- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Той е обратен
По соро вторият вариант.... е може и да се застреляте само на половина...Първоначално написано от alice sw
![]()
еми...Шладурано...кво да ти кажа...недей да хоиш с гей...поради 1 МНООООГО проста причина...ако си хванеш гадже...и той е супер якият пичага...може да почне да го сваля и ще е супер неприятна гледка![]()
тъкмо като се съберете ще заглеждате мъже и ще ги обсъждате![]()
Ако те нерви нещо в него му кажи,а пък ако проблема е,че е гей не излизай с него![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Мисля си че проблем за теб е че е гей, какво толкова чудо голямо.
Като те дразни държанието му кажи му.
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC
Eми ако искаш излизай с него,ако искаш недей..Аз к`во мога да направя по въпроса?!
не излизай с него
Не че сега са се изпедерастили, просто сега все повече хора говорят за това. Ако си мислиш, че преди не е имало гейове...Първоначално написано от alice sw
![]()
-> Авторке, ако това е причината да не излизаш с него, значи ни излъга, когато каза, че сте приятелиЖалко би било, но щом го съдиш заради това, наистина по-добре му го кажи и не излизай повече с него. На него не му трябва поредното скрито хомофобче, което да му прави мили очички и после да обсъжда в някое форумче какъв е педерас
![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
амммммм ае да не провокирате 6ото сте супер прости като провокирате автора на темата![]()
копеле ти пък стига си се провокираланали е педераст тегли му една майна брат ТОЙ Е ПЕДЕРАСТ
![]()
![]()
![]()
![]()
С какво точно те притиснява теб факта че е гей...?!![]()
Независимо от сексуалната си ориентация, преди всичко е човек, както ти, аз и всички останали.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
и аз..като не искаш да четеш мнение различни от твоето защо изобщо пускаш такива теми????.....плюс,че са безмислени!!!!...какво като е гей момчето?да не е прокажено или нещо от сорта??!!!..всеки може да си живее живота както сам реши и останалите нямат право да го критикуват!Първоначално написано от na1xn
![]()
С това твоето провокиране ми бъркаш в мозъка..Първоначално написано от елиена
![]()
Никой не те провокира, драга. Ти ни провокираш като пишеш глупостиПървоначално написано от елиена
![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Хммм,погледни нещата от добрата им страна.Това,че е гей го знаем вече,ок...щом казваш че сте приятели значи си го приела това до някаква степен нали/ориентацията му/?И не вярвам това да ти създава особени проблеми,предполагам...Какт о и да пречи на приятелството ви,отношенията ви а и най-вече да те засяга по някакъв начин в доста личен план.Но ако има нещо такова ще е добре да поговорите..все пак сте приятели , независимо от това той каква ориентация е,нали?Освен ако ти не изпитваш омраза или чувства от подобен тип,към хора с тази ориентация.Това ще е по-сериозният проблем.
А мойто мнение за този тип хора-Не са ми приятни и никъде не е доказано /така мисля де/ че от два еднакви пола , може да се създаде поколение.Това от биологична гледна точка.Може би ще кажете ,че си противореча с част от горенаписаното,старах се да гледам нещата от по-светлата страна,заради авторката
![]()
+1Първоначално написано от haterkata
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Като ти е неприятно не излизай с него .Логично е .
![]()
П.П: Чувала съм , че мъжете с обратна сексуална ориентация са най-добрите приятели на жените ...
А забравих да попитам , как така го обичаш толкова много при положение , че ти е толкова неприятен ?![]()
Фръцла.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
ami,kakavto i da e ,toi ti e priqtel![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от ПуКанКа
^^.....така е.....но ако и е истински приятел,защо пък да го заебе??...![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
^^ неприятен и е не за друго,а защото се държи нагло.Първоначално написано от dark_sw
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Правилно си запомнила (:Първоначално написано от dark_sw
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Това, че е гей не трябва да пречи на общуването ви. Ако се държи странно, гадно и неприятно с теб- ок, но не и сексуалната ориентация трябва да бъде причина да преустановиш контакт с него.