- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам как да разбера дали ми изневерява....
+1...така ще е най-добре..ако не приятелят ти,поне най-добрата ти приятелка,ако наистина ти е такава ще ти сподели!Първоначално написано от na1xn
1во викаш че те обича ама мислиш че ти изневерява тва нема смис
2ро чула си от некви хора че гаджето ти е изневерило доверието крепи една връзка се пак
3то не е хубаво да се влиаеш от слухове
4то най добре си е да си ги питаш тях двама да видиш ако е истина тва треа да ти признаят поне от малко уважение ако кажат че не е вярно ще ти е урок да не се влиаеш от слуховете
най-добре е да поговориш с тях
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Най-добре 1во си помисли надеждни ли са ти източниците ... в какъв повод ти го казват и тн ...
А и ако ги събереш на 1 място тези 2мата няма начин да не се издадат по някакъв начин, я било поведение, поглед, думи и тн ...
Бих те посъветвала да не говориш още с тях, защото гаджето ти ще каже - ти вярваш на тях а на мен не ... А най-добрата ти приятелка - същото, "аз съм ти приятелка, не вярваш на мене, а на тях!" ... ще обърнат нещата срещу тебе ... по скоро им наблюдавай поведението и чакай сами да се издадат...
Или ги провокирай. Кажи на приятелката ти , че са ти казали, че са ги видяли и се моли да ти повярва и да си признае ... късмет ...
Моля???Първоначално написано от елиена
Ще подмина малоумната ти забележка
с пренебрежение и присмех.
Хорейшио е име,доколкото знам,
и се пише с главна буква.
Не се пише ше(като частица за бъдеще време),
а "ще".
Ново изречение се започва с главна буква.
Аз пиша но тъмно в стаята,
без да гледам клавиатурата,пръстите ми неволно
са объркали М с В(ако си се заглеждала случайно,
щеше да видиш,че са един до друг).
А,да и съм събрал ЩЕ и ТИ в ЩИ,
което разбира се ти никога не си правила
във форум,в който не се изисква официално писане.
Така че...ДГД(Дал Господ Добро).
Само ще кажа, че - ше е частица не за бъдеще, а за минало време.
ХодеШЕ
ЧетеШЕ
ТичаШЕ
ПишеШЕ...
Но приемаме, че е грешка на езика.
Събери ги и двамата и наблюдавай. Те надали ще си признаят.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ама Bai Toq си е абсолютно прав, не разбирам какво го поправяш..Седнала авторката да му прави тъпа забележка,а именно тя трябва да се научи как да пише.Първоначално написано от Wrathchild
Иначе по темата..като ги обичаш и уважаваш толкова..и те поне малко,защото ако са направили това зад гърба ти,е доста подло от тяхна страна и едва ли им пука много за теб..седни,поговори с тях и след това реши какво да правиш.
Има някои теми,за които даже не ми е ясно защо ги пускате,за мислете се малко сами...толкова ли нямате мозък в главите си???
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Тенк ю,тенк ю,ай лав ю,Първоначално написано от ludo_momiche
фул респект![]()
Първоначално написано от kriska__
От това няма смисъл,особено ако е като моята някогашна приятелка...Тя упорито ме обеждаваше,че съм паранояасала,че не съм със всичкия си,че имам нужда от психиатър...,даже се опита да ме накара да се почувствам виновна,че й нямам доверие...
Ммм за нищо,сега се осетих...Първоначално написано от Bai Toq
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Напиваш го, след което му дръпваш 1 разпит- пияните всичко си казват!![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!