.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    баси, нещо са се изпедерастили мъжете /не ме съдете, всеки има поне по 1 хомо- или бисексуален познат/приятел , а това за мене не е нормално/

иначе като не искаш да излизаш с него навън, стойте някъде вътре...вторият вариант е да се застреляте....
    По соро вторият вариант.... е може и да се застреляте само на половина...

еми...Шладурано...кво да ти кажа...недей да хоиш с гей...поради 1 МНООООГО проста причина...ако си хванеш гадже...и той е супер якият пичага...може да почне да го сваля и ще е супер неприятна гледка

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    тъкмо като се съберете ще заглеждате мъже и ще ги обсъждате
    Ако те нерви нещо в него му кажи,а пък ако проблема е,че е гей не излизай с него
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    ВаРнаАа...
    Мисля си че проблем за теб е че е гей, какво толкова чудо голямо.
    Като те дразни държанието му кажи му.
    http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."

HoUsE MuSiC

Град
    София
    Eми ако искаш излизай с него,ако искаш недей..Аз к`во мога да направя по въпроса?!

Град
    в мазето ;dd
    не излизай с него

баси, нещо са се изпедерастили мъжете /не ме съдете, всеки има поне по 1 хомо- или бисексуален познат/приятел , а това за мене не е нормално/
    Не че сега са се изпедерастили, просто сега все повече хора говорят за това. Ако си мислиш, че преди не е имало гейове...

-> Авторке, ако това е причината да не излизаш с него, значи ни излъга, когато каза, че сте приятели Жалко би било, но щом го съдиш заради това, наистина по-добре му го кажи и не излизай повече с него. На него не му трябва поредното скрито хомофобче, което да му прави мили очички и после да обсъжда в някое форумче какъв е педерас
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Не че сега са се изпедерастили, просто сега все повече хора говорят за това. Ако си мислиш, че преди не е имало гейове...

-> Авторке, ако това е причината да не излизаш с него, значи ни излъга, когато каза, че сте приятели Жалко би било, но щом го съдиш заради това, наистина по-добре му го кажи и не излизай повече с него. На него не му трябва поредното скрито хомофобче, което да му прави мили очички и после да обсъжда в някое форумче какъв е педерас
    Точно така!

амммммм ае да не провокирате 6ото сте супер прости като провокирате автора на темата

копеле ти пък стига си се провокирала нали е педераст тегли му една майна брат ТОЙ Е ПЕДЕРАСТ

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    С какво точно те притиснява теб факта че е гей...?!
    Независимо от сексуалната си ориентация, преди всичко е човек, както ти, аз и всички останали.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от na1xn
    provokiram te
    и аз..като не искаш да четеш мнение различни от твоето защо изобщо пускаш такива теми????.....плюс,че са безмислени!!!!...какво като е гей момчето?да не е прокажено или нещо от сорта??!!!..всеки може да си живее живота както сам реши и останалите нямат право да го критикуват!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от елиена
    амммммм ае да не провокирате 6ото сте супер прости като провокирате автора на темата
    С това твоето провокиране ми бъркаш в мозъка..

Цитирай Първоначално написано от елиена
    Никой не те провокира, драга. Ти ни провокираш като пишеш глупости
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Град
    Montreal, CA
    Хммм,погледни нещата от добрата им страна.Това,че е гей го знаем вече,ок...щом казваш че сте приятели значи си го приела това до някаква степен нали/ориентацията му/?И не вярвам това да ти създава особени проблеми,предполагам...Какт о и да пречи на приятелството ви,отношенията ви а и най-вече да те засяга по някакъв начин в доста личен план.Но ако има нещо такова ще е добре да поговорите..все пак сте приятели , независимо от това той каква ориентация е,нали?Освен ако ти не изпитваш омраза или чувства от подобен тип,към хора с тази ориентация.Това ще е по-сериозният проблем.

А мойто мнение за този тип хора-Не са ми приятни и никъде не е доказано /така мисля де / че от два еднакви пола , може да се създаде поколение.Това от биологична гледна точка.Може би ще кажете ,че си противореча с част от горенаписаното,старах се да гледам нещата от по-светлата страна,заради авторката

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от haterkata
    дразниш ме с тва 'да не те провокираме' във всяка тема.е провокирам те пък и не ми пука
    +1
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Като ти е неприятно не излизай с него . Логично е .
    П.П: Чувала съм , че мъжете с обратна сексуална ориентация са най-добрите приятели на жените ...

А забравих да попитам , как така го обичаш толкова много при положение , че ти е толкова неприятен ?

Фръцла.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ami,kakavto i da e ,toi ti e priqtel
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от ПуКанКа
    гейовете са доста неприятни типове... по добре не общувай с тях че има рискове....

^^.....така е.....но ако и е истински приятел,защо пък да го заебе??...

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    А забравих да попитам , как така го обичаш толкова много при положение , че ти е толкова неприятен ?
    ^^ неприятен и е не за друго,а защото се държи нагло.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Голям фен Аватара на Yancheto
    Цитирай Първоначално написано от ell_ownz
    problema qvno ne e v tova 4e e gei, a 4e se durji nadmenno ....nali? togava ako durjish na nego pogovorete za durjanieto my, a ako ne ste 4ak tolkova blizki-zaebi go.. apuk ako problema e v tova, 4e e gei, zna4i si nqkaksi..ograni4ena !

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Като ти е неприятно не излизай с него . Логично е .
    П.П: Чувала съм , че мъжете с обратна сексуална ориентация са най-добрите приятели на жените ...
    Правилно си запомнила (:
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен
    Град
    София
    Това, че е гей не трябва да пречи на общуването ви. Ако се държи странно, гадно и неприятно с теб- ок, но не и сексуалната ориентация трябва да бъде причина да преустановиш контакт с него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си