- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам как да разбера дали ми изневерява....
priqtelqt mi mnogo me obicha su6to taka i az ne znam no imam chustvoto 4e mi e izneveril sys nai dobrata mi priqtelka ;( . . . obicham gi i dvamata i nz kak da razbera da li e vqrno . . . kazaha mi 4 4oveka ve4e ;( ako te mi priznaqt 6te e po dobre az shte ocenq 44e sa mi priznali no ne iskam da me lujat za6toto mnogo gi obicham ;(![]()
Мисля че трябва да поговориш с приятелката си и да и кажеш че ако е вярно да ти каже и че така поне няма да те боли толкова отколкото др ако ти кажеП.С ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Кофти. Според мен не трябва да се влияеш от такива слухове и ако го познаваш достатъчно добре ще знаеш дали ти изневерява.
Съберете се тримата някъде и си поговорете. Ако и те те обичат толкова, колкото и ти тях, ще ти кажат истината.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Замисли се от какви хора си ги чула-ако са сериозни и са ти истински приятели тогава се замисли по сериозно,но ако са няфи мухлюовци да не ти пука![]()
![]()
Според мен не трябва да се ровиш - щом и двамата са все още с теб и държат на теб, значи случилото се между тях ( ако се е случило) и двамата смятата за грешка и затова не искат да го признават.
Не знам какви са тия приятели и гадже, които биха го направили и как можеш да ги цениш, ако наистина са го направили, но явно ти си по-благородна душа от мен. Ако наистина го можеш - по-добре н се рови, а забрави за случая.
Но все пак можеш да дадеш повече инфо - какви са случили ( къде и как е станало, целували ли са се, или секс са правили, защо са ги видели толкова много хора, един ли е случая или няколко и т.н. ) и как се държат те сега ( има ли някаква промяна в поведението им ), както и каква е тяхната версия.
Успех!![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Замисли се какви хора са ти казали, че ти изневерява. Ако са някои, на които можеш да имаш доверие - поразпитай гаджето ти и най-добрата ти приятелка. Ситуацията е доста сложна и определено е кофти... Дано да не е получило така.
![]()
![]()
Сядате тримата и им казваш каква информация си получила и, че искаш да ти кажат истината.Просто,кратко и ясно =)
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
nali mn gi obi4ash..togava pogovorete ..apak i mai si dosta goloslovna [imash beden re4nik] shtoto e mn drazneshto tfa "nedeite da provokirata...drun drun" xD
с такива приятелка и такова гадже врагове не ти трябват
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
И аз така смятамПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
+Първоначално написано от zaraaa
![]()
и аз мисля кат Мимито ако не го направите се ще се самнявашПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
първо този от който си го чула сигурен човек ли е - можеш ли да му имаш доверие? Размисли добре над това и прецени кой е по-прав, защото може да е интрига на този 4 човек ,който ти е казал. ПАк в крайна сметка Можеш да говориш с приятелката си и ако те цени наистина ще си признае.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
[[[Сядате тримата и им казваш каква информация си получила и, че искаш да ти кажат истината.Просто,кратко и ясно =)]]]
Това е най-добрият вариант...поне ако ти кажат истината 6те разбере6 колко те ценят и колко дьржат на теб...уСпех![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мисли6,4е най лесното не6то е да ме забрави6...сьжалявам,4е 6те те от4аям но това е най трудното не6то,което 6те направи6!!!
бих разбрала ако приятеля ми изневери...дори и на 200 км от мен ..трябва да се ослушваш..и гледай техните действия и реакции..успех и дано няма нищо
М събирате се тримата на кафе илии кадето и да е ии им подмяташ ей така на шега (в смисъл със закачлив тон ии леко изсмяване): Абе вие знаете ли кфо ми казаха? Че ВИЕ двамата ... (деи кфо си!) Ии им гледай реакцията. Ше им дойде като гръм от ясно небе ии ако е истинаа ше се сконфузят ..
Давай! Успех! Ии дано не е вярно това дет' са ти го казали!![]()
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
moje6 da gi subere6 i dvamata i da gi pita6 ili da pita6 samo priqtelkata ti,no si imai edno na ym,teq 4 choveka,moje da sa se nagovorili![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Наеми детективи да ги следят,
да им млизат по къщите и т.н.
И накрая ще дойде Хорейшио и
щи каже![]()
първо се научи да пишеш и после ше викаме хорейшиоПървоначално написано от Bai Toq
![]()