!
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Мега фен Аватара на lenito_sf
    ми такава силна връзка като вашата не се забравя лесно да не мислиш че за 10 дни ще си намери приятели като тебе 6 години са това все пак и всички тези "приятели" няма да могат да ти стъпят на малкия пръст споко скоро тя ще се осъзнае че няма да намере друга като теб ,а в най-най лошия случай ще разбереш че не ти е била приятелка но мисля че това ще стане но все пак ако стане бъди спокойна не е единствената

абе идва момент,в който човек му писва с едни и същи и иска да се запознава с нови...просто си дайте малко време в почивка и всичко ще се оправи

-всеки човек реагира по различен начин тъй че не мога да ти кажа как тя мисли но според мен е това

-един съвет ако я обичаш приятелката ти много я остави да си тръгне,ако се върне начи и тя те обича просто не я търси остави я тя да се сети

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ако знаех как да ти помогна щях да помогна и на себе си.
    Моята си намери нова приятелка в квартала и се вижда най-редовно с нея.Ходят по кафета,аз не ходя по такива места.Преди я карах да тичаме заедно,тя не искаше,но сега с тази си ходи най-редовно.
    Приятелката ми не слуша чалга принципно,освен ако не е пияна.В смисъл не се ограничава,ама не я предпочита.Преди 10дена имаше рожден ден и от месеци ми повтаря как трябва да съм в града задължително за този ден.И аз се прибрах по повода,но какво излезе...тя щяла да води няколко "близки приятели" в Най...разбирай новата й приятелка и някакъв приятел на приятелката й.Аз,разбира се,не отидох...иначе бих се прежалила на каквато и да е друга музика,но си знам,че нямаше да издържа.Както и никой от другите поканени не отиде.А нямаше проблем да избере друго място по дяволите.

та тъй де..няма оправия.съжалявам,че ти нафлудих темата

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    predlagam ti da i kaje6 ,kak se 4yvstva6,taka tq 6e znae i 6e se opravi
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от hanovete
    абе идва момент,в който човек му писва с едни и същи и иска да се запознава с нови...просто си дайте малко време в почивка и всичко ще се оправи

-всеки човек реагира по различен начин тъй че не мога да ти кажа как тя мисли но според мен е това

-един съвет ако я обичаш приятелката ти много я остави да си тръгне,ако се върне начи и тя те обича просто не я търси остави я тя да се сети

Ostavi q nqkolko dni .ponqkoga v dylgite priqtelstva e nalojitelno.Posle i se obadi ,ako pak se dyrji taka ti reshi kakvo da pravish. ili se konsultirai s nqkoi po-blizyk na koito imash doverie.Ako ste v ok otnosheniq s maika si pitai neq.haide SPOX i uspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си